- 16 Mart 2008
- 45.299
- 219.707
Afiyet olsun canım Ekler minik gibiydi sanırım. inşallah dengelersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Ekler minik gibiydi sanırım. inşallah dengelersin
Afiyet olsun canım İftarda corbasiz kalmışsın24 Mart menü Elhan @Cordelia @arke Eki Görüntüle 3406433
İftar
Bir 10 yakın yaprak sarma
Bir dilim ekmek
Olcs yeşillik
Bir bardak ayran
Bir bardak kefir
3 Bağdat hurma, 3 ceviz
Yürüyüş 11 bin 1100 puan
Harikasın24.03.2024
Sahur
3 hurma 1 bardak süt
İftar davetteydik ve asla sınırı aşmadım kendimle gurur duyuyorum
1 kepçeden az tarhana çorbası
3 adet fırın kanat
3 dilim fırın patates
1 kase salata
Ara Tatlı yemedim 1 bardak çay içtim
Su çok içemedim evde değildim 1 litre olmamıştır ama sahura kadar içmeye devam edeceğim
Adım 6238 - 623 puan
Elhan @Cordelia @Mthn83
Serapcim etrafımızdaki insanların ne konuşacağını ağizlarindan çıkanları engelleme şansımız yok. Az önce Uranüs benzer sıkıntılari yaşamış onu okuyup gerildim. Takmamayi , gülüp geçmeyi başarmamiz lazim. Sahip olduğun güzel enerjini korumalisin Hasta olursun , iyi değilsin diyen emin ol eve gidince şayet etli butluysa biraz kilo versem iyi olur diyecektir. Zayıfsa da o kulvarda başka zayıf arkadaşinin olmasını istemiyordur. Bu tipler hep böyleBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
Afiyet olsun kaptanım.24 Mart Pazar menüsü
04.30 Sahur
3 kaşık menemen, 2 kaşık kuru patlıcan ve biber kavurması, 1 salatalık, 1 dilim pide.
20.00 iftar (iftardan önce uyumuşum iftarı geç yaptım)
1 tabak taze fasulye, 1 küçük kase dolusu yoğurt, pancar ve havuç salatası.
21.00 ara
Şekersiz sütlü kapsül kahve (filtre mi oluyor bilmiyorum).
Su 1 lt (2ye tamamlarım)
2000 adım 200 puan
2 saat ev temizliği 600 puan
Elhan @Cordelia
Darısı bana dostum o zaman kilonu koruman gerek neden çok yedin nedenTakdir ede ede öldük kaç senedir zaten hepimiz övüyoruz sürekli.
Dostum ben hep 60 değildim yeni geldim bu sayıya. 68 dim ve boyum kısa gayet lömbür lömbürdüm yani göbeğimin katmanları vardı falan
Istanbulda ekler satilan bir yer var ekleri ×2 oyleyse fenaAfiyet olsun canım Ekler minik gibiydi sanırım. inşallah dengelersin
Kilo alırsın kilolusun hiç yakışmıyor derlerBirtane arkadaşım geldi bugün kahve vs içtik bana diyoki bu ne zayiflamissin hasta olursun hiç iyi görmedim seni bağışıklığın düşer bu kadar iyi değil moralimi o kadar bozdu gitti ki zaten hastayim sinirlerim gerildi
İyi haberlerini alalım inşallah.Gündüze göre daha iyiyim kaptanım çok şükür. Uyumak iyi geldi, sanırım vücudum yorgun düşünce oldu. Sahurda falan çok iyi olunca ağrı ihtimali hiç aklıma gelmedi canım. Çok sık olmaz genelde. Bugün mutlaka içerim ama çok sağol.
Gittim canım rapor verdi antibiyotik başlattıGeçmiş olsun canım
Acil şifalar dilerim. Ayıp olmaz tabi ki zorunlu hallerde yarışmacı çekilme hakkını kullanabilir.
Sağlık haberlerini bekliyorum. Doktora gidecek misin
Havalar serin merak etme iki üç kaşık mantı çok susatmaz kaptanım. Çay içmişsindir umarım. Tost mantı yan yana iyi anlaşamayabilirKızlar ben bişi yaptım ve ben bile inanamadim yaptigima
Alarm çalınca mutfağa gittim. Akşamdan kalma mantıyı ısıttım sonra 2-3 kaşık yedim.
Yediğim mantiya mi üzüleyim susatip aciktirir ona mı yanayım.
Çok tahıllı yağsız tost yedim bide. Bugün isim hayrola
Teşekkürler kaptan çok dikkatlisin buaradaAfiyet olsun canım İftarda corbasiz kalmışsın
O bir yer olmasın ZeynebimIstanbulda ekler satilan bir yer var ekleri ×2 oyleyse fena
Bende aynıyım canm hergun tartiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum yalnız değilsinDun yediklerim azdi asljnda ama aksam agzima attigim bjr kac lokma hemen artiya döndu bugun
Her gun tartiljnca da jnsan kotu hissediyor
Qma her gun tartilmazsam rahat edemiyorum
Kiloya takiklar kulübüBende aynıyım canm hergun tartiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum yalnız değilsin
Canm ya çok geçmiş olsunGittim canım rapor verdi antibiyotik başlattı
Ben de her gün tartılıyorum bana da kontrollü olmayı öğretiyor gibi geliyoBende aynıyım canm hergun tartiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum yalnız değilsin