- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Demek ki şakadan anlamıyoruz Elhan da tanımıyorum diyince ilginç olduTabiki şaka elhan ablanın topiğinde elhan ablaya sataşayim didim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki şakadan anlamıyoruz Elhan da tanımıyorum diyince ilginç olduTabiki şaka elhan ablanın topiğinde elhan ablaya sataşayim didim .
Yemek topiginde konuşmuştuk ama hatırlayamadı galiba neyse rahatsız ettiysem kusura bakmayın.Demek ki şakadan anlamıyoruz Elhan da tanımıyorum diyince ilginç oldu
Afiyet olsun adım sayını da yazar mısın sadece resim atarsan sayfaya taşıdığında göremiyorum işte 5000 adım 7000 adım şeklinde yazarsan sevinirimSelamlar herkese
Dün akşam davette biraz kaçırdığım için tek öğün yaptım
01.04.2024
Sabah 7.30 sade kahve ve iki bardak su
Aralarda 1 litre kadar su içtim bir avuç çiğ bademle günü geçirdim
Saat 18.00
1.5 tabak siyez bulgurlu ıspanak 1 dilim kepek ekmeği ve 1 köfte ile günü kapattım
Saat 18.30 Sade kahve
yatana kadar suyu 2.5 litreye tamamliycam
Evi temizlemem gerek zamanım kalırsa spor yaparım
Ama bugün çok yürüdüm bugünkü performansim Elhan Cordelia Ece Didem
Dikkat et kendine canımİlçede doktor ıkı tane var sıra açılırsa gıdıcem kuzum bugun iyiyim belim agrısada
Canım rabbim ferahlık versinSelamlar kızlar nasılsıniz benim düzenim allak bullak oldu ugrayamiyorum buralara biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım herkesler iyidir hepinizi özledim
1 Nisan şakası mı1 Nisan menü
Sabah
1 sahan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek ile
3 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 küçük kase reçel
2 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı sonrası 1 dilim browni
Öğle
1 tabak mantı
1 dilim browni
akşam
8 afet sarma
1 tabak pirinç pilavı
1 tabak musakka kıymalı
4 dilim ekmek
2 dilim browni
Az önce 1 paket cips tuzlu bir şey çekti canım
Elhan Ece Didem
Yesendee yakısırrr sana be1 Nisan menü
Sabah
1 sahan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek ile
3 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 küçük kase reçel
2 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı sonrası 1 dilim browni
Öğle
1 tabak mantı
1 dilim browni
akşam
8 afet sarma
1 tabak pirinç pilavı
1 tabak musakka kıymalı
4 dilim ekmek
2 dilim browni
Az önce 1 paket cips tuzlu bir şey çekti canım
Elhan Ece Didem
İyiyiz canım sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Hassasiyetin için teşekkürler canım. Sayfamıza yanlışlıkla gelmiş başkası zannetmiş olabilir diye çok ciddiye almadım. Bilinçli olmadığını düşünüyorum yine deTamam şaka espri falan yapıyoruz burda samimi şekilde ama saygı sınırlarını da aşmamak lazım. Elhan abla büyüğümüz değerlimiz yani ona yapılan saygısızlık bizi de rahatsız ediyor haliyle.
çok şükür ben de iyiyim canım. sağlığın nasıl oldu bugün?İyiyiz canım sen nasılsın?