- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
İyiyiz canım sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz canım sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız ?
Benden fıt duruyorsunuz hanfendı boyun masallah var170 hanfendi
O sizin güzel bakışınız
Canım nasıl oldu belin ? Başka bir dr a göründün mü ?Benden fıt duruyorsunuz hanfendı boyun masallah var
Yok canım dar giydiğim için öyleBenden fıt duruyorsunuz hanfendı boyun masallah var
Selam canım, dünkü yorgunluğun üzerine bu saate kadar yattım, duşa girsem rahatlayacağım da birazda koltuğa yapışmayım mıSelam kızlar nasılsınız ?
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Afiyet olsun kaptanım. İki isirikla iftarı gecirmene hem çok şaşırdım hem çok sevindim Ödül günü niyetine güzel dengeli olmuş Cikolata gelen misafir içindi sanırım.31 Mart menüm
Sahur 2 yerli muz ve 1 elma
İftar
hamburgerden 2 ısırık
patates kızartması diyet kola
Ara 21.00
1 sarelle gofret 30 gram 1 avuç fındık
2 litre su
Elhan @Ece Didem
Dünkü yorgunluğu ben de atamadım tatlım. Sabaha kadar oturduk. Yani gecenin bir vaktinde misafirler uyudu ben vakit namazını kaciririm diye beklemek zorunda kaldım. Üç dört saat uyuyabildim kalk kalk konfor alanından çık dedim dışarı attım kendimi. Eve nasıl giderim bilmiyorum dilim damagima yapisti şu an. Duşa girerken bana da el atsan .Selam canım, dünkü yorgunluğun üzerine bu saate kadar yattım, duşa girsem rahatlayacağım da birazda koltuğa yapışmayım mı
Sen nasılsın ?
Pis pis mi gezeceksin?Dünkü yorgunluğu ben de atamadım tatlım. Sabaha kadar oturduk. Yani gecenin bir vaktinde misafirler uyudu ben vakit namazını kaciririm diye beklemek zorunda kaldım. Üç dört saat uyuyabildim kalk kalk konfor alanından çık dedim dışarı attım kendimi. Eve nasıl giderim bilmiyorum dilim damagima yapisti şu an. Duşa girerken bana da el atsan .
Dönüşte yikanirim kuzum. Oncesinde çok kirli degildim sadece dirileşmek için duş istedim.Pis pis mi gezeceksin?
İlçede doktor ıkı tane var sıra açılırsa gıdıcem kuzum bugun iyiyim belim agrısadaCanım nasıl oldu belin ? Başka bir dr a göründün mü ?
Öyleyse bugün dinlenme günü olsunDünkü yorgunluğu ben de atamadım tatlım. Sabaha kadar oturduk. Yani gecenin bir vaktinde misafirler uyudu ben vakit namazını kaciririm diye beklemek zorunda kaldım. Üç dört saat uyuyabildim kalk kalk konfor alanından çık dedim dışarı attım kendimi. Eve nasıl giderim bilmiyorum dilim damagima yapisti şu an. Duşa girerken bana da el atsan .
Bu şaka mı gerçek bir soru mu ?Pis pis mi gezeceksin?
Geçmiş gitmiş olsunSelam hanimlar, çok şükür toparladım sağlam sağlam olalım hepimiz
Dünden hatta daha önceki günden yemekler var ben de rahatım tatlışım.Öyleyse bugün dinlenme günü olsun
Eşim camide iftara davetli, küçük oğlum arkadaşlarıyla dışarda yiyecek, büyük oğlum ve ben evdeyiz
Dünden yemeğim kaldı biraz, kendime bişey yapmayacağım, oğlum onları yemez, ona da hafif bişeyler yaparım, tüm gün rahatım inşaAllah
Gel önce seni keseleyim, sonra ben yıkanıp çıkarım
Şaka tabi ki bitanem beni tanımaz ben de onu tanımam.Bu şaka mı gerçek bir soru mu ?
Ben gerçek hayatta da görüştüğün çok yakın samimi kankan sandım bu kadar laubali oluncaŞaka tabi ki bitanem beni tanımaz ben de onu tanımam.