Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım
Teşekkürler canmAz olsun kalıcı olsun
Ceee dedin gittin mi
Güzel eksi tebrik ediyorum
Tebrikler canım harikasınGünaydınn mutlu haftasonları diliyorum herkese
Dün çok yorgundum bebeyi uyuturken uyuya kalmışım menü bildirimini yapamadım.
29 mart menüm
10.30 kahvaltı
1 yk chia
1 bardak kefir
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
1 muz
14.45 ara
2 tane karabuğday patlağı
1 yumurta
30 gr peynir
3 ceviz
Domates
Salatalık
18.00 akşam (dışarıdaydık)
1 kase mercimek çorba
Karışık ızgara ( gr bilemiyorum)
Salata
30 dk leslie+11.000 adım+ 4 lt su
Geçen cumartesi: 92.81 kg
Bugün : 91.00 kg
Fark : -1.81 kg
Elhan @Cordelia @arke
Eki Görüntüle 3409026
Tebrikler tatlım süpersinGeçen cumartesi günü : 98.2 kg
Bugün : 96.4 kg
Fark : -.1.8 kg
Elhan @Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3409032
süpersin canım tebrik ederim
rabbim nazarlardan korusun çok çok tebrik ediyorum güzel lenam
Tebrikler canımEki Görüntüle 3409052
Geçen hafta 76.700
Bu hafta : 76.200
Giden :500
Elhan ve @Cordelia bu hafta çok dikkat edemedim.. bu 3 günde iftara misafirim olacak çok hareketli geçecek günlerim... ben yine hazırlıkta kalayım olur mu ? Bayram sonrası diyetisyene başlamayı düşünüyorum...
Nice güzel yılları olsun canım babanınGünaydın kızlar
Bu hafta mükemmel sonuçlar yok ama porsiyon dengelemeyi öğrendim bir paket çikolata da aynı tadı veriyor bir adet çikolata da. Geçen annemle iftara çıktık iftar sonrası tatlı yedik eskiden olsa o tatlıyı tek başıma yerdim şimdi bana çok gelir bölüşelim dedim.
Bugün de serbest gün olacak babamın doğum günü unuttuk sanıyor dün halama çocuklar unuttu doğum günümü sanırım demiş ama ben dün daha sabahtan pastasının siparişini verdim bile günlük gibi yazdıkça yazasım geliyor buraya
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 69.35
Bugün 68.9
Fark -450
Eki Görüntüle 3409057
@Cordelia Elhan
Bu hafta artık seçmelere girmek istiyorum sizin için de uygunsaçok zor bir haftaydı ama şükür bitti
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Tebrikler canımGeçen cumartesi: 71.55
Bu hafta: 71.45
Giden: -100 Gr
Elhan @Cordelia @arke
Bu hafta daha azimli ve istikrarlı olacağım.
Eki Görüntüle 3409070
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Bak yaEveeettt
Bayram ve ay sonu olarak belirt hatta
Canım bunu bayram için not almayım mi
Düzenli giden bı kadınsın. Vücudun çok ayarından sapmaz bence. Ama yine de sen bilirsin
Harikasın
Aslında oruç değil misin akşama tartı atsan. Üstün giyinik ve başka bı tartıda daha az çıkıyorsun
Bence akşam bidaha tartil
Elhan kaptanım hangisini baz alıyorsa bende onu alıyorum çünkü
Kaşını gözünü niye yamultuyorsun küçük kacamaklarin vardı mutsuzdun.
Hadi mutlu ol. Kaçamakları idare etmeyi öğrendin
Canım LenaG Ellssa @gezegenfeza
Aç gezdiler ama öyle büyük rakamlar kaybetmediler. Açlık iyi gelmiyor belkide vücuduna. Stres yapmadan ramazanı bitir. Sonrası düzenlenecek inşallah
Az olsun kalıcı olsun tebrik ediyorum canım
Lütfen önce düzenini kür. İlerde eminim ki ihtiyacın kalmayacak
Teşekkürler canım kaptanımAz olsun kalıcı olsun
Ceee dedin gittin mi
Güzel eksi tebrik ediyorum
Hoşgeldin canım yani aç gezdiginiz zamalar 3-5 kg gitmedi. Yoksa tabiki büyük rakamlar oynadı.Bak ya
Etiketlendiğimi görünce tartılmak istedim
Tsrtılcam şimdi.
6 lardasın muhteşem bence Sabit olmak candır
Ay sonu hedefine katılacak misin canımTeşekkürler canım kaptanım
Bayramdan sonra bi ceeeee derim size geri gelirim inşallah ☺
Evet canım üzülmüyorum. Vücut yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Haftaya regl öncesi olacak yine sabit kalkabilirsem süper olur6 lardasın muhteşem bence Sabit olmak candır
Yok canım şimdiden önümü göremedim misafir falan olacak bayram gelecek ben en iyisi döndüğümde hedef belirleyeyim tatlımAy sonu hedefine katılacak misin canım
İnşallah kuzum Azmine hayranım daim olsunEvet canım üzülmüyorum. Vücut yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Haftaya regl öncesi olacak yine sabit kalkabilirsem süper olur
Sabit gelmen süper bence bianda cok gıden kılolardan sonra yer edınıyor dıyorum ben sağlamlaştırıyorEvet canım üzülmüyorum. Vücut yeni duruma adapte olmaya çalışıyor. Haftaya regl öncesi olacak yine sabit kalkabilirsem süper olur
Çok teşekkür ederimTebrikler canım
Kıız naptın oyle bu hafta tebrıklerÇok teşekkür ederim
Hahaha sanırım 1dilim güllaç dışında tatlı kaçamağım olmadı önceki hafta oruçtum onun ödemi de gitmiş olabilir birde sizin grupta bir çay konuşulmuş ya emziren anneler için ödem atıcı onu kullandım bu hafta bunkadar etki eder mi bilmiyorum ama etmiş gibi de duruyorKıız naptın oyle bu hafta tebrıkler
Tamam yarin tartilayim o zamanBeth18 tatlım fotoğrafsız bildirimlerde ertesi gün paylaşma şartıyla kabul diyoruz. Yarışma kurallarına göre bildirimsiz kabul edilir.
Teşekkür ederim bitanemTamam yarin tartilayim o zaman