Kırmızı takım galip oldu ya ondan
Bayram tatili yok mu ? Ctesi tekrar takımlar oluşturulacak mı? Bayram da ben diyete ara veririm muhtemelen o yüzden kaptan olamam. Ama bayramdan sonraki haftanın kaptanlığı için yarışacaksak ben varımÇok şükürBravo canım sen bu işi yaparsın bu hafta kapışalım mı kırmızı kaptanlık için
Canım hemen listelere bakıp bi takıma alalım Malum Ramazan misafirler oluyor yoğunuz ben spor listesi yapamadım
Bayramı konuşmadık canım talebe bakarız ama bence yapalım en azından kontrollü oluruz koruruzBayram tatili yok mu ? Ctesi tekrar takımlar oluşturulacak mı? Bayram da ben diyete ara veririm muhtemelen o yüzden kaptan olamam. Ama bayramdan sonraki haftanın kaptanlığı için yarışacaksak ben varım
Bir de şey soracaktım bu hafta spor puanı eklenme vs o olaylar olmadı sanki ?
Kırmızı kaptan sen miydin ben tamamen uçtumKırmızı takım galip oldu ya ondan
Yarın aticamNerde resim
Yarın çabuk olsa bariYarın aticambugün çıkamadım dışarı malesef heryer çok kalabalık diye. Alışveriş te yapamadım
Spor listesi yapamadım canım yatılı misafirlerim vardı maalesef dün gece gittilerBayram tatili yok mu ? Ctesi tekrar takımlar oluşturulacak mı? Bayram da ben diyete ara veririm muhtemelen o yüzden kaptan olamam. Ama bayramdan sonraki haftanın kaptanlığı için yarışacaksak ben varım
Bir de şey soracaktım bu hafta spor puanı eklenme vs o olaylar olmadı sanki ?
Yaaaa çokmu merak ettinYarın çabuk olsa bariyatçaz kalkçaz yarınnnn
Teşekkür ederim kaptanımCanım hemen listelere bakıp bi takıma alalım Malum Ramazan misafirler oluyor yoğunuz ben spor listesi yapamadımElhan kraliçem de yoğun
Hataları maruz görün ne olur hepiniz çok çok çok değerlisiniz
Kalbim kırılıyor amaKırmızı kaptan sen miydin ben tamamen uçtum
Tabiki senin de işlerin güçlerin oluyor çok normal kraliçem. Üzme sakın kendini.Spor listesi yapamadım canım yatılı misafirlerim vardı maalesef dün gece gittiler
Canım senden kaynaklı değil inan cumadan cumartesi günü gecesine hep misafir vardı tamamen iptal oldum tekrar adapte olmaya çalışıyorumKalbim kırılıyor ama
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun çok güzel menü ve sporElhan kaptanım seni dahil eder canım bir takıma ben şahsen çok isterim
Bayramı konuşmadık canım talebe bakarız ama bence yapalım en azından kontrollü oluruz koruruz
Bayram haftası devam ediyor muyuz izin mi yapıyoruz bunu anket mi yapsakBen bayramda burada olmayacağım tartı yapamam