- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.919
- 34
Acil şifalar dilerim kaptanımKemiklerim ağrıyor fezom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil şifalar dilerim kaptanımKemiklerim ağrıyor fezom
Çok geçmiş olsun, daha iyi olduğuna sevindimMerhabalar nasılsınız
Pek gelemedim arada girip sizi okudum fakat yazamadım. 23 Nisan akşamından beri tansiyonum yüksek bu sabah daha iyiyim
Teşekkür ederim canımKolay gelsin
Teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canımÇok güzel bir haber gözün aydin
Huysuzluk etmen gayet doğal iyice nazlan vallahi kolay değil fırsat da bu firsat
Ayyy keşke bende onu yapabilsem hergün sabit tartiliyorum dur ben tartıyı kaldırayım ortadan
Bende ayca kayadan duymuştum domatesde bile şeker var ölçülü yemek diye herkes farklı farklı söylüyor
Afiyetler olsun canım
Süper çok güzel tebrikler canım
Teşekkürler canımGözün aydın çok sevindim
Evet ekürim Dişim çekildikten sonra oldu.Çıtırcım ekürücim ne oldu sana hastamı oldun yoksa
Enfeksiyon filanmı yoksaEvet ekürim Dişim çekildikten sonra oldu.
Geçemem kuzum ama senin için çok yicem bugün :)))Canım benim
Beni cumartesi gecmezsen daha iyi olurum.
Tesekkur ederim canim cok incesinG5 MASAJI YAPTIRANLAR VEYA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN BUYRUN
Canım bir çok sayfaya baktım diyet spor destekli %10 etki ediyor selülitlere diyorlar ama herkes doğru yapmıyormuş vs. Çoğu gereksiz diyor.
Ya ben bu tür şeylerle ilgili hep ünlüler niye yaptırıp hepsi fit olmuyor derim. Kan dolaşimı için evde kuru fırçalama denesenTesekkur ederim canim cok incesin
Yapan kisinin iyi olmasi gerekiyormus simdilik askiya aliyim bakalim
Tez zamanda geçer inşallah bu diş seni mahvetti kuzumm yaaaKemiklerim ağrıyor fezom
Tansiyonum bu sabah itibari daha iyi sayılır yinde tam normal olmuyor tabiii74FRIDA canım geçmiş olsun. Tez zamanda tansiyonunun normale dönmesini dilerim.
Dinleniyorum sağolDaha iyiyim sağ olasın sen de bir şey yapma dinlen olur mu
Bende yapamıyorum geçtiğimiz hafta 3 gün yürüyüş hedefim vardı tansiyon dengesizliğim oldu kaldıKız hem ev işi yapıp hem nasıl spor yapıyorsunuz canım çıktı valla Daha yemek yapacağım off bittim yaa
Çok güzel haber gözün aydınSelam kızlar
Ciğerimde ki kitle kaybolmuş o kadar sevindim ki şimdi diyete 4 elle sarılabilirim
Kolay gelsin Ben de karışık fırın sebze üzeri yoğurt üstüne tavuk kıyma kavurması yapacağımKalkıyım cuma akşamına yakışır semiz otum var onu pişiriyim, birazda yanına davuk tamamdır