- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın tatlım.Kızlar bugün benim de diyetisyen kontrolüm vardı sonunda 70i kırmış bulunuyorum bu sabah 69.5 çıktım 2.7 kilo da yağdan vermişim bir ayım bitti diyetisyenle hamilelik öncesi kiloma kavuşmuş oldum sonunda artık gerisi daha zayıf olmak için son hedefim 62 inşallah ulaşırım
Afiyet olsun canım, mantı çok değil, güzel menü.
Afiyet olsun canım, sütlaç ve mantı bir arada iyi olmamış, çorba da karbonhidrat oluyor çünkü. Sporun güzel.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel.Pazar menüm
Sahur:04.00
Yumurta kaşarlı omlet
1tk bal(boğazım ağrıdığı için)
4 zeytin
İftar:19.04
1 kase mercek çorbası(un veya patates yok)
2yk et sote
4 YK pirinç pilavı
1dilim schar glutensiz ekmek
Salata
2 hurma
Su:2 litre
Spor:10552 adımEki Görüntüle 3402234
@Cordelia
Elhan
Afiyet olsun canım güzel menü.Ay seni çok özledim
Yazayım
Sabah 10
Yarım tabak menemen
2 dilim tam buğday
Küçücük süzme peynir
2 kuru hurma
2 tuzsuz zeytin
Bol bol limonlu yeşillik
Ara
Bir dilim ayva
2 çiğ köfte
Yarım avuç badem leblebi
Yarım kase yoğurt
Akşam 19.00
Tavuklu tam buğday makarnalı salata
Elhan @minerva1988 @zeyneppk
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.
Ne oldu yaa benim ne suçum var keten tohumuyla hiçbir ilgim yok benim
Kim vurduya mi gittin canım ya keten tohumunu sen öğütmeden kullanıyorsun diye hatırladım ama yanlış hatırlamışımNe oldu yaa benim ne suçum var keten tohumuyla hiçbir ilgim yok benim
Çok sevindim canım, çok güzel bir haber bu.Bende dr dan ciktim 6 ay once insulin direncim vardi simdi yok dedi 3 aylik sekerim dusmus kan ve b12 ilaci verdi sekerim dusmus dikkat etmek işe yaradi
Afiyet olsun canım, akşam karbonhidrat fazla olmuş. adımların çok güzel.17 Mart menüm
Sahurda yemedim gecesinde bir bardak kefir içtim
İftar
1tane Bağdat hurma bir ceviz
2 adet peynirli börek
Büyük kâse mercimek çorbası
6 yaprak sarma
Salata
Bir bardak ayran
Gece 1 de bir bardak kefir
11 bin adım 1100 puan
Elhan @Cordelia @uranus35 Eki Görüntüle 3402268
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.SLM kizlar
Bugunki menum
9h30 kahve
Sabah 11:30 sogan kavurmasi bir dilim ekmek bir dilim peynir
15:30 kahve
Aksam 19:00 iki yemek kasigi pirinci plavi bir orta boy pirzola iki ymkasigi yesil fasulye biraz salata
Bir litre bile olmadi su @Cordelia
Suyum cok az biliyorum Ama bugun
Afiyet olsun canım, kruvasan yağlı mı oluyor bilmiyorum ama genel olarak menün güzel.
Ekmekler totalde çok olmuş gibi görünüyor ama diğerleri iyi göründüğü için de çok dengesiz durmuyor, afiyet olsun.
Sorma yaa fena etti bizi, bi daha bu kadar etkilenmek istemiyorumElhan abla Meksika dalgası yaptı resmen dün de ben temizledim 6 saat boyunca dip köşe mutfak. hepimiz mutfağa giriştik bakalım bugün kim mutfağını temizleyecek
Elhan gibi iyi bir şey için etkilemiş olsaydım keşke Sen boşver hiç yapma o ikinci akşamı, çünkü çok pişmanlık ve şişmanlık yapıyorTekrar akşam öğününü sevdim bundan sonra ben de akşam yemeği ve tekrar akşam yemeği olarak 2 kere yemek yemek istiyorum
Ben de herkesten etkilenip yedimSu kereviz yemeğini bende denicem ya herkes yiyor
Üstüne bir de tüm gün evde olmayacağım için süre bayağı uzayacak, kocam bey de oruçlu mutfakta işi yok. Çok güzel zaman seçmişim, aklımı seveyimTemizlik bulaşıcıdır etti üç
Meksika dalgası gibi yayilacagiz daha
Ellerine sağlık bitanem. Silikon için en uygun zamanı bulmuşsun sabaha kadar iyice tutar.
Ahhaha bende şuan etkileniyorumBen de herkesten etkilenip yedim
Şaka gibi yaa, dün herkesten etkilendiğim bir gün olmuş (temizlik yemek)
Canım kaptanım lütfen duşakabin işi için çarşambayı ayarlayalım olur mu o gün müsaitim ben çünküÇığ gibi büyüyecegiz Mutfaklar bitsin banyoya girelim. Duşakabinler parlasın
Ellerine sağlık canım mutfak dolabın hayırlı olsun güle güle kullan tencereler rahat yer bulsun
İşte bu yaa, havai fişekler patlatamıyorum ben sana ama çook çoookk sevindim. Ne mutlu sanaKızlar bugün benim de diyetisyen kontrolüm vardı sonunda 70i kırmış bulunuyorum bu sabah 69.5 çıktım 2.7 kilo da yağdan vermişim bir ayım bitti diyetisyenle hamilelik öncesi kiloma kavuşmuş oldum sonunda artık gerisi daha zayıf olmak için son hedefim 62 inşallah ulaşırım
Valla öyle oldum elhancım, hiç yemedim bile ben. Ama ben etkilenen biri olarak sanırım yakında buna da başlayacağımKim vurduya mi gittin canım ya keten tohumunu sen öğütmeden kullanıyorsun diye hatırladım ama yanlış hatırlamışım
Sürecini heyecanla takip edeceğim canım. İçinin ısınmasına çok sevindim.Selam kızlar şimdi konuştuk diyetisyenle tahlillerimi de gönderdim. 2 gün normal yememi ve hepsini günahı sevabıyla ne varsa yazmamı söyledi. Çarşamba sabahı artık başlayacağız. Çok tatlı biri
Temizlikten dimiAhhaha bende şuan etkileniyorum
Evet yağlıAfiyet olsun canım, akşam karbonhidrat fazla olmuş. adımların çok güzel.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, kruvasan yağlı mı oluyor bilmiyorum ama genel olarak menün güzel.
Ekmekler totalde çok olmuş gibi görünüyor ama diğerleri iyi göründüğü için de çok dengesiz durmuyor, afiyet olsun.
Normal boyKruvasan küçük olanlardandır inşallah afiyet olsun canım gerisi çok güzel
Ne kadar çok “avuç içi kadar pide “ öğlenki olmasaymış olurmuş bence. Listenin kalanı güzel
Bende kuzumAy seni çok özledim
Yazayım
Sabah 10
Yarım tabak menemen
2 dilim tam buğday
Küçücük süzme peynir
2 kuru hurma
2 tuzsuz zeytin
Bol bol limonlu yeşillik
Ara
Bir dilim ayva
2 çiğ köfte