- 16 Mart 2008
- 45.299
- 219.707
Afiyet olsun fridacim Çok güzel bir menü. Su , spor eklenmemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun fridacim Çok güzel bir menü. Su , spor eklenmemiş
Afiyet olsun kaptanımHepinize İyi Akşamlar Arkadaşlar
Hepimize Güzel Bir Hafta Olsun
Bugün sonuçlar çok güzel
Hiç kimse üzülmesin sonuç alamıyanlar
Bu hafta yeniden başlayın
Sağlıklı eksiler
30.03.2024 Beslenme Listem
Elhan LenaG
SAHUR 04:00
Yeşillik salatası
3 dl.peynir
5 Altınbaşak bisküvi
1 Kupa yeşil çay
İFTAR 19:33
2 Bardak su (Oruç Açma)
Yarım kase mercimek çorbası
Küçük kutu yağsız ton balığı
22:30 1 kupa sapı çayı 1dl.kabak tatlısı
Rica ederim canım kaptanım Çok keyifliydi.Yardımın için çok teşekkür ederim kaptaniçemmm
Tatlım nasılsın, mesajını okuyunca heyecanlandım .Mesajını okuyunca çok duygulandım ve mutlu oldum pes etmeden 80lerden 60lı sayılara düşmüşsün ne kadar güzel tebrik ederim, pantolonunu güle güle giyin harikasın Yakında rakibim olursun çünkü ben de azimle kilo almaya devam ediyorum
Bende de misafir var, bizim kızın oğlu geldi, arkadaş şehir dışına çıktıAyy resmen savaştan çıkmış gibiyim son numarayı veterinere götürdük dönerken korkudan altına yaptı batırdı ortalığı geldik mecbur yıkamak zorunda kaldım ama savaş verdi benimle canım çıktı.
Afiyet olsun Saracim çok güzel bir menü adımlar harika suyumuz da icilmisMenümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon çökertme döner
Salata
Akşam
Bir tabak et suyu ve bir parça et
Iki tane Salatalık
Su 2 litre spor 10.035 adım
Elhan Cordelia LenaG
Eki Görüntüle 3409331
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun Saracim çok güzel bir menü adımlar harika suyumuz da icilmis
Evet, bende öyle düşündüm, yoksa frenleyemem kendimiDavet ve bayram olsa da sadece birer gün yolundan alıkoyar senin, ertesi gün yine dikkat edip telafi edersin. Veremesen bile almamış olursun canım.
Teşekkürler KaptaniçemmmmAfiyet olsun kaptanım
Oy kuzum, hiç tahmin etmediğim için girip bakmadım, yarın misafirim gelecek ya, ön hazırlıkları bugünden yapıyım istedim, bugün ağrı azken çünkü yarın çok olacakŞey ben ekstra motivasyon ve itici güç olması açısından gezegenfeza olmasını çok isterim uygunsa
Afiyet olsun KaptanımAy menümü yazmamışım
30.03.2024 Cumartesi
Sabah 11:00 gibi 2 kupa y.sütlü filtre kahve ve yarım çay bardağı leblebi
13:00 2 dilim tbe ekmekle ve 45 gr kaşar peynirle tost, 8 zeytin,3 ceviz ,çay şekersiz
16:30 2 yk yoğurt,6 çilek,12 fındık
Ayrıca kafeinsiz filtre kahve 2 kupa
20:00 Kıymalı bezelye yemeği 9 yk , yoğurt 3 yk,1 dilim tbe
2.5 lt su
7500 adım
Elhan Cordelia Ece Didem
Oyyy kolay gelsin inşallah çok ağrın olmazOy kuzum, hiç tahmin etmediğim için girip bakmadım, yarın misafirim gelecek ya, ön hazırlıkları bugünden yapıyım istedim, bugün ağrı azken çünkü yarın çok olacak
Beni füşündüğün için çok teşekkür ederim, başkası olmuştur, hayırlı olsun
Sağol canımAfiyet olsun Kaptanım
Çok güzel beslenmişsin
Çok teşekkür ettim hocam. Bünye daha fazla dayanamadı herhalde. O da tepkisini bu şekilde gösterdi. Dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyor. Çocuklarda vardı büyük bir ihtimal onlardan bulaş oldu. Çok fazla haşır neşir olduk bu hafta. 23 Nisan hazırlıkları hızlandı. Neyseki üç gün tatilimiz var. Saliya epey toparlanmış olurum.Çok geçmiş olsun Sibelim. Bu aralar yoğun olacağını biliyordum seçmelere o yüzden yazmadım. Hasta olduğunu bilmiyordum. Umarım tüm sıkıntıları atlatır sağ salim huzurluca aramıza dönersin bitanem .