- 8 Şubat 2024
- 1.615
- 8.925
Bence gayet güzel olur, herkesin de hoşuna gider sanırım. Bakalım kim kazanacakKaptan mi olcam hemde bayramda hemde bennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gayet güzel olur, herkesin de hoşuna gider sanırım. Bakalım kim kazanacakKaptan mi olcam hemde bayramda hemde bennn
Bayramda kaptan olursam benAhhh ahh keşke, o günler de gelecek inşallah. Benim de son hedefim bu rakam, istediğimiz rakamları görmek nasip olsun inşallah.
Ben sporumu yapacağım sözüm var diyetisyenime “yürüyüş bırakılmayacak o ka !” dediKızlar bugün itibari ile menülere başlıyoruz Salı kontrol tartımız var cumartesi sonuç tartısı ikili rakipler belirleyelim bir de en çok kilo veren şampiyonu Spor yaparsanız katılım olursa spor listesi yaparım. Bayramlar ruhumuzu doyurmak için, yağ bağlamak için değil. Unutmayın bunuuuu
Hadi bakalım yeni tartın yüzünde güller açtırsınYeni tartı siparis ettim 2 gün içinde gelecek
Bayramda kaptan olursam ben
Aksini düşünmemiştim zatenKatılıyorum canım
1.senTakım üyelerin yandı desene Şeyy, pardon kimleri seçecektin sen takımına
Eşime baskı çalışmalarım da başladı. Ne yese karşısına geçip cık cık cık yapıyorumAksini düşünmemiştim zaten
Ben katılıyor muydum ki, bayrama gitmiyor muydum
En iyisini yapıyorsun canım, hatta gözünü bile korkut (ben bir ara benimkini yapmıştım ), dün akşam da birazcık yapmış olabilirimEşime baskı çalışmalarım da başladı. Ne yese karşısına geçip cık cık cık yapıyorum
Doğu mutfağına gidiyorum canım.Ben de gezcem ama burdanda ayrılamıyoum
Az da olsa gitsin j
Aynen oyle saglikli beslenme bir yaşam tarzidirTamam canım, öyleyse seni takım yarışına dahil etmeyiz, sen de strese girmemiş olursun. Şahsen ben ara verirsem başa dönmekten korkuyorum.
Ay bizim evde 3 erkekle diyet yaptim ben oyunlara gelme sakınEşime baskı çalışmalarım da başladı. Ne yese karşısına geçip cık cık cık yapıyorum
TadımlıkDoğu mutfağına gidiyorum canım.
Valla tüm önerilere açığım. Nereye gideyim ne yiyeyim. Muş Bitlis Van Diyarbakır ve çevre iller
Bizi toplayıp hiçbir yere gidemezsin bu arada bayramda benim 30 kişilik bir misafirim var düğün dernek gibi hatırlatırım kaptanlık nasıl yapacağım kiBen katılıyor muydum ki, bayrama gitmiyor muydum
Büyük mutluluk duyarım Dr. Now
Aramam sormam birdahaTelefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama çalmayacak biliyorum. Yüreğim diyor ki boşuna bekleme, aramaz gururundan, seni çok sevse de
ÖcüüüNeden benden korkuyorsunuz ya
Allah ne diyim. Önceden silah zoruyla geliyoruz sankiCanım sana kolaylıklar diliyorum, bu zaten kalanlarla yaptığımız küçük bir gönüllü etkinlik. İnşallah bir an önce yeni düzenini kolaylıkla kurarsın tatlım.
20 Nisan'da ne varTamam canım inşallah bol katılımlı enerjik bir hafta olur bayram vs der salarsak hiç iyi olmaz şahsen 20 nisana 72 girmek istiyorum. 2 kilo gitmese de ne gitse kar
İnşallah o günlerde gelecek55 filan gösterse keskeeee
Yani hepsinden 1 çatal alsam demiTadımlık
Off off çok tehlikeli, sen menü paylaşma olur mu bizimleDoğu mutfağına gidiyorum canım.
Valla tüm önerilere açığım. Nereye gideyim ne yiyeyim. Muş Bitlis Van Diyarbakır ve çevre iller
Dün sadece 2 küçük kurabiye yedim bugün normalime döndümAy bizim evde 3 erkekle diyet yaptim ben oyunlara gelme sakın