- 4 Eylül 2011
- 19.195
- 67.838
Ablam sen düzensiz uykudan dolayı vermekte zorlanıyorsun bence. Günün herhangi bir saatinde burada oluyorsun. Yanlış mıyımAllah zihin açıklığı versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam sen düzensiz uykudan dolayı vermekte zorlanıyorsun bence. Günün herhangi bir saatinde burada oluyorsun. Yanlış mıyımAllah zihin açıklığı versin canım
Günaydın canım Allah zihin açıklığı versinBu saatte kalkmak iyi oldu herkes uyurken dersimi çalışır,sonra sporumu yaparım
Fikri veren guzelde ondan Elhan Sagol canim
Canım benim çok utandım kendimden ne yaşadığını bilmiyordum. Takimlarin kurulma aşamasında çok stresli oluyorum, kaptanları bir araya getirmek zor oluyor sanırım biraz acele ediyorum lütfen kusuruma bakmayın.Birtanesin hocam
Kusura bakma canim zor bir gun gecirdim
Tabi ki
Ayy ne desen haklisin
Caniimmmmm
Ciris ne canim. Guzel menu. Ama nasil doyuyorsun bana da bir soyle.
Cok guzel masallah
Caniim cok uzun zaman oldu gorusemedik. Nasilsin? Menun cok guzel
Olsun telafi edersin cekirdekleri canim menun genel olarak iyi zaten
Icim acildi resmen. Bazi kisilerin fotograflari, mesajlari hep icini yansitiyor :)
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar bugün güneş yüzünü gösteriyor çıkıp yürüyeyim Elhan Çıkmak istersen yarım saate köşede olurum
Sağlıkla yaş al canım Uranüs'ümŞarkı muhteşem çok duygulandım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim ablam inşallah
Teşekkürler kaptanımVavv
Afiyet olsun karnıbahar güzelmiş
Günaydın güzelliğimGünaydın
Sınavda başarılar dilerim. Salon başkanı ol inşallahÖdem olmasın diye kalkıp su takviyeden alacağım. Sabah sınav görevim var. Kalkıp yatayım.
Aradığınız - ahlaaden ne demek- ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil.Elhan Cordelia @Beth18
Sabah
İki yumurta bir dilim salam çeyrek lavaş
Akşam iki kase tarhana çorbası bir dilim ekmek
Dayanamadım iki üç avuç çekirdek
3 litre su
Filtre kahve
Spor yok hafta sonu çocuklarla fırsatım olmuyor
Herkesi tebrik ederim umarım en kısa sürede dilediğimiz kilolara ineriz bol bol eksiler
Günaydın kaptaniçelerin en güzeliMusmutlu bir pazar geçirmenizi dilerim. Günaydın kızlar
Günaydın ceeeeeGünaydın
Biraz sitede biraz evde Eskiden adım yarışı da yapardık CordeliaHey maşallah nerelere yürüdün bülee
Allah zihin açıklığı versin canımGünaydınlar
Ben bir çılgınlık yapıp yüksek lisans sınavına başvurdum bugün sınavım var
Kazanırsam şayet yüksek lisans yapmayı düşünüyorum
Birazdan kahvaltı yapıp cikicam öpüyorum hepinizi
Bı delilik yapalım veee soruyorum çıtır kızlar napiyorsunuz bakalım
GünaydınGünaydınnn
Günaydın güzel yürüyüşler
Günaydın canım çok iyi yapmışsın inşallah sınavın güzel geçer
Günaydın kaptanım hayırlı pazarlar
GünaydınGünaydın
Günaydın canımMusmutlu bir pazar geçirmenizi dilerim. Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Alemmm kadınım benimAradığınız - ahlaaden ne demek- ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil.
Öneriler:
Tüm kelimeleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Başka anahtar kelimeleri deneyin.
Daha genel anahtar kelimeleri deneyin.
Daha az anahtar kelime deneyin
Bulsanız ne yapacaktiniz diye bir soru : Hiiiiç hitap edecek bir sözcüğüm olurdu.
Günaydın bitanecimGünaydın kaptaniçelerin en güzeli
Evet evet bende onu ıstıyorum zaten ya 200 asagı 200 yukarı uğraşıyorum bayadır buralardayım cok cok sıkı da dıkkat etmıyorum bence ondan yanı ogun olarak ıyıyım ama arada ay bıtane ver tadına bakayım bır ısırık alayım tırtıkçılık yapıyorum ondan hep3 yeterli bence, bayramda alınanları vermek yada duraklayan kilo verme dönemini harekete geçirmek için