- 8 Şubat 2024
- 1.613
- 8.915
Ben deeee, hem de tekrar tekrar.Bayılırım her bölümü izledim
Tiyatro oyunu vardı, ona da gitmiştim. Muhteşemdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deeee, hem de tekrar tekrar.Bayılırım her bölümü izledim
Afiyet olsun canım27 Mart Çarşamba menümü yazayım
Elhan Cordelia Mthn83
Kahvaltı: 2 göz yumurta, bir dilim peynir, az domates salatalık 2 dilim Siyez ekmeği, 2 kaşık yeşil zeytin
Ara: 2 adet tahinli kurabiye, biraz fındık
Akşam : bir tabak tavuklu yeşil mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt, yarım paket çörek otlu Altınbaşak büsküviti ve biraz krem peynir
Afiyet olsun canım27 Mart Çarşamba menümü yazayım
Elhan Cordelia Mthn83
Kahvaltı: 2 göz yumurta, bir dilim peynir, az domates salatalık 2 dilim Siyez ekmeği, 2 kaşık yeşil zeytin
Ara: 2 adet tahinli kurabiye, biraz fındık
Akşam : bir tabak tavuklu yeşil mercimek yemeği 2 kaşık yoğurt, yarım paket çörek otlu Altınbaşak büsküviti ve biraz krem peynir
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun Saracim. Çok güzel bir menü
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun tatlım. Gayet güzel bir oruçlu menüsü her şey ölçülü, dengeli. Allah kabul etsin.
Bu arada hoşgeldiniz Şu sıralar düzenli giremiyorum buraya geç olduysa kusura bakmayın
Ne kadar ziyaret , etkileşim o kadar sağlıklı ilerleyişyeni sayılmam ama eski de değilim
gelip kapıdan bakıp kaçıyorum
daha alışamadım yememeye
Canım muhteşem bir sonuç, çok sevdim. Dünkü ödemi atıp eksiye geçmiş mi oldun peki.Diyetisyenden çıktım 1.6 kg eksik geldim. Hala ödem var vücutta
Yaklaşık 900 Gr yağdan gitmiş
Ne kadar ziyaret , etkileşim o kadar sağlıklı ilerleyiş
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, işlerin su gibi aksın gitsin.Birazcık ayrı kaldım burdan hemen özledim vize işlemlerini yapmaya çalışıyorum çok giremedim
Teşekkür ederim kaptanımŞimdiden hayırlı uğurlu olsun, işlerin su gibi aksın gitsin.
Sağol canımAfiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
Antalya'da yaşıyorum de de yüreğime insin . Kent ormanı, sosyal tesisler deyince Her yerde vardır ama bizim buraninki cennetten bir köşe
Allah kabul etsin canımBen geldim iftara misafirim vardı herkes nasıl bakalım?