- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.795
Maşallah canım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım tebrik ederim
Gel tabi ki tatlışım.Elhan kaptanım kilolarıma kilo kattım geleyim mi
Kolaylıklar seninle olsun canım Annenin sağlığına kavuşmasını dilerim.Gunaydin
Gecen hafta cok yogundum,bu onumuzdeki hafta ve diger haftada öyle olacak
Okullar kapanmadan kepli mezuniyet cekimleri yapiliyor onlari çek duzenle okula yetistir 23 Nisanda eklenecek simdi
Anneme de pek iş yaptirmamaya cabaliyorum bacagi gecmedi,29 una randevu bulabildim bakalim daha da uzarsa goturecegim
bu sebeplerden gelemedim
Girsem takilip kalacagim kendime kural koydum sosyal medyadan falanda uzaklastim yoksa yetistiremem
Bugun tarti günü yapiyor muyuz?
59.2 çıktım bayramda dagittim belliki gerci gecikmeyle gelen regliminde 2. gunundeyim ama şu yogunluk gecsin toparlarim
Ben hazirlikta olayim isler toparlaninca tekrar yarisma yapayim
Elhan
Cordelia
@Mthn83
Gunaydin
Gecen hafta cok yogundum,bu onumuzdeki hafta ve diger haftada öyle olacak
Okullar kapanmadan kepli mezuniyet cekimleri yapiliyor onlari çek duzenle okula yetistir 23 Nisanda eklenecek simdi
Anneme de pek iş yaptirmamaya cabaliyorum bacagi gecmedi,29 una randevu bulabildim bakalim daha da uzarsa goturecegim
bu sebeplerden gelemedim
Girsem takilip kalacagim kendime kural koydum sosyal medyadan falanda uzaklastim yoksa yetistiremem
Bugun tarti günü yapiyor muyuz?
59.2 çıktım bayramda dagittim belliki gerci gecikmeyle gelen regliminde 2. gunundeyim ama şu yogunluk gecsin toparlarim
Ben hazirlikta olayim isler toparlaninca tekrar yarisma yapayim
Elhan
Cordelia
@Mthn83
En son:83.55
Bugün:85.80
Fark:+2, 25
Gluten de tükettim onunda katkısı var sanırımEki Görüntüle 3417165
Elhan
Cordelia
Hayırlı olsun canım Bugün secmelere alıyorum seni
Geçen hafta cogumuzu perişan etmiş olabilir.
Kaptanlar bildirimlerin tamamlanmasını bekliyor bitanem. Bitince başlayabilirler sanırım.Seçmeler kaçta başlar hocam Elhan
Üzülme canım benim aynı durumdayız. Bir kere verdiysek ikinci defa da veririz. Yeter ki azmedelim.
Hadi bakalım. Eski günleri özlemişim. Havalar ısındı. Yürüyüşler başlar artık bende. Su 23 nisanı da atlatirsak tam gaz devam.Kaptanlar bildirimlerin tamamlanmasını bekliyor bitanem. Bitince başlayabilirler sanırım.
Tatlışım devam edecek misinMuhteşem eksiler için tebrikler kızlar
Darısı başımıza
Yaşasin düzenli , sağlıklı eski günler , eski çabalar bugune taşımak zor değilHadi bakalım. Eski günleri özlemişim. Havalar ısındı. Yürüyüşler başlar artık bende. Su 23 nisanı da atlatirsak tam gaz devam.
Ammaannn hızlı gelen hızlı gıderSon tartı 69.9
Bugün 73.3
Fark olaylarına girmeyelim
Minicik bi artııııı nolcak
Oooo birileri düzene dönmeye başlamış
Kilo cok nankorrr bişeyBayram bilançosu fenaaaa
6 Nisan: 58,70
Bugün: 60,65
Fark: +2
Yüzde: -3,32
Verirken 2 yılda verdiğim kiloyu alırken 2 haftada alıyorum büyük haksızlık değil mi ya
Eki Görüntüle 3417121
ÜZülecek bir şey yok kiii
Ömür biter diyet bitmez oyuncular değişir yeni senaryolarla devam ederiz tatlım .Seneye hala diyette mi olcaz abla yapma gözünü seveyim
Yaa canım harikasın tebrikler haftaya buraya evimi tamamen yerleştirdim 2 kilo daha verdim keyif kahvemi içiyorum yazacaksın inşallah
Ama ben zatennnn çoktan tartıldım bildirimimi yaptımmm
Bir haftada -400 olmadı ama napalim kuzum el mahkumAmmaannn hızlı gelen hızlı gıder
Minicik bi artııııı nolcak
Oooo birileri düzene dönmeye başlamış
Kilo cok nankorrr bişey
ÜZülecek bir şey yok kiii
GörmedimAma ben zatennnn çoktan tartıldım bildirimimi yaptımmm