- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.869
Fat' ler tatlı yiyip yiyip zayıflıyor sonra ağlıyormuş niye kilo verdim diyeMasterFat a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fat' ler tatlı yiyip yiyip zayıflıyor sonra ağlıyormuş niye kilo verdim diyeMasterFat a
1 kilo yarım kilo iyi 2 kilo fazla verirsin ama hiç merak etme yaparsınDaha 3 aylık diyet imdee topu topu iki hafta tek üst üste 1 kilo gitti
Boyun kaçtı. Yaşa göre değilde ben daha çok boya oranliyorumBana göre yaşıma göre kilom çok fazla istersen senle bu hafta yarışalım belki bu rekabet ikimize ilham olur
Hadi inşallah
Kırarız canım inşallahBen de Şubat ayı boyunca senin kilondaydım martta kırıldı o direnç hızlı bi şekilde 60 a geldim çok şükür. Şimdide nurtopu gibi bi 60 direncimiz oldu
Görmemişim canım kusura bakma yeni gördüm. Bugün çok mesaj atıldı bazıları gözümden kaçmış
Destek almak daha güzel olur tabi Duruma göre bakarsın tatlımTeşekkür ederim canım benim acaba diyetisyene mi gidim diye düşünüyorum
Ben ne ara kaptan oldum yavHadi inşallah
Abla yazsana instadan mutfak topluyorum bı yandanMthn83 geçmişten bugüne gel artık ağaç oldum.
Canım bende senin gibiyim o kadar dikkat ediyorum ama istediğim gibi kilo veremiyorum ama pes etmek yok gidecek bu kilolar ama er ama geç sende pes etmeNe güzel anlatmışsın Bugün aslında dokunsalar ağlayacak durumdaydım senin mesajı görene kadar özellikle son iki haftadır kaçamak vs yapmadığım halde -200 -400 gr ileri gidemiyorum.Belki dediğin gibi önümüzdeki hafta bende direnci kırarım
Sen benim için hep kaptansınBen ne ara kaptan oldum yav
Kim var buralarda
Sara seçmelerde misin mavi kaptan olsanaCanım bende senin gibiyim o kadar dikkat ediyorum ama istediğim gibi kilo veremiyorum ama pes etmek yok gidecek bu kilolar ama er ama geç sende pes etme
1 hafta arayla 3 kez kaptanlık yaptım beni salınserap911 gördüm seni ebeeeee