Geçmiş olsunGeldim burdayim :)
Hastayim hem regl hem sogukalginligi
Dudaklarim ucuk icinde falan bi acayip dönem
Haberler sende nasilsin yeni düzen oturdu mu
Merhabaaaa hoşgeldinizADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 46
BOYUNUZ:160
KİLONUZ: 77
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Boşanma sürecinde
MESLEGINIZ: Kamu Mühendis
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit bir bedene sahip olmak
Herkese selam M Minicikfzt sayesinde buradayım. Kuralları okudum formu doldurdum. Aranıza katılmayı çok isterim
Teşekkür ederim :)Merhabaaaa hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz aramızaADINIZ: Zeynep
Herkese selam M Minicikfzt sayesinde buradayım. Kuralları okudum formu doldurdum. Aranıza katılmayı çok isterim
Burada da rüzgar hemde nasıl uçuruyorrrrHava çok bozdu burada,gök gürlüyor yağmurda var.
teşekkür ederim :) HoşbuldumHoşgeldiniz aramıza
Tebrikler canımDün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
size de geçmiş olsunGeçmiş olsun
Ben hastalarla uğraşıyorum çok şükür bana geçmedi sadece klasik regl halleri işte.
Oturttum düzeni çok rahatım diyetisyenim arıyor, mesaj atıyor rahat etmiyorsan şöyle yapalım böyle yapalım falan diyor emojiler gönderiyor hep destek gerçekten
Yarın tartı bildirimi yaparak başlayabilirsin canım, her akşam menü yazıyoruz ve gün içerisinde yaptığımı sporları yazıyoruz...Benim şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar hemen başlıyor muyum ? Yoksa yeni katılanlar için başka bir kural var mı
Geçmiş olsunGeldim burdayim :)
Hosgeldiniz eminim burda hedef kilonuza ulasacaksinizADINIZ: Zeynep
Çok teşekkür ederim bende öyle umuyorumHosgeldiniz eminim burda hedef kilonuza ulasacaksiniz
Tamamdır yarın tartı bildirimi ve menüler ile başlarım. Sporu da akşamları yapabilirim. Çok teşekkür ederimYarın tartı bildirimi yaparak başlayabilirsin canım, her akşam menü yazıyoruz ve gün içerisinde yaptığımı sporları yazıyoruz...
Ayy çok sevindim gözün aydın canımDün gergindim bugün çok güzel bir haber aldım . Sınavımı geçmişim hemde çok yüksek bir puanla dualarınız için çok teşekkür ederim
Yaa uyur yer oldum artıkO mantıyı takma kafana canım ya alt tarafı 2 kaşık mantı yemişsin koca tabak yememişsin ki pilatese halin olursa git tabi ki aksatma ama azıcık mantı yediğin için de kendini bu kadar suçlu hissetme kaçamak bile sayılmaz o kadarı boşver önemli olan böyle az porsiyonlarla nefsimizi köreltmek canın o kadar isterken biraz daha yemeseydin belki bir tabak yiyecektin tıka basa
Canısı geçmiş olsunGeldim burdayim :)
HoşgeldinADINIZ: Zeynep
Yaa çok kıskandim sen çıtır mı Olcan şimcikGeçmiş olsun
Ben hastalarla uğraşıyorum çok şükür bana geçmedi sadece klasik regl halleri işte.
Oturttum düzeni çok rahatım diyetisyenim arıyor, mesaj atıyor rahat etmiyorsan şöyle yapalım böyle yapalım falan diyor emojiler gönderiyor hep destek gerçekten
Korku filmi kız peşini bırakmayacak filansize de geçmiş olsun
sen pes etmezsen(ki etmeyeceğine eminim çünkü sıradışı listeleri,hissetmiyorsun daha çok yiyorsun) senin peşini asla bırakmayacak bir diyetisyene emanet ettim seni,memnun olman beni ayrıca mutlu etti
Geçmiş olsun canımGeldim burdayim :)
Niye korku olsun ne güzel işte ilgilenecek surekliKorku filmi kız peşini bırakmayacak filan