Popüler Konu LenaG ile MasterFit

30 Mart cumartesi menümü yazayım
Elhan Elhan Cordelia Cordelia @LenaG❤️
Kahvaltı: 2 dilim Siyez ekmeği, biraz peynir, 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin domates, salatalık, roka bir tatlı kaşığı bal

Ara: 3 adet ceviz, bir armut

Akşam: 5 adet kabak mücver, 2 dilim peynir küçük bir kase supangle
Afiyet olsun fridacim 😘 Çok güzel bir menü. :KK9: Su , spor eklenmemiş :confused:

Hepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar 🙋
Hepimize Güzel Bir Hafta Olsun 🌸
Bugün sonuçlar çok güzel
Hiç kimse üzülmesin sonuç alamıyanlar
Bu hafta yeniden başlayın
Sağlıklı eksiler 😇

30.03.2024 Beslenme Listem 🌼
Elhan Elhan LenaG LenaG

SAHUR 04:00
Yeşillik salatası
3 dl.peynir
5 Altınbaşak bisküvi
1 Kupa yeşil çay

İFTAR 19:33
2 Bardak su (Oruç Açma)
Yarım kase mercimek çorbası
Küçük kutu yağsız ton balığı

22:30 1 kupa 🍒 sapı çayı 1dl.kabak tatlısı
Afiyet olsun kaptanım 🧿

Mesajını okuyunca çok duygulandım ve mutlu oldum pes etmeden 80lerden 60lı sayılara düşmüşsün ne kadar güzel tebrik ederim, pantolonunu güle güle giyin harikasın😍 Yakında rakibim olursun çünkü ben de azimle kilo almaya devam ediyorum 🤣
Tatlım nasılsın, mesajını okuyunca heyecanlandım . :confused:
Geldin mi geldin mi :rolleyes:

Ayy resmen savaştan çıkmış gibiyim 🥴 son numarayı veterinere götürdük dönerken korkudan altına yaptı batırdı ortalığı geldik mecbur yıkamak zorunda kaldım ama savaş verdi benimle canım çıktı.
Bende de misafir var, bizim kızın oğlu geldi, arkadaş şehir dışına çıktı
Anasına tıslıyor haydut 😂
Elimle büyüttüğümüz sıpa gitsin diye bekliyorum 🤣🤣

Şey ben ekstra motivasyon ve itici güç olması açısından gezegenfeza gezegenfeza olmasını çok isterim uygunsa :dua:
Oy kuzum, hiç tahmin etmediğim için girip bakmadım, yarın misafirim gelecek ya, ön hazırlıkları bugünden yapıyım istedim, bugün ağrı azken çünkü yarın çok olacak😔

Beni düşündüğüm için çok teşekkür ederim😘, başkası olmuştur, hayırlı olsun 🤲🏼🤲🏼

Son düzenleme:
Ay menümü yazmamışım 🫣
30.03.2024 Cumartesi

Sabah 11:00 gibi 2 kupa y.sütlü filtre kahve ve yarım çay bardağı leblebi

13:00 2 dilim tbe ekmekle ve 45 gr kaşar peynirle tost, 8 zeytin,3 ceviz ,çay şekersiz

16:30 2 yk yoğurt,6 çilek,12 fındık

Ayrıca kafeinsiz filtre kahve 2 kupa

20:00 Kıymalı bezelye yemeği 9 yk , yoğurt 3 yk,1 dilim tbe

2.5 lt su
7500 adım

Elhan Elhan Cordelia Cordelia Ece Didem Ece Didem
Afiyet olsun Kaptanım
Çok güzel beslenmişsin 🧿

Oy kuzum, hiç tahmin etmediğim için girip bakmadım, yarın misafirim gelecek ya, ön hazırlıkları bugünden yapıyım istedim, bugün ağrı azken çünkü yarın çok olacak😔

Beni füşündüğün için çok teşekkür ederim😘, başkası olmuştur, hayırlı olsun 🤲🏼🤲🏼
Oyyy kolay gelsin inşallah çok ağrın olmaz 🤲

Çok geçmiş olsun Sibelim. :dua::KK200: Bu aralar yoğun olacağını biliyordum seçmelere o yüzden yazmadım. Hasta olduğunu bilmiyordum. Umarım tüm sıkıntıları atlatır sağ salim huzurluca aramıza dönersin bitanem ❤️.
Çok teşekkür ettim hocam. Bünye daha fazla dayanamadı herhalde. O da tepkisini bu şekilde gösterdi. Dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyor. Çocuklarda vardı büyük bir ihtimal onlardan bulaş oldu. Çok fazla haşır neşir olduk bu hafta. 23 Nisan hazırlıkları hızlandı. Neyseki üç gün tatilimiz var. Saliya epey toparlanmış olurum.

X