Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk seni seçmiş ama yapmak istemiyor musun neden nede güzel kurmuşsun takımlarıAz erken geleydin mavi takım kaptanıydın
Devralmak istermisin tatlım
Bu listede huzur yok
Tatlım sayfayı sahiplenecek bir arkadaş olursa saniyeler içinde adı değişir o sorun değil. Neyse eşimle konuştum hafta içi psikiyatriye gideceğiz. Sen de diş çekimi yaptırdın psikoloji bozuldu mu canım? Beyin hücrelerim zarar gördü benceElhan neler duyuyorum neler görüyorum oyle e bu grubun adı elhan la master fit değilmi nasıl olcak sensiz
Daha 24 saat dolmadan yüzümüze gözümüze bulaştırdıkHuzur seçmiştim. Ahlaaden sende. Ben baştan takımları bir toparlayayım.
Senlik bir durum yok bitanem...Daha 24 saat dolmadan yüzümüze gözümüze bulaştırdık
Gördünüz sensiz buralar ne halde ( kendi adıma söylüyorum)
Arkadaşları gazlarım, arada bende nasiplenirim dedim, gücüm varmı karar veremiyorum tatlım, mesela bugün ağrıdan geberiyorumİlk seni seçmiş ama yapmak istemiyor musun neden nede güzel kurmuşsun takımları
Böyle yazınca da anlam değişiyorBu listede huzur yok
Ablacım diş cekiminden nasil olur bilmem amaTatlım sayfayı sahiplenecek bir arkadaş olursa saniyeler içinde adı değişir o sorun değil. Neyse eşimle konuştum hafta içi psikiyatriye gideceğiz. Sen de diş çekimi yaptırdın psikoloji bozuldu mu canım? Beyin hücrelerim zarar gördü bence
Ya inanmıyorum dediklerinin aynısını yaşıyorum. Yaşamak istemiyorum biliyor musun? Bu duygular bana çok yabancı. Sanki içimde başka biri dışımda başka biri var. Sürekli beynimde sesler çıldırmak üzereyim. Ya Rahman, Ya rahim Ya Kavi Ya Kadir esmasını çekiyorum ben de. Tahammülsüzlük had safhada. Allah şifa versin sana da. Sen gizlemişsin ben açığa vurdum dayanamadım. menüleri okumuyorum çünkü kırıcı şeyler yazıp sildim kaç defa... ben ben değilim anlayacağın. Böyle abartacağımı hayal bile edemezdim. İyi olalım inşallah sen atlatmışsın ben aynıAblacım diş cekiminden nasil olur bilmem ama
Ben iki hafta once psikiyatristteydim uzunca dinledi beni prozac yazdi ama kullanmiyorum bagimlilik yapiyormus korktum spora yuklendim yine
Psikolojiler hep bozuk surekli aglama hissiyati biseyden tat almama tahammulsuzluk
Ya Selam zikri iyi geliyormus diye duydum surekli onu zikrediyorum
Duygu durum degisikligi bozuklugu hakim yani...
Bi de inanir misin bilmem bu ara koç burclarinin duygu durum bozuklugu varmis
Canim benim hep iyi ol iyi olalim
İyileş gel canım seni hiç görmesemde çok seviyorum benAllah Allah bildirimlerimizi üzgün imocilerle doldurmuşsunuz hepinize fazladan -1000 gr verme cezası yazıyorum.
Hastayım iyileşip geleceğim inşallah. Utandirmayin beni Allah aşkına. Cordelia kaptan yarışma listesini yapıyor çok fazla bir işim yoktu zaten.
Evet ablacim kafamda hep konusmalar birde hep kendimi elestiren susturamiyorumYa inanmıyorum dediklerinin aynısını yaşıyorum. Yaşamak istemiyorum biliyor musun? Bu duygular bana çok yabancı. Sanki içimde başka biri dışımda başka biri var. Sürekli beynimde sesler çıldırmak üzereyim. Ya Rahman, Ya rahim Ya Kavi Ya Kadir esmasını çekiyorum ben de. Tahammülsüzlük had safhada. Allah şifa versin sana da. Sen gizlemişsin ben açığa vurdum dayanamadım. menüleri okumuyorum çünkü kırıcı şeyler yazıp sildim kaç defa... ben ben değilim anlayacağın. Böyle abartacağımı hayal bile edemezdim. İyi olalım inşallah sen atlatmışsın ben aynı
Canım saram çok teşekkür ederim.İyileş gel canım seni hiç görmesemde çok seviyorum ben
Ellerine sağlık Elhan ımm27 NİSAN TAKIMLAR
KIRMIZI TAKIM
uranus35 Kaptan
minerva1988
sibel_84
LenaG
M Minicikfzt
Lavinia_98
tomrs
zensim
badem000
Cordelia