- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Yapamadım adfg mercimeği çok haşlamışım ahhahaYapıyorum şimdi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamadım adfg mercimeği çok haşlamışım ahhahaYapıyorum şimdi canım
Ben çok uzun temizlik yaparsam 2 3 saat o gün pek spor yapmıyorum valla günlük temizlikte yapabiliyorum bazen temizlik diye spor puanı yazasım geliyoKız hem ev işi yapıp hem nasıl spor yapıyorsunuz canım çıktı valla Daha yemek yapacağım off bittim yaa
Bence temizlik spordan daha çok kalori yaktiriyor. Ben daha çok yoruluyorum. Bütün evin perdelerini as kollar nasıl zayıflıyorBen çok uzun temizlik yaparsam 2 3 saat o gün pek spor yapmıyorum valla günlük temizlikte yapabiliyorum bazen temizlik diye spor puanı yazasım geliyo
Canımsırf günaha girmemek için spor yapmıyorum ben de
Canım geçmiş olsun. Ben yarın uygunum inşallah yardımim olur listeyeDiş çekimi ile grip aynı ana denk gelmiş olabilir emin değilim kaptanım. Bağışıklık düşük olduğu anda ortaya çıktı diye düşünüyorum. Dinleniyorum, enerjim yok.
Canısı çok geçmiş olsunMerhabalar nasılsınız
Pek gelemedim arada girip sizi okudum fakat yazamadım. 23 Nisan akşamından beri tansiyonum yüksek bu sabah daha iyiyim
Canım bence yeşil sebze ile yapılan herşeyi kabak ile değiştirebilirsin.Yapıyorum şimdi canım
Soğan ve kabağı sotele. Mercimeği kat. Baharatla harika yemek olurYapamadım adfg mercimeği çok haşlamışım ahhaha
Ayrı ayrı yedim canım salçalayıp yemeğe çevirdim, kabak sote de güzeldi canım kabak. Ay verelim şu kiloları. Sen hastane işini naptınCanım
Canım geçmiş olsun. Ben yarın uygunum inşallah yardımim olur listeye
Eksiğim olursa Cordelia gözlemci gelir bana diye düşünüyorum
Canısı çok geçmiş olsun
Canım bence yeşil sebze ile yapılan herşeyi kabak ile değiştirebilirsin.
Soğan ve kabağı sotele. Mercimeği kat. Baharatla harika yemek olur
Pratik ol cicegim hemen vazgeçme
İlaca devam dedi. Nodülleri takip edeceğiz dedi. Bakalım.Ayrı ayrı yedim canım salçalayıp yemeğe çevirdim, kabak sote de güzeldi canım kabak. Ay verelim şu kiloları. Sen hastane işini naptın
Git git , çok geçmiş olsun canım tekrarİlaca devam dedi. Nodülleri takip edeceğiz dedi. Bakalım.
Bu ay kadın hastalıkları ile ilgili sıkıntılı bir aymış. Bide ketem e gidip 40 yaş kontrolüne gireyim diyorum
Aynen öyle ya kolu kopuyo insanınBence temizlik spordan daha çok kalori yaktiriyor. Ben daha çok yoruluyorum. Bütün evin perdelerini as kollar nasıl zayıflıyor
Çok güzel görünüyor yine afiyet olsunİyi aksamlarne cabuk Cuma oldu
26 Nisan Cuma Menüm
10:15
Fındık badem yesilcay
Eki Görüntüle 3419816
13:10
4yk yogurt icinde 1 tk keten tohumu,1 tk chia,2 yk yulaf ezmesi
Ustunde 2 yk karadut
Eki Görüntüle 3419817
15:40
3 ceviz
2 kuru erik
Yesilcay
Eki Görüntüle 3419818
Akşam 18:00
Semizotu, maydanoz,salatalik
2 parmak süzme peynir
3-4 cilek
5 yk nohut
Eki Görüntüle 3419819
3 lt su ictim
Sabahtan 10 bin adım vardi ama yine çıktım sindirim destegi icin
Dönünce 2 yk kabak çekirdeği yiyecegim
Sadece selulit degil 3 sezeryan gobegim var.Ya ben bu tür şeylerle ilgili hep ünlüler niye yaptırıp hepsi fit olmuyor derim. Kan dolaşimı için evde kuru fırçalama denesen
Afiyet olsun canim super menuİyi aksamlarne cabuk Cuma oldu
26 Nisan Cuma Menüm
10:15
Fındık badem yesilcay
Eki Görüntüle 3419816
13:10
4yk yogurt icinde 1 tk keten tohumu,1 tk chia,2 yk yulaf ezmesi
Ustunde 2 yk karadut
Eki Görüntüle 3419817
15:40
3 ceviz
2 kuru erik