- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kola zero olunca fark etmiyor onu içme benceİyi akşamlar
19.03.2024
Sabah yok
Öğle 13:00 1 süzük peynirli tbe ekmekle tost ,1 çay bardağı kola zero
Ara 17:00 1 piliç jambonlu ve kaşarlı tost,1 çay bardağı kola zero
Aralarda yağsız sütle filtre kahve (4 kupa)
Akşam 20:00 6 yk barbunya pilaki bol limonlu ve 1 dilim tbe
Su 3.5 lt
3176 adım
Elhan Cordelia
Tatlışım sence mahsuru yoksa sana özelden ulasabilecegim herhangi bir iletişim olursa hatırlatırım. Merak etme onun dışında rahatsız etmem . Cumartesi bildirimini unutma olur muTelefonu elime anca alabildim kaptanım hem de unutmuşum kafa kalmadı inanki
Afiyet olsun canımHepinize İyi Akşamlar
20:00/08:00 Nöbetteyim
19.03.2024 Beslenme Listem
Elhan @uranus35
SAHUR 04:50
1 yemek kaşığı tulum peyniri
Yeşillik
5 yeşil zeytin
1 dl.tam buğday ekmeği
1 kupa kiraz sapı çayı
1 litre su içildi
İFTAR 19:22
2 bardak su (Oruç Açma)
1 kepçe çorba
10 dakika ara verildi
1 tabak balık
Roka salatası
1 dl.t.b.ekmeği
22:30 gibi;1 kupa yeşil çay
1 kuru kayısı
2 litre su içildi
Sahura kadar su içilir
Bugün 20 dakika Andulasyona girdim
3000 adım Cordelia
Evet havuc cilde mideye sindirime herşeye şifa hem de kalorisi azAy havuc di mi ya. Mesela simdi yemek yedim. Uzerine tatli yemek istiyorum. Ama yemicem. 3 hafta yememem lazim nişan var.
Evet resmen bagimlilik. Masallah cok guzel dayanmissin.
Ben salatalarimin ustune ekliyorum
Ay ne güzel bir servis bu tartı günleri bende uyandırma servisi istiyorumTatlışım sence mahsuru yoksa sana özelden ulasabilecegim herhangi bir iletişim olursa hatırlatırım. Merak etme onun dışında rahatsız etmem . Cumartesi bildirimini unutma olur mu
Ah Elhanim bana ogretene kadar neler çektinEcem kuzum, işaretledigim yeri tıkla bir kutucuk çıkacak . Oraya ilgili bir başlık yaz. " 19 Mart sonuç tablosu" gibi. Sonra onu bulmak için ayrı açıklama yapacağım.
Eki Görüntüle 3403686
Rica ederim bitanem Hepimiz sora sora öğrendik.Ah Elhanim bana ogretene kadar neler çektin
Servisimiz unutanlar içindir Coluk çocuğa karış hayırlısıyla bakarızAy ne güzel bir servis bu tartı günleri bende uyandırma servisi istiyorum
İnşallah abla ,Servisimiz unutanlar içindir Coluk çocuğa karış hayırlısıyla bakarız
Teşekkürler kraliçem Ödem çayı da yaptım içeyim bakayım belki 75 i görürümAfiyet olsun canım kaptanım.
Ellerine sağlık canımYoo öyle bi sayfa mı var ? Ben bu sayfadan başka yerde pek gezmiyorum haberim yok
Hemen tarif gelsin o zaman
Hurmaların çekirdeğini ayırıp beş dk sıcak suda beklettim (ben 25 tane falan küçük hurma kullanmışımdır 20 tane top çıktı)
Hepsini rondodan çektim elime bi parça alıp ince tabaka açtım (vıcık olduğu için zor açılıyor elinizi ıslatın) içine 1 çay kaşığı züber fıstık ezmesi koyup kapattım yuvarladım bazılarını bitter çikolata ile kapladım ( 1 paket bitter çikolata gitti hepsine) bazılarını Hindistan cevizine buladım.Bu kadar. Miktarları kendi zevkinize göre ayarlayın.
- yumuşamış hurmalar
- 1 kaşık kakao
- çekilmiş fındık ya da ceviz ya da badem
- 2 tatlı kaşığı yulaf
Isırınca fıstık ezmesi akıyor mikemmel
69.9' u kutlayacağız Allah'ın izniyle. 75 ne kiTeşekkürler kraliçem Ödem çayı da yaptım içeyim bakayım belki 75 i görürüm
İnsallah69.9' u kutlayacağız Allah'ın izniyle. 75 ne ki
69 a gelince bana da kutlama yapalım olur mu69.9' u kutlayacağız Allah'ın izniyle. 75 ne ki
Sağol canımAfiyet olsun canım
İftarda on dakikalik arada ne yapıyorsun merak ettim.