- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım, mühteşem menü.
Afiyet olsun canım, menün güzel.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta haşlanmış
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Domates
Salatalık
Dere otu
1 kızarmış form ekmek .
Ara 15.00
1 çay bardağı kefir
5 badem
5 fındık
Akşam 16.45
6 yk mantar sote
2 yk kıyma
1 kase yoğurt (5 yk )
1 kızarmış form ekmek
10 Adet kuru dut .... Elhan
2 lt su içildi.
Spor Cordelia
25 dk eliptik
60 dk yürüyüş bandında tempolu yürüdüm
5 dk kol hareketleri...
Ayrıca hergün kızımı okuldan almaya gidiyorum öyle bir yürüş yapıyorum....
Afiyet olsun canım spor ve menü çok güzel.
Afiyet olsun canım, menün güzel, tatlı da fazla değil. Cumartesi kadar tatlısız devam edersen eksin de güzel olur bence.
Afiyet olsun canım.Elhan zeyneppk
Sahurdan 1 saat önce çok acıktım 1 kase domates çorbası
sahurda 2 yumurta 3,4 yemek kaşığı yulaf kaşar ile omlet çeyrek avokado biraz maydanoz ve dereotu 1 küçük kapya ve küçük yeşil biber fırında kızardı yarım domates 1 bardak kefir
İftar davetliydik mantı Gününe 1 tabak mantı 1 kase yoğurt 1 şişe maden suyu
Su 1 lt içmeye devam ediyorum
Afiyet olsun canım güzel menü. Sabahı görmezden gelebiliriz.İyi akşamlaaaarrrr
20.03.2024
Sabah yok
11:00 gibi yağsız sütle filtre kahve
13:00 (listem gelmediği için kendim takıldım 1 kaşarlı tost yedim ve çay )
14:00 sonrası listem
16:00 1 kupa yağsız sütlü filtre kahve, 1 çay bardağı leblebi,1 salatalık
20:00 1 küçük çorba kasesi mercimek çorbası(unsuz ve patatessiz),3 köfte,göbek salata,4 yk kepekli makarna,1 bardak ayran
22:30 da 1 kupa yeşilçay ve 2 dilim ananas yiyeceğim
2.5 lt su
6240 adım (ama 8 bine tamamlayacağım)
Elhan Cordelia
Afiyet olsun canım, sabahki cipsi diğer öğünlerle dengelemişsin.Neyse yediklerimi yazayim
Sabah simitli resim
1 Paket halk ekmegin cikolatali cipsi cikiyor ankarada o ve 1 bardak cay
ARa
4 5 sogan halkasi ama sifir yag airfriyer.da kizarttim
Ara
2 fincan kahve(aralikli olarak ictim)
Biraz ceviz
14.20 civari
Resimdeki nohutlu sAlata
Az birsey kaldi hepsini yiyemedim
ARa
Filtre kahve
Aksam
1 (kucuklerinden) cay bardagi kefir
Aksam canim istemedi yemedim.
2 lt su
Elhan
Adim sayisi 5284=528 puan Cordelia
Afiyet olsun canım güzel menü.
Bugun iftara davetlidlydim kadayıflı muhallebi vardı. Yemedim kaptaniçem pilav bonfile yemedim.Kızlar bugün çok yoğundum müsait vaktimde bildirimlere bakıcam geçmiş sayfaları okuyacağım kendinize iyi bakın tatlılardan uzak durun
Bende yarın ve cumartesı davetlıyım hala alışamadım oruca napıcam bılmıyorum gozum donuyor bı anda reglydım yenı basladım daBugun iftara davetlidlydim kadayıflı muhallebi vardı. Yemedim kaptaniçem pilav bonfile yemedim.
Afiyet olsun20 Mart Çarşamba menüsü
17.00 tek öğün
1 lahmacun
yarım dilim ekmek üzeri 1 yemek kaşığı tahin pekmez (şeker ihtiyacımı coşmadan kontrol altında tutmak için yiyorum)
Su 1.5 lt
Spor 4 saat temizlik 240x5=1200 (umarım doğru hatırlıyorumdur puanı)
1 saat yüzme 300 puan
Toplam 1500 puan
Elhan Cordelia zeyneppk
Fıstık ezmesiMerak edenlere özel:))
Sabah pirinc patlak arasi fistik ezmesi ve latte10:30
Oglen avokado peynir zeytin yesillik yumurta tb ekmek yumurta ve yesilcay 13:30
Eki Görüntüle 3404081 Eki Görüntüle 3404082
Bu tablo bizde de sürekli var. bence gözün önündeyken direnmeye çalış. Benim icin daha iyi oluyor yemiyorumu kabullendim. Ama esinde abartmasin konuş çok zararlı hepsi.Ben diyetteyken bana yaptığı şeye bakın eşimin daha dün bir tepsi fıstıklı baklava bitirdiler çok üzgünüm gerçekten bende daha kaabaak detox düşünüyorum bugün ben. Diyetteyken fazla abartıyor
Soguk baklavanın ucundan yedim o bakın
Tebrikler tatlı rakibem maviş kaptanımDiyetisyenden ciktim 75.0 geldim 15 gunde 1 kilo yagdan vermisim 700 grda odem gitmis naptin dedi alkisladi beni
Cok sukur alışıyorum cidden zaten diyette olan bünyeyi oruç ile test etmek zormuş. Allah yardımcımız olsun.Bende yarın ve cumartesı davetlıyım hala alışamadım oruca napıcam bılmıyorum gozum donuyor bı anda reglydım yenı basladım da
Tebrık ederım senı
Ağrısız günlerin çok olsun kuzum.Kızlaarr konuştuk bugün diyetisyenimle 1 saat bana ıncık cıncık ne varsa sordu aklıma gelen beni rahatsız eden sevdiğim sevmediğim ne yemek varsa neleri seviyorsam alışkanlıklarım neyse hepsini hastalıklarım vs her şeyden konuştuk. Gelen listeye gözlerimden kalpler falan çıktı benim hayat ve vücut yapıma uygun olduğu için paylaşmamı istemedi ama zaten ben her gün yediklerimi yazıyorum size.
Şimdi adım atmaya gidiyorum söz verdim haftada 4 kez 8000 adım atacağım inşallah bugün ağrı beni dürtmemişken yapayım elimden geleni
Çok teşekkür ederim canm, Allah'ım korusun bütün ülkemizi olmaz inşallah büyük depremler çok acı ,gidenler gidiyor kalanlar a o kadar zor ki çok zor zamanlar geçirdik Allah'ım bir daha olmasın yaşatmasın, yataktaydik canm beşik gibi sallandı yatak , iyiz çok şükürCanım çok geçmiş olsun, hiç tvye bakmadım bugün şimdi haberim oldu mesajını görünce. Çok mu kötüydü, iyi misiniz?
Afiyet olsun canım20 Mart menüm ,sahursuz Elhan Cordelia uranus35
4 sarma
Marul ve havuç
Bir tabak Kuru fasulye
Ç.bardk altı buyklugnde pizza kızım yapti yemeliydim
2 Bağdat hurma 1 ceviz 6 badem
Bir portakal bir dilim elma
20 bin adım 2000 puan Eki Görüntüle 3404352
Teşekkürler kaptanAfiyet olsun canım