- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Alerji de var mi ElhanimDiş çekimi ile grip aynı ana denk gelmiş olabilir emin değilim kaptanım. Bağışıklık düşük olduğu anda ortaya çıktı diye düşünüyorum. Dinleniyorum, enerjim yok.
Çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji de var mi ElhanimDiş çekimi ile grip aynı ana denk gelmiş olabilir emin değilim kaptanım. Bağışıklık düşük olduğu anda ortaya çıktı diye düşünüyorum. Dinleniyorum, enerjim yok.
Nasıl oluyor Google den mi bakayım bilmiyorum bakayım bir sağolOyy neden canım zeytin ağacı yaprağı çayı denedin mi hiç
Şubatın 28 inden beri tansiyonla uğraşıyorum. artık bir aydır ilaçta kullanıyorum yeni başladım o yüzden herhalde dalgalanmalar oluyor. Birde tam tekrar Dr. Gidip kendimi iyi hisediyorum ilacı içmesem Olurmu diye sorasım var dı 2 gün içmedim yine yükseldiNeden oldu acabaa
Gecmis olsun
Canım tansiyon ilacını kafana göre kesme olur mu lütfen beni korkutan bir durum. Zeytin ağacı yaprağı çayı tansiyon düzenlemeye destek oluyor, yürüyüş ve kilo vermekte iyi geliyo. Peki stresli dönemlerin çok muydu ya da bin tek vs sorunun var mıydı. Annem ve babamda yıllardır, eşimde de var tansiyon. İçim dışım tansiyon olduNasıl oluyor Google den mi bakayım bilmiyorum bakayım bir sağol
Şubatın 28 inden beri tansiyonla uğraşıyorum. artık bir aydır ilaçta kullanıyorum yeni başladım o yüzden herhalde dalgalanmalar oluyor. Birde tam tekrar Dr. Gidip kendimi iyi hisediyorum ilacı içmesem Olurmu diye sorasım var dı 2 gün içmedim yine yükseldi
Çok Sagol teşekkür ederizOğluna hayırlı, huzurlu, sağlıklı yaşlar dilerim canım
Boy 166 167 arasıBoyun kaçti senin
Teşekkür ederim evet stres büyük etken zaten 28 şubatta acilik oldum dil altı serum filan verdiler. sonrada kardiyolojiye gitmeye başladım tahlil tetkiklerim hala sürüyor Dr. Raporlu ilaç verdi yüksek tansiyon iç organlara zarar verir dedi öyle işte …Canım tansiyon ilacını kafana göre kesme olur mu lütfen beni korkutan bir durum. Zeytin ağacı yaprağı çayı tansiyon düzenlemeye destek oluyor, yürüyüş ve kilo vermekte iyi geliyo. Peki stresli dönemlerin çok muydu ya da bin tek vs sorunun var mıydı. Annem ve babamda yıllardır, eşimde de var tansiyon. İçim dışım tansiyon oldu
Geçmiş olsun bu zeytin yaprağını bende duymuştum bir araştır yüksek tansiyona iyi geliyırTeşekkür ederim evet stres büyük etken zaten 28 şubatta acilik oldum dil altı serum filan verdiler. sonrada kardiyolojiye gitmeye başladım tahlil tetkiklerim hala sürüyor Dr. Raporlu ilaç verdi yüksek tansiyon iç organlara zarar verir dedi öyle işte …
Tansiyonlularla yaşamak zor benimde rahmetli kayınvalidemin tansiyonu çıkardı uğraşırdık
Geçmiş olsun kaptaniçem yat dinlen tatil ilan et kendineBirazcık yolunda değil ama düne göre daha iyiyim. Çok teşekkür ederim.
Hay Allah ya çok yordun kendini ondan mı oldu acaba? Geçmiş olsun canımMerhabalar nasılsınız
Pek gelemedim arada girip sizi okudum fakat yazamadım. 23 Nisan akşamından beri tansiyonum yüksek bu sabah daha iyiyim
Çığlık terapi candır arada çığlık da at iyi geliyor ben evde bas bas bağıramayınca yastığa gömüyorum yüzümüEvet aynen canim sonuna kadar hakediyor çıldırın bol bol
Bende açık havada yürüyüşü çok seviyorum zumbada insan tüm stresini atıyor evde yapıyordum ama böyle kalabalıkla bağırıp çağırıp dans edesim var
Sağ ol Leylacim.Alerji de var mi Elhanim
Çok geçmiş olsun
Sağ ol Lenacim. Dediğin gibi yapacağım.Geçmiş olsun kaptaniçem yat dinlen tatil ilan et kendine
Daha iyiyim sağ olasın sen de bir şey yapma dinlen olur muGeçmiş olsun Elhan ım düne göre bugün nasılsın?
Canım benimÇok geçmiş olsun elhanım
Çok sağol kaptanım demin geldim eveKolay gelsin canım
çok geçmiş olsun canımMerhabalar nasılsınız
Pek gelemedim arada girip sizi okudum fakat yazamadım. 23 Nisan akşamından beri tansiyonum yüksek bu sabah daha iyiyim
Çıtırcım ekürücim ne oldu sana hastamı oldun yoksaDaha iyiyim sağ olasın sen de bir şey yapma dinlen olur mu