- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.774
Zaten fazlasıyla yemiş lavişim sen de eklenirsen nerelere gitsinAfiyet olsun canım bugünde senin günün demek benim yerime de ye olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten fazlasıyla yemiş lavişim sen de eklenirsen nerelere gitsinAfiyet olsun canım bugünde senin günün demek benim yerime de ye olur mu
İlk yediğin her neyse o kahvaltidir. Burada anlaşalım yağlı sopayı yerine koyarımAma öğle yemeği yiyoruz biz, kahvaltıyı bulsak kahvaltı diyeceğiz vurma bize nolurrr
Ay ben sahursuz bir gün tuttum dakikalar kala iftara bitiyor dım maşşalah sanaEvet canım sahur beni hem aciktirir hem susatir sünnet yerini bulsun diye sıvı bir şeyler içerim .
Ağrı kesici içsen Geçmiş olsun canımAfiyet olsun öyleyse canım. Ben sahursuz tuttuğum günlerde başımın ağrıdığını farkettim, bugün yine çatlayacak resmen. Eğer sahur vaktinde ağrı hala devam ederse yarın tutmayacağım.
Ben çiğ köfte yedim diye vicdan azabı çekiyorumZaten fazlasıyla yemiş lavişim sen de eklenirsen nerelere gitsin
Ouuuu hayırlı olsun canım güzel günler de kullaniPhone 15 promax aldım kızlar
Afiyet olsun canım
Farklıyız Alttaki dairelerde ibren tam yeşilin üstünde sağa inme olur muAy ben sahursuz bir gün tuttum dakikalar kala iftara bitiyor dım maşşalah sana
Börek ve bir ince dilim pasta dışındakiler diyet menüsüydü. O böreği de yedim ama şimdi midem kıvranıyor uyuyamadım bakAfiyet olsun canım bugünde senin günün demek benim yerime de ye olur mu
Çok teşekkürler kaptan kraliçe Koç doğum günleri başladı artık buralarda hep doğum günü olcak bu aySağlıklı huzurlu çok güzel bir ömrü olsun .
Yediklerin enerjiye dönüşsün yarın sağlıklı beslenmen dileğiyle kuzum.
Çok kararlı yemişsin canımBen çiğ köfte yedim diye vicdan azabı çekiyorum
Evet kendim yaptım denenmiş tam not alınmış tarifi istersen atarımAfiyet olsun canım
Menün güzel
Detox suyun hazırmı aldın
Yoksa kendinmi yapıyorsun
O bizim nefsimizden börek midende kıvranıyorBörek ve bir ince dilim pasta dışındakiler diyet menüsüydü. O böreği de yedim ama şimdi midem kıvranıyor uyuyamadım bak
Çok teşekkürler kaptan kraliçe Koç doğum günleri başladı artık buralarda hep doğum günü olcak bu ay
Tövbe ablam bir daha o ibre kırmızıya neler çekiyorum gram gram gidiyor yağlarFarklıyız Alttaki dairelerde ibren tam yeşilin üstünde sağa inme olur mu
Evet kızımın doğum günü 5 NisanBörek ve bir ince dilim pasta dışındakiler diyet menüsüydü. O böreği de yedim ama şimdi midem kıvranıyor uyuyamadım bak
Çok teşekkürler kaptan kraliçe Koç doğum günleri başladı artık buralarda hep doğum günü olcak bu ay
Teşekkür ederim canım ben biraz kaygılı bir insanım ondan takıyorum kafamaÇok kararlı yemişsin canım
O yüzden pişmanlık duyma
İsterim canımEvet kendim yaptım denenmiş tam not alınmış tarifi istersen atarım
Afiyet olsun canımIyi geceler kizlar bugunki menum
27/03/2024
Sabah6:30 kahve sekersiz
Ara 8:00 iki dilim peynir
Oglen 13h00 bir kepce karnibahar graten firinda yanina et sote bir kepce
Aksam 18h30 bir tabak kuru fasulye uc ymkasigi pilav
Bir litre su Cordelia Elhan Eki Görüntüle 3408067
Daha güzelleri sizin olsun canım çok teşekkürlerOuuuu hayırlı olsun canım güzel günler de kullan
İsterim canım
Atarsan sevinirim