- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
Günaydın canım nasılsın bugüngünaydın kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsın bugüngünaydın kızlarr
Ay o çok fena takıntı oldu bende su içsem tartılıyorum bu arada grip ilaçları ödem yapıyor benceHadi bakalım
Bence hergün tartılma kaptanım çok stres olursun. Sabah tartılmayla akşam tartılma arasında 1 kilo fark oluyor benim mesela. Gün içinde değişebiliyor kilo o yüzden yanıltıcı olabilir boşuna canını sıkıp stres olma. Yarın salı tartısı var zaten inanıyorum hepimiz eksi göreceğiz
çok şükür canım kaptanım iyiyim, azıcık gerginim malum dönem öncesi gerginliğiGünaydın canım nasılsın bugün
çok şükür canım kaptanım iyiyim, azıcık gerginim malum dönem öncesi gerginliği
sen nasılsın
Aynen öyle iki çocukla baş edemem artık. Bide bankacılık artık tamamen satışa döndü ürün satıyosan değerlisin yoksa çöpsün. Müşteriye ihtiyacı olmayan ürünü bile satmanı beklerler akşam kampanya aratırlar üstelik bu bir gün değil her gün böyle. 1 ay en çok ürünü sen sat bir gün satma senden kötüsü yok. İnsanlara yalvarmaktan bıktım.Ay aynenn haftanın 3 günü garanti kalırsın mesaiye ben başka türlüsü bilmiyorum benim de özel bankaydı. Valla bütün gün o kadar yorulurduk ki akşam serviste çıt çıkmazdı herkes pert,yorgun
Düşün bir de ben direk satış bölümündeydim kendimi paralıyordum. Tek amacım başarı kazanıp istediğim bölüme transfer olmaktı. Yaptım da ama benim fıtık ve boyun düzleşmesi de oldu en son o da olunca çık dedi hiç ikiletmedim vallaAynen öyle iki çocukla baş edemem artık. Bide bankacılık artık tamamen satışa döndü ürün satıyosan değerlisin yoksa çöpsün. Müşteriye ihtiyacı olmayan ürünü bile satmanı beklerler akşam kampanya aratırlar üstelik bu bir gün değil her gün böyle. 1 ay en çok ürünü sen sat bir gün satma senden kötüsü yok. İnsanlara yalvarmaktan bıktım.
Eşimde gördü yıprandığımı ben sigortanı ödicem çık kurtul dedi
ahhh kıyamam sanaaAh malum dönem hayatımızı şekillendiriyor
Hastalıktan ve silmekten yüzümün ortasında palyaço burnu gibi duran burnumu saymazsak fena değilim.
Günaydın kaptan coooook teşekkürler seninde haftan güzel geçsin güzellikler senin olsun bebeğimGünaydın canım kırmızı kızlar mutlu bir hafta diliyorum. İşleriniz kolaylaşsın su gibi geçsin inşallah
Menülerimizi yazmayı unutmayalım su ve sporu ihmal etmeyelim hepinizi seviyorum
@sara_28
tomrs
@uranus35
Mutlu1anne
@74FRIDA
@zeyneppk
Jasminium84
@Beth18
@ffestinalente
@serap911
@HuzuRRR
@Lavinia_98
@pastelfit
@Minicikfzt
Çok iyi yapmışsın direkt satış daha fena keşke bende alabilsem tazminatımıDüşün bir de ben direk satış bölümündeydim kendimi paralıyordum. Tek amacım başarı kazanıp istediğim bölüme transfer olmaktı. Yaptım da ama benim fıtık ve boyun düzleşmesi de oldu en son o da olunca çık dedi hiç ikiletmedim valla
Yupii çok mutlu oldummm .Akşam davetliydim eve çok geç geldim. Hiç giremedim saygaya kusura bakmayın canlarım.
Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin inşallah
Günaydın canımgünaydın kızlarr
Kırmızı kaptanımGünaydddıınnnn
170 hanfendi