- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.883
Çifte bayram yapalımTeşekkür ederim canım
Tebrikler kaptanım. Bayram hedefini tutturmulsun ayrıca tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çifte bayram yapalımTeşekkür ederim canım
Tebrikler kaptanım. Bayram hedefini tutturmulsun ayrıca tebrik ederim
Oy kuzum.... Terbiyesizlik yapana terbiyeli davranilmaz. Karşisinda kölesi yok hadsiz adamin. Oranin çalışanı olarak saygıyı hak ediyorsun . Bir problem varsa böyle çözülmez . Bunu bilmiyorsa orada durmasın. Bu kadar zamandır niye izin verdin haksızlığa . Şu dünyada senden kıymetli bir şey yok hissettigin her duygunun hesabını sor.bir önceki toplantıda zaten ben de alttan almadım, çünkü haksız yere suçladı beni ama ne yazık ki arkamda duran da olmadığı için adamın beni adam yerine koyduğu yok. ben karşı çıkınca sesi daha da yükseldi kıpkırmızı oldu elhanımm görmeliydin.
ama işte annemizden babamızdan öyle görmüşüz elhanımm, yaşı ne olursa olsun titri ne olursa olsun sadece insan olduğu için saygı göstermeliymişiz gibi
ama bazılarını bundan muaf tutmak gerekiyor çok haklısın
benim yüzümden eşim de geriliyor, bu gerginlikle çocuklarımla ilgilenemiyorum onlar ayrı üzülüyor
şu kadarcık hakkım varsa bu işyerinde helal etmiyorum, çok yıprattılar çok tükettiler çok haksızlığa uğrattılar beni
Bromeline ödem için mi içiliyordu? Benim pek ödem sorunum yok ama magnezyum takviyesi düşünüyorum faydalarını okudum baya önemliymiş kilo vermede sanırım. Ben de tek öğün ve yürüyüş yapıyorum. Ananas çayı faydası nedir?Yıllardır ilk kez Ramazanda kilo almadım ve veriyorum canım.
Ben ne tabular yıktım
Menopozlu bir hatun isterse kilo verir
54 yaşta taş gibi olunur
Gizli formülüm sanırım magnezyum, bromelaine( haftada iki defa) , ananas çayı( kabuğu ile yapıyorum) ve tek öğün sadece iftar, günde bir saat yürüyüş ...Bunlardan hangisi etkili bilmiyorum .
Darısı başınıza kuzum benim. Hiç pes etmedim, kötü beslendigim de oldu hep yeni bir sayfa açtım.
Senin de mübarek olsun Allah dualarını kabul etsinHayırlı akşamlar
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Sabah 8:30 Dan sonra 2,5 saat kesintisiz uyumuşum, çok iyi geldi
Ödem atamıyorum, inşaAllah yarın tartıya kadar biraz gider
Bromelain ödem için canım. Magnezyum kabızlık için. Ananas çayı kilo vermede çok etkili. İçine tarçın , limon, karanfil koyup kaynatıyorum. Sanırım bol ödem de atıyor sabaha kadar tuvalete taşınıyorum ama olsun .Bromeline ödem için mi içiliyordu? Benim pek ödem sorunum yok ama magnezyum takviyesi düşünüyorum faydalarını okudum baya önemliymiş kilo vermede sanırım. Ben de tek öğün ve yürüyüş yapıyorum. Ananas çayı faydası nedir?
Harika bir menü afiyet olsun tatlım. Adımlar da muhteşemMenü
Sahur (4.00)
Peynirli omlet
Yeşil zeytin
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
İftar (19.00)
Patlıcan kebabı
Cacık
1 dilim ekmek
Ara (20.00)
Çay (şekersiz)
Su : 1 litre
Adım: 10.056 Puan:1005
Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3412158
Afiyet olsun tatlım. Kahvaltı öğünün harika, akşam zayıf kalmış. Yanina salata, çorba olaydı... temizlik , hazırlık devam ediyor sanırım.
Afiyet olsun Lenacim. Güzel bir menü bol eksiler getirsinİyi akşamlar
05.04.2024 Cuma
Sabah 2 kupa y.sütle filtre kahve ,1 çay bardağı leblebi
Öğle 13:00 4 yk.yoğurt,4 yk yulaf,1 muz,2 ceviz
Ara 16:30 2 mısır patlağı arası 20 gr süzük peynir,2 salatalık
Arada 3 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 20:00 patlıcan,kabak,kereviz,soğan fırında pişirdim (10 yk) 3 yk yoğurtla yedim. 1 dilim tbe
Su 2.5 lt
Spor yok
Elhan Ece Didem
Ooo harika bir eksi tebrik ederimYarın ailelerle toplu iftar planımız var. Bugün iftar öncesi tartıldım. Olağan tartı günü yarın olduğundan da, notu 6 Nisan olarak düştüm
Kilo bildirimi
Çarşamba (3 Nisan): 87
Cuma (5 Nisan): 85
Fark: 2 kg
Yüzde: %2.30
Hedef (20 Nisan): 79.9
Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3412162
Harika bir eksi Motivasyonun daim olsun canımYarın ailelerle toplu iftar planımız var. Bugün iftar öncesi tartıldım. Olağan tartı günü yarın olduğundan da, notu 6 Nisan olarak düştüm
Kilo bildirimi
Çarşamba (3 Nisan): 87
Cuma (5 Nisan): 85
Fark: 2 kg
Yüzde: %2.30
Hedef (20 Nisan): 79.9
Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3412162