- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Canm benim. Ben de çok özledimBusra196 canım yoksun özledim bugün aklimdaydin hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm benim. Ben de çok özledimBusra196 canım yoksun özledim bugün aklimdaydin hep
Olsun bu ekside çok güzel ben artı gelmesem iyiTeşekkür ederim canım
Beni de davetler yaktı, daha fazla olabilirdi
hoşgeldin nasılsın canım?Canm benim. Ben de çok özledim
Tebrikler bitanem
Cook teşekkürler kaptanicemÇok teşekkür ederim Lenammm Aşksin sen
Harika eksiler var
Bu hafta yağ hücrelerinin patlayasi varmış.
Ama çok çok güzel menüler, sporlar vardı böyle olacağı belliydi.
Tebrikler kizlar
Tatlım bu cumartesi yapacak bir şey yok. Bayram sonrası bulduğun ilk fırsatta fotoğrafli bildirim yaparsın o sonuca göre ilerleriz.Elhan abla ben tartilamadim napcagimida bilmiyorum tartım çalışmıyor pilde taktım yine olmadı komsularda da yok gidip tartilayim
Bu bayram dişimi sıkıp seni geçmem lazım Sen de boş durmazsin sanırım.Cook teşekkürler kaptanicem
Ya beni:) bildirimini göremedim canımBu bayram dişimi sıkıp seni geçmem lazım Sen de boş durmazsin sanırım.
Ayy iyi hatırlattınkaptanim bakalım ben yarışa varım ama ben kednime çok da güvenemiyorum yiyebilirim de yürüyüşum de olmicak çok fazlaBu bayram dişimi sıkıp seni geçmem lazım Sen de boş durmazsin sanırım.
Yarin ben dışarı çıkıp tartilirim yine ama bugün takımıma - olarak yansıyacak bu o yüzden için rahat etmiyorTatlım bu cumartesi yapacak bir şey yok. Bayram sonrası bulduğun ilk fırsatta fotoğrafli bildirim yaparsın o sonuca göre ilerleriz.
Ay şansa bak nasıl bozuldu ki kaç yıllıkElhan abla ben tartilamadim napcagimida bilmiyorum tartım çalışmıyor pilde taktım yine olmadı komsularda da yok gidip tartilayim
Maşşalah bu hafta ne kadar güzel artılar verilmiş tebrik ler canımEki Görüntüle 3412443
Ben tartıldım. Geçe kaldı yol sabahtır koşturuyorum.
Geçen Cumartesi 69
Bu cumartesi 67.3
Fark 1.7 kilo
Elhan Ece Didem
Mesela bende öyle bir buçuk ay 67 68 de kaldım ama sen çokta kafanı takma 60 la 59 arasında ne kalmış ki belkide yağ oranın azalmış tur Vücud korumaya girmiştirElhan LenaG
Geçen hafta:60.90
Bu hafta:60.75
Fark : -150 gram
3 gün diyet 4 gün serbest takılmıştım sonuç böyle. Yürüyüşler ve bol hareket olmasa mutlaka artı gelirdim. Buna da şükür diyorum.
59.90 görmeyi çok istiyorum özellikle bayramdan önce çok istemiştim ama bi türlü olmuyor 60 tan 59 a geçmek için o direnci kırmak için ne yapmam lazım Jasminium84 patimsilizm çıtırlar ligi üyeleri bana tavsiye verir misiniz
4 ay bile olmadı alalı genelde banyoda duruyor tartım zemin düz diye orda tartiliyorum dolabın altı boş oraya itmistim aannemde banyoyu yıkayınca büyük ihtimalle içine su gittiAy şansa bak nasıl bozuldu ki kaç yıllık
Yok yağ oranım artmış 100 gramMesela bende öyle bir buçuk ay 67 68 de kaldım ama sen çokta kafanı takma 60 la 59 arasında ne kalmış ki belkide yağ oranın azalmış tur Vücud korumaya girmiştir
O zaman Sudan dolayı arızalanmış gidip bir eczanede tartıl dicm bence kapandılar yada saglık ocağı ama üzülme hasta içi bildirim yaparsın4 ay bile olmadı alalı genelde banyoda duruyor tartım zemin düz diye orda tartiliyorum dolabın altı boş oraya itmistim aannemde banyoyu yıkayınca büyük ihtimalle içine su gitti