Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım iyi gorevler sanaHerkese günaydın. Kapıyı feza kapatmış. Bende açayım dedim.
İnsalhh çok çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum ogluşunla canım kaç yaşında oğlun belli bi yaştan sonra özellikle ergenlikte sorunlar ister istemez yaşanıyorKizlar oglumla sorunlar yasiyorum. Yarin anne ogul gunu yapacagim. Arada yazmayi dusunuyorum ama cok yuksek ihtimalle telefonumu yanima almayacagim. Biliyorum ki cok guzel bir gun gecireceksiniz menu olarak, kacamaklara dikkat edelim, her yediginizde aklimiza ben geleyim. Aksam hepinize teker teker yazacagim
Ben duyduğuma göre ne kadar doğru bilmiyorum 10.bin adım sadece kilonu koruyormuş haftada 4 kez 10.bin adım geçin diyorlarAslında belirli bir adım şartı konulsa. En az 5000 veya 6000 diye.
Teşekkür ettim canım benimGünaydın canım iyi gorevler sana
Haftada dört gün 45 dakika yürüyüş yapın diyor diyetisyenler demek ki bundan dolayı.İnsalhh çok çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum ogluşunla canım kaç yaşında oğlun belli bi yaştan sonra özellikle ergenlikte sorunlar ister istemez yaşanıyor
Ben duyduğuma göre ne kadar doğru bilmiyorum 10.bin adım sadece kilonu koruyormuş haftada 4 kez 10.bin adım geçin diyorlar
Evet hergün kasları yormayın diyorlar haftada 4 günTeşekkür ettim canım benim
Haftada dört gün 45 dakika yürüyüş yapın diyor diyetisyenler demek ki bundan dolayı.
Canım günaydın uyanınca sen aklıma geldin iyi misin nerelerdesinİyi ki iteklemişler canım, sağlığı hiçbir zaman ertelememek lazım. Giden geri gelmiyor çünkü. Senin de iyi olmana çok sevindim canım.
Günaydın kolay gelsinHerkese günaydın. Kapıyı feza kapatmış. Bende açayım dedim.
GünaydınGünaydın canım iyi gorevler sana
Günaydın canım Allah zihin açıklığı versinGünaydınlar
Ben bir çılgınlık yapıp yüksek lisans sınavına başvurdum bugün sınavım var
Kazanırsam şayet yüksek lisans yapmayı düşünüyorum
Birazdan kahvaltı yapıp cikicam öpüyorum hepinizi
Ben 12 bin adım attım diye pertim çıktı maşallah sana
GünaydınnnHerkese günaydın. Kapıyı feza kapatmış. Bende açayım dedim.
Günaydın güzel yürüyüşlerGünaydın kızlar bugün güneş yüzünü gösteriyor çıkıp yürüyeyim Elhan Çıkmak istersen yarım saate köşede olurum
Günaydın canım çok iyi yapmışsın inşallah sınavın güzel geçerGünaydınlar
Günaydın kaptanım hayırlı pazarlarGünaydın güzeller ve tabiki maviş güzeller
Güzel bir pazar hafif bir menü hareketli bir gün diliyorum
Allah zihin açıklığı versin canımGünaydınlar
Bı delilik yapalım veee soruyorum çıtır kızlar napiyorsunuz bakalım
Günaydın ablacımGünaydın