- 31 Ekim 2013
- 20.721
- 67.832
- 40
İnşallah canımm
Hadi inşallah canımmEvet gerçekten büyük haksızlık ama bu hafta gidecek bence önümüzdeki hafta burada büyük bir eksi patlaması yaşayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm
Hadi inşallah canımmEvet gerçekten büyük haksızlık ama bu hafta gidecek bence önümüzdeki hafta burada büyük bir eksi patlaması yaşayacağız
Ben yedıklerımlerımı saymayayımAslında bende öyle aman aman birşeyler yemedim. Bayramda baklava yedim o 1 dilim baklava bile sanki beni kilo aldırdı diye psikolojimi bozdum kendi kendime
Çok güzel soymuşlar, ben önce tüm yıkadım, sonra uzunlamasına kestimSabah yapmistim ben de. Az önce pazardan geldim stogumu yaptım yine. Pazarcılar bu konuda çok iyi niyetli. Bir tane dilimli alıyorum yanında iki tane kabuk veriyorlar hatta ne kadar istersen al diyorlar .
Eki Görüntüle 3416813
Neden korkuyorsun diyetisyenin sana beslenme aliskanligi kazandiriyor ona güvenYa diyetisyenim bana 1 porsiyon kıymalı boşnak böreği yazmış tam sipariş vereceğim korkup iptal ediyorum sonra diyorum kadın yazmış ye işte diye bir cesaret giriyorum. Ya ödem yaparsa ya artı gelirsem diye yine iptal ediyorum
Rabbim annene şifa versin, sizlerin de yardımcısı olsunSağol kuzumm Allah razı olsun
Sagol canım benim yok tek değilim eşim abim ve kızım gittik geldik yine zor idare ettik Ama hallettik şükür
Gerçekten ohh beee
Sen halledersin kaptanım
Şimdiden mutlu yaşlar diyeyim kızına
iyidir ınsalhhh annecigi nasıl oldu acaba
Aslında diyetisyene gidenler bizimle paylaşır birbirimize destek oluruz diyecektim sagolsun paylaşmış arkadaş
Bende bugün öyle yapcam birazdan alışveriş de yaptım Hazırlık başlasın artık
Geçmiş olsun canım ödem ilacın şifa olsun
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun ablam
Bende de vardı koydum ocağa
Kan değerlerine bir baktırsan canım, yorgun hissetmenin altında bişey olabilirElhan cığım
Toparlayamıyorum kendimi. Motivasyonumu tamamen kaybettim. Düzen sağlayamıyorum. Hep beynimin bir yerinde geç kaldım, verdiklerimi aldım diye diye kendimi yiyorum. Tam diyorum ki olucak, başlıyorum. O mutlulukla aranıza dönmeye karar veriyorum çünkü burayı, enerjisini ve sizleri gerçekten seviyorum. Ama tekrar düşüyorum ve sürdüremediğim de sizi de germek istemiyorum. Bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum. Yapmam lazım yapmalıyım ile yapamıyorum arasında ki kısır döngüye girdim. Mutsuzum çok Bulut bebeğim olmasa yataklardan çıkmayacağım o derece. Ama onun için günlük rutinlerimi sürdürüyorum tabi ki. Ama yorgun ve yorulmuş hissediyorum.
Amin canım, geçiyor yavaş yavaş, hamdolsunÇok geçmiş olsun rabbim sağlık versin inşallah abla
Aynen, insanların farklı olmasının en güzel yanlarından biri.Tabiki çoğu kişi yapamaz ama kimsede yapmazsa o insanlar ne olur.
Aynı düşünmüşüzCanım lohusa depresyonu gibi bişey olabilir
Troidler olabilir
Kansızlık olabilir
Hiç baktırdın mı?
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimElhan abla beni liste dışı bırakır mısın yarın bildirim yapamayacağım çok hastayım
Bizdeki bu kilo sorunsalı hic bitmez benceSeneye hala diyette mi olcaz abla yapma gözünü seveyim
Yaa canım harikasın tebrikler haftaya buraya evimi tamamen yerleştirdim 2 kilo daha verdim keyif kahvemi içiyorum yazacaksın inşallah