- 4 Eylül 2011
- 19.172
- 67.636
Oyy canım benim 18 lik çıtırım benim maşallah sağlıklı yaşların olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy canım benim 18 lik çıtırım benim maşallah sağlıklı yaşların olsun
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu musmutlu yılların olsun.
Masallah daha nice yildonumleriniz olsun insallahBugünde bizim nişanlılık yılımız 37 yıl oldu, ne çabuk geçiyor yıllar öyle ..
Teşekkür ederim canimNice senelere
Wow kendimi bi an şıkırdak diyetisyen gibi hissettim teşekkür ederim Cordeliam
Ayyy cok teşekkür ederim amin amin insallahDoğum günün kutlu olsun 41 kere maşallah Sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah
Teşekkür ederim tatlım tatlımmmOyy canım benim 18 lik çıtırım benim maşallah sağlıklı yaşların olsun
Yaa kuzum maşallah 41 kereYeyyyyy Canım sana çok çok teşekkür ederim sen vesile oldun Gizem hn da çok sevindi söyle dedi ne istiyorsun ne özledin. İnanır mısın aklıma bir şey gelmedi. Hiçbir şey kilo vermekten daha lezzetli değil.
Rica ederim nice sağlıklı yılların olsunÇok teşekkür ederim
Masallah daha nice yildonumleriniz olsun insallah
Teşekkür ederim canim
Wow kendimi bi an şıkırdak diyetisyen gibi hissettim teşekkür ederim Cordeliam
Ayyy cok teşekkür ederim amin amin insallah
Çok teşekkürler güzel kaptanım sağolNice mutlu senelere
Evet mutlulukla gectigi sürece anlasilmiyorRica ederim nice sağlıklı yılların olsun
37 yıl oldu azda değil yani.
Yılların su gibi akıp gitmesi,zaman o kadar çabuk geçiyor ki.Evet mutlulukla gectigi sürece anlasilmiyor
Agzinizin tadı hep mis olsun
Hâttâ bugün magnum dedi kısır dedi valla çok heyecanlıyım yeni listem içinDogru diyetisyen çok önemli vesile olma nedeniyle kendimi daha bi sorumlu ve sonucla daha da mutlu hissediyorum Gizemcigim birtanedir
Haklisin listeler zaten hep şölen havasinda dimi? Ozlemeye fırsat kalmiyor
O magnumu ye ben hep yedim... Kruvasan,magnum,karam gurme,pizza,kremali makarna,hamburger.... Sen ne istersen söyleHâttâ bugün magnum dedi kısır dedi valla çok heyecanlıyım yeni listem için
Nice nice mutlu yillariniz olsun canımRica ederim nice sağlıklı yılların olsun
37 yıl oldu azda değil yani.
Yaa demeseydi iyiydiHâttâ bugün magnum dedi kısır dedi valla çok heyecanlıyım yeni listem için
Çok teşekkürşer sağolNice nice mutlu yillariniz olsun canım
Yaa demeseydi iyiydi
Nooo diyecek ve yiyecekNice nice mutlu yillariniz olsun canım
Yaa demeseydi iyiydi
Evet ciktim birax yurudum oglen aramda bir isim vardi onu da hallettim instagramdan guzel videolqr izledim ve yqlnizligin en iyi durum olduguna karar verdimÜzülme canım
İnanki değmiyor
Herkesi kendimiz gibi zannediyoruz maalesef.
Biraz dinlen temiz hava al düşünmemeye çalış.
Ayyy canım
Sağlıkla inşallah görelim
3 lü rakamlar son olsun artık
Ben cikardim hepsini. Bilmem karsima cikarsa belki degerlendiririm ama artik istemiyorum arkadas falanHayatımızdaki tadı değişmeyecek şeyleri cokda çıkarmaya gerek yok. Ama lütfen onunda kalitelisini seç. En güzellerini laik gör kendine
Aslında biliyor musun öyle biri var ki hem de dünyanın ennnn iyi arkadaşı,sırdaşı, can parçası : AnneEvet ciktim birax yurudum oglen aramda bir isim vardi onu da hallettim instagramdan guzel videolqr izledim ve yqlnizligin en iyi durum olduguna karar verdim
Ben cikardim hepsini. Bilmem karsima cikarsa belki degerlendiririm ama artik istemiyorum arkadas falan
doğum günün kutlu olsun canımm, sağlıkla, huzurla ve sevdiklerinle geçireceğin nice yaşların olsunn
Çikolata kızEvet ciktim birax yurudum oglen aramda bir isim vardi onu da hallettim instagramdan guzel videolqr izledim ve yqlnizligin en iyi durum olduguna karar verdim
Ben cikardim hepsini. Bilmem karsima cikarsa belki degerlendiririm ama artik istemiyorum arkadas falan
Teşekkür ederimmm amin insallahdoğum günün kutlu olsun canımm, sağlıkla, huzurla ve sevdiklerinle geçireceğin nice yaşların olsunn