- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım çok güzel menü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım çok güzel menü
vayy hareketli bir gece desene. İnşallah her şey yolundadır canım.Hepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
Bugün 14 saat nöbet tuttum
Oy atma vb.çok geç uyudum
İftar yapıp işe geldim
Gelmemle Polis ambulans olaylı bir daire sakini ile zamanımız geçti.
Şimdi yeşil çayımı alıp geliyorum
Mavişlerim hepinize tek tek dönücem.
Çok iyi kaptandın canım zaten minik farkla kaybettikHani beni yenmişti yaa
Hoşbuldum kaptanımHoşgeldin canım takıma
Afiyet olsun iftar tam benlik olmuş akşam kahvaltısı en güzeli31 Mart Pazar menüsü
Sahur
2 lokma pide içine küçük bir parça haşlanmış et.
İftar
100 gr kıyma ve 2 yumurtayla omlet, yarım dilim peynir, 2 tane sivri yeşil biber, domates salatalık, çay, 1 dilim pide.
Su 1.5 litre
2000 adım 200 puan
1 saat ev temizliği 300 puan
Başka sporum yok bugün.
Elhan Cordelia Ece Didem
Fikir olsun bana çok şıkEki Görüntüle 3409654
Gözlük bu canım. Açık renk mavi camlı biz gözlük, bayılıyorum bu duruşa.
Havalar çok dengesizdi canım ondan da olabilir, ayrıca eşin hastaymış zaten. Eve hastalık girince bulaşmadan çıkmaz. Diyetisyenine söyle bence, dinlenmen hastalığı atlatman için gerekli. Ona göre düzenleme yapar belki.Sağol canım inşallah Ay valla bu neymiş yaa ben pek hasta olmam da rahat hareket ettim biraz sanırım.
En kötüsü de söz verdim haftada 4 gün 8000 adım atacağım diye onu tutmak için perişan oluyorum.
Evet canım yaa minicikti hem de. Neyse canımız sağ olsun. Ben salı gün artılarını görünce korkmuştum ama sonucumuz iyiydi.Çok iyi kaptandın canım zaten minik farkla kaybettik
Aslında söylemek istiyorum ama daha 2.haftadan yan çizmiş gibi olmak istemedimHavalar çok dengesizdi canım ondan da olabilir, ayrıca eşin hastaymış zaten. Eve hastalık girince bulaşmadan çıkmaz. Diyetisyenine söyle bence, dinlenmen hastalığı atlatman için gerekli. Ona göre düzenleme yapar belki.
Sağ ol canım, her öğün kahvaltı yapabilirim.Afiyet olsun iftar tam benlik olmuş akşam kahvaltısı en güzeli
Çoğu insan koyu renk camları seviyor. Ben mesela siyah olanları asla kullanamıyorum, ruhum daralıyor, her yer karanlık. Hem de gözlerimin görünmesini seviyorum. Sen ne tarz düşünüyorsun canım.Fikir olsun bana çok şık
Canım diyetisyenine söyle ama izin alayım ara verelim şeklinde değil. Listelerini ona göre ayarlasın C vitaminli meyveler zencefil bal falan ekler belki listene bağışıklık desteklemek içinAslında söylemek istiyorum ama daha 2.haftadan yan çizmiş gibi olmak istemedim
Ben kazanırız sanıyordumEvet canım yaa minicikti hem de. Neyse canımız sağ olsun. Ben salı gün artılarını görünce korkmuştum ama sonucumuz iyiydi.
Yan çizmek değil ki canım, tartı gününde hastalık yüzünden istediğiniz rakamı görmezse neden bildirmedin diyebilir.Aslında söylemek istiyorum ama daha 2.haftadan yan çizmiş gibi olmak istemedim
Ne yalan söyliyim ben de öyle düşünüyordum. Beklemediğim birkaç sonuç olunca durumlar değişti ama yine de güzeldi canım.Ben kazanırız sanıyordum