- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Haydi gel bizimle birlikte ver :)Zeynoooo , nasılsın? Seni görünce slm vereyim dedim.... Bende çoook kilo aldım hemde çokkkk artık başlamak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi gel bizimle birlikte ver :)Zeynoooo , nasılsın? Seni görünce slm vereyim dedim.... Bende çoook kilo aldım hemde çokkkk artık başlamak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor ..
Iyiyim canim sen nasilsin seni gordugume sevindim sende gel hep birlikte birbirimize destek olarak verelim sen yeterki iste yaza fitiz insallahZeynoooo , nasılsın? Seni görünce slm vereyim dedim.... Bende çoook kilo aldım hemde çokkkk artık başlamak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor ..
Teşekkür ederim kaptan,Evet hepsi fazla oldu ve artı çıktım malesef yürüyüşle dengelemeye çalıstimBörek mercimek sarma çok karbonhidrat olmuş sanki. Neyseki adımların fazla. Afiyet olsun canım
Tatlı olayını malesef sıfırlamak lazım. Akşam 8 den sonra yenilen her tatlı malesef kilo yapıyor isterse gündüzünde hiçbişey yememiş olalım.
Bizim de normalde Ramazan’da tatlısız asla olmazdı. Her gün insanlar akşama ne yemek yapcam diye düşünür ya ben de ne tatlı yapcam diye düşünürdüm o kadar vazgeçilmezimizdi tatlı. Ben evde bir çeşit tatlı yapardım gelen misafir ya da eşim de gelirken dışardan bi tatlı alırdı yani evde 2-3 çeşit tatlı olurdu bazen.
Ama bu sene buna son verdim evde tatlı yapmıyorum, asla almıyoruz. Olmayınca yenmiyor. Haftada 1 gün tatlı izni verdim geçen gün muhallebili kadayıf yaptım sadece o kadar. Bir sonraki izin gününü bekliyorum dört gözle
Çok teşekkür ederim canım, o senin tatlılığınKolay gelsin canım. Söylemeden edemeyeceğim ne tatlı kadınsın yahu
Teşekkür ederim yarın tartılıp başlayayım inşallahHaydi gel bizimle birlikte ver :)
Bende seni görünce çok sevindim eski diyet serüvenim geldii aklıma yarın tartılıp başlayayım inşallahIyiyim canim sen nasilsin seni gordugume sevindim sende gel hep birlikte birbirimize destek olarak verelim sen yeterki iste yaza fitiz insallah
İzne tabi olduğunu bilmiyordum Geçmiş yapıp menünü bir göreyim bakalım, lazım olacak mı acabaEv sahibi menüsü mercimek çorbası pilav karnıyarık salata ekmek kadayıfı
Omad tek öğün canım. Dün akşam yemeginden sonra birşey yemedim
bunu kullanmak için izin aldın mı
Hadi inşallah güzel haberlerle gel bize canım, çok içten dua ettim az önce senin için. Allah kabul etsin inşallah.4 hafta dediler şuan 18 gün geçti aciklansa rahatlicam direk vizeye basvurucam
Cok sevindim kaptanım maşallahBende dr dan ciktim 6 ay once insulin direncim vardi simdi yok dedi 3 aylik sekerim dusmus kan ve b12 ilaci verdi sekerim dusmus dikkat etmek işe yaradi
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHadi inşallah güzel haberlerle gel bize canım, çok içten dua ettim az önce senin için. Allah kabul etsin inşallah.
Tesekkur ederim canimCok sevindim kaptanım maşallah
Hayırlı olsun canım, darısı başıma. Sadece 1 gün tutabildim, ben de başlamak istiyorum artık. Keşke sahur yapabilsen, baş ağrısı yapabilir belki.Yarın oruca başlıyorum inşallah çooookk heyecanlıyım. Bana Ramazan yeni geldi. Sahursuz tutucam bakalım inşallah dayanırım
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınnnnGünaydın
Günaydın canımGunaydinlarrr bir hafta 1 kilo vermek istiyorum aminnnm sagliklica vermek tabii ki :)
GünaydınHerkese günaydın.
Yeni hafta hayırla gelsin inşallah