- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece hurma ile yapılanı yapmıştım. Ama üçüncü gün baş ağrım olmuştu. 3 gün yapıyorum genelde. Bir hafta diyorlar ama bir süre sonra sıkıyor.Zorlanıyor musun peki yaparken
Bir de bazı yerlerde sabah kahvaltıda yumurta falan var
Bazı yerlerde 3 öğün sadece hurma ve yoğurt var sen hangisini yapıyorsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
28 Nisan menü ve sporum
12:00
2 haş yumurta
1 tk pabne
8 zeytin
Bol yeşillik
1 dilim tb ekmek
Yeşilçay
Eki Görüntüle 3420484
Akşam 18:00
Haşlanmış tavuklu yesil salata uzerine baharatli yogurt
2 karabugday patlagi
Eki Görüntüle 3420485
2.5 lt su ictim
Şimdi ütü yaparken yesilcay icerim
28 Nisan spor puanim 1000 Cordelia
Eki Görüntüle 3420487
Lahmacunun yaninda salata da olsa guzel olurdu sporda guzel afiyet olsun canim
Yarın daha aktıf katılmaya başlıycam inş gücümüzü gösterelim yaza fit girelim@Mthn83
@Papatyamaviss
@sara_28
zeyneppk
serap911
@Akrrep
@_ASTRAL_
@Keira-
@yazarhanim35
Tesnim1903
Jasminium84
@ahlaadenn
Maviş kızlar, önce kendiniz sonra takımımız için
Mavilerin gücü adınaa, güç bizde, gösterelim kırmızı kızlara
Daha bişey demeye gerek var mı
Herkes ne yapacağını biliyor
Ben de 2 ya da 3 gün yapacağımBen sadece hurma ile yapılanı yapmıştım. Ama üçüncü gün baş ağrım olmuştu. 3 gün yapıyorum genelde. Bir hafta diyorlar ama bir süre sonra sıkıyor.
harikasınEvdekilere yaglama yapip yemedim salata yiycem kendimi tebrik ediyorum yuru be Zeynep kim tutar seni
Evet canım yoksa çok tatlı oluyor. Ama ben iki öğün yapabiliyordum. Okulda sadece kefir ya da ayran hurma yapıyordum.Ben de 2 ya da 3 gün yapacağım
Peki hurmaları bir kere önceden suya koyuyor musun
Tamamdır canım çok teşekkürler bilgiler içinEvet canım yoksa çok tatlı oluyor. Ama ben iki öğün yapabiliyordum. Okulda sadece kefir ya da ayran hurma yapıyordum.
Ben tek tip beslenmeye en fazla 3 gun dayanabiliyirumBen de 2 ya da 3 gün yapacağım
Peki hurmaları bir kere önceden suya koyuyor musun
Tesekkur ederim canimharikasın
Ben de max 2 gün dayanabiliyorum, eğer 3 gün yaparsam 3. Günün sonu kötü bitiyorBen tek tip beslenmeye en fazla 3 gun dayanabiliyirum
Kız abla kaptan olmak sana yaradı menüye bak maşallahİyi akşamlar kızlar, maşaAllah dinlenmek için yattım, iyi uyumuşum
28 Nisan pazar
11:00
3 hurma, çörekotu zeytinyağı karışımına batırdım
17:30
1 kase kuru fasülye
1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlama brokoli
2 avuç beyaz leblebi
1,5 lt su
3 kupa çay
1 kupa apaform
1 kupa kahve
Adım pek az, saatin şarjı bitmiş, taktım, artık ne olursa gece paylaşırım Cordelia
uranus35
Çok güzel canım su ve spor muhteşem bol eksi göreceğiz bence
Adımlara bak vuhuu afiyet olsun canım. Diyetisyen nasıl gidiyor bu arada?
Kız ben senin 60 lara düşüşünü tebrik etmiş miydim yoksa arada kaynadı mı emin olamadım. İsminin yanında 68 i görünce gözümden kelebekler çıkıyor o kadar güzel ki tebrik ediyorum aşkooMenü
Sabah: 2 biber
Biraz domates salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara: yok
Öğle: 1 buçuk kase şehriye çorbası
Beyaz ekmek koydum içine 2 parmak kadar canım çekti
Cordelia gezegenfeza
Sağol canım hani lahmacunun içine yeşillik koyarız ya onun ayrılmaz parçası gibi düşünüp belirtmedim yoksa bol yeşillik vardıAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Lahmacunun yaninda salata da olsa guzel olurdu sporda guzel afiyet olsun canim
Teşekkür ederim kaptanım çok iyi gidiyor çok memnunumKız abla kaptan olmak sana yaradı menüye bak maşallah
Çok güzel canım su ve spor muhteşem bol eksi göreceğiz bence
Adımlara bak vuhuu afiyet olsun canım. Diyetisyen nasıl gidiyor bu arada?
Afiyet olsun kaptanım karabuğdayı elmalı tarçınlı denedin mi 1 tk da bal ekleyince evrim geçiriyor resmen28 nisan pazar
Aç karnına kabuk tarçınlı sirkeli su
Kahvaltı: çilekli fındıklı yulaf lapası
Ara: 2 ceviz, 1 tk pekmez
Akşam: karabuğday salatası
Su: 1,5(zorluyorum kendimi 2 için)
Egzersiz: 6 bin adım
Cordelia gezegenfeza
Yaa hiç hatırlamıyorum bana bile gerçek gelmiyor valla coookkkkkk teşekkür ederim.Kız ben senin 60 lara düşüşünü tebrik etmiş miydim yoksa arada kaynadı mı emin olamadım. İsminin yanında 68 i görünce gözümden kelebekler çıkıyor o kadar güzel ki tebrik ediyorum aşkoo
Bazen oluyor insan surekli yemek istiyor anliyorum seni
Yok canım bayram arkası şeysi oldu
Deli gibi tatlı istiyorum
Tok hissediyorum ama ne yesem diye arayistayim
Off
Ben yaptim canimKızlar hurma diyeti ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bir arkadaşım yarın sıvı detoksu yapacak ama bana pahalı geldiği için almak istemedim ben de hurma diyeti mi yapsam diyorum ama deneyen varsa yorum almak isterim
Simdi yazdilarinizi okudum. Jasminium84 e diyecektim ki hurma cok tatli geldi beni baydi 1 gunde biraktim yazacaktim. Megerse hurma suda mi bekletilecekti ben bilmiyordum ve bekletmeden yaptim ilk gun bayildim resmen o yjzden 2.ye dayanamadim. Tek tip beslenme yine de bana gore degilEvet canım yoksa çok tatlı oluyor. Ama ben iki öğün yapabiliyordum. Okulda sadece kefir ya da ayran hurma yapıyordum.