Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidebilirim ama dedim ramazan da boşuna gitmim birde sözde dedim ramazandan sonra zayıflarım gerek kalmaz aaöa nerdeİmkanın varsa iyi olur.
Afiyet olsun canımElhan 23 Mart menü
Kahvaltı 2 dilim pide 1 yk tahin pekmez 20 gram
Ara kahve 1 dilim tahin helvası attım ağzıma
Ara yarım kase tavuk suyu çorbası
Akşam 19,30 3 yk pilav 5 yk etli taze fasülye 1 adet küçük domates 1 bardak kefir
saat 21:00 kahve yanında küçük bir dilim revani
Su 3 litre
Teşekkürler canım benim ama bak yaş 25 vee full gün boyu ayaktayımVerilen her kilo kardır bence 6 kiloda az değil maşallah ,
Ben bir günde 2 kilo alan bir insanım kaptanımNiye bardağın hep boş tarafını görmekte ısrar ediyor toprağım
Üç ayda kilo alanlar nerelere gitsin
Tatlışım gayet güzel gidiyorsun. Ortada üzülecek bir durum yok.Gidebilirim ama dedim ramazan da boşuna gitmim birde sözde dedim ramazandan sonra zayıflarım gerek kalmaz aaöa nerde
Aynı yastayiz o kadar iyi anlıyorum ki yorgunluğunu saglikciyim bende cektiklerimi anlatsammmTeşekkürler canım benim ama bak yaş 25 vee full gün boyu ayaktayım
Olabilir ağzına mukayyet olduğun sürece tartı seni yanıltmayacaktir.Ben bir günde 2 kilo alan bir insanım kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım hepinize teşekkür ederim inşallah düzelir herşey bu hafta hedefim - 2 kilo olck söz veriyorum kendime bakalımTatlışım gayet güzel gidiyorsun. Ortada üzülecek bir durum yok.
Gitsen de gitmesen de sen bu işi biliyorsun arada dalgalanmalar olabilir vücut çok akıllı ne zaman ne yapacağını biliyor ona güven inan ve sev. Endişe edecek hiçbir şey yok.
Bence haftada 500-1000 Gr ideal 2 kilo çok fazlaTeşekkür ederim kaptanım hepinize teşekkür ederim inşallah düzelir herşey bu hafta hedefim - 2 kilo olck söz veriyorum kendime bakalım
Aaa adaşımo buldum galiba sendede bu haaftta gitmedi kilo sanrrıım biz çok fazla ayakta durmaktan ödem oldukAynı yastayiz o kadar iyi anlıyorum ki yorgunluğunu saglikciyim bende cektiklerimi anlatsammm
Hedef koyup ilerlemek çok güzel ama iki kiloyu tutturamayip bir kilo versen de kendine yüklenme lütfenTeşekkür ederim kaptanım hepinize teşekkür ederim inşallah düzelir herşey bu hafta hedefim - 2 kilo olck söz veriyorum kendime bakalım
Daha 3 aylık diyet imdee topu topu iki hafta tek üst üste 1 kilo gittiBence haftada 500-1000 Gr ideal 1 kilo çok fazla
Bu hafta gitti Allah'a şükür ama 2 haftadır neredeyse 300-400 du. Ben çalışmıyorum şuan duraksamaya girdim bence ama gittiAaa adaşımo buldum galiba sendede bu haaftta gitmedi kilo sanrrıım biz çok fazla ayakta durmaktan ödem olduk
Evet ablam dogru söylüyorsun inşallah bakalım artıkHedef koyup ilerlemek çok güzel ama iki kiloyu tutturamayip bir kilo versen de kendine yüklenme lütfen
Goremedigim o tatlı yanaklarından öperim senin ne güzel yazdın . Tam düşündüğüm gibiBence haftada 500-1000 Gr ideal 1 kilo çok fazla
MasterFat aNiye bardağın hep boş tarafını görmekte ısrar ediyor toprağım
Üç ayda kilo alanlar nerelere gitsin
Bende seni öpüyorum ablamGoremedigim o tatlı yanaklarından öperim senin ne güzel yazdın . Tam düşündüğüm gibi
Bana göre yaşıma göre kilom çok fazla istersen senle bu hafta yarışalım belki bu rekabet ikimize ilham olurBu hafta gitti Allah'a şükür ama 2 haftadır neredeyse 300-400 du. Ben çalışmıyorum şuan duraksamaya girdim bence ama gitti