Afiyet olsun tatlım.
Sağlığına , enerjine kavuş gel yarışmaya devam ederiz bitanemNe güzel yarisiyorduk canım ya. İnşallah cumartesiye kadar iylesirim ve gelirim
Koru koru canım :)Sağlığına , enerjine kavuş gel yarışmaya devam ederiz bitanemBayramda Ankara'da olacağım verdiklerimi korumam çok zor. O yüzden yakın kilolarda olacağız.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu musmutlu yılların olsun.
Teşekkür ederim canım inşallahMenünde sporda muhteşem
En güzeli baktır değerlerine
Güzel sonuçlar inşallah
Üzülme canımSabah bir arkadasimin gercek yuzunu gordum
Zaten cogu arkadasimi hayatimdan cikarmistim
Onunda gercek yuzunu gordugum icin iyi oldu. Ama agladim ve cok uzgunum basim agriyor. Hickimse icin vaktimi harcamaya degmeyecek gercekten bunu son kez anlamis oldum
Ayyy canım
Hayatımızdaki tadı değişmeyecek şeyleri cokda çıkarmaya gerek yok. Ama lütfen onunda kalitelisini seç. En güzellerini laik gör kendine:)
Aynen :)
Tesekkurler
Bunu da dusundum insanlar ayni yastiga bas koyduklari insanlarin vicdansizliklarina sahit oluyor bu ne ki dedim. Yqpiyordum son 2 3 haftadir yapmiyorum
Agladim baya zaten bi de işteyim. Yok oyle insanlqr malesef
Sagolasin
Yok salmiyorum ama bir cikolata yedim bu bahaneydi ama canim cok sıkıldı.
Sağlıkla nice güzel yıllarınız olsunBugünde bizim nişanlılık yılımız 37 yıl oldu, ne çabuk geçiyor yıllar öyle ..
Çok teşekkür ederim sağol,darısı sizlere olsun.Sağlıkla nice güzel yıllarınız olsun
YeyyyyyKupon tutmus hem de bonuslu
Aferin kız sana
Bugünde bizim nişanlılık yılımız 37 yıl oldu, ne çabuk geçiyor yıllar öyle ..
Doğum günün kutlu olsun 41 kere maşallah
Dogru diyetisyen çok önemliYeyyyyyCanım sana çok çok teşekkür ederim sen vesile oldun Gizem hn da çok sevindi söyle dedi ne istiyorsun ne özledin. İnanır mısın aklıma bir şey gelmedi. Hiçbir şey kilo vermekten daha lezzetli değil.