- 23 Haziran 2019
- 8.810
- 38.472
Günaydın sana da canımGünaydın kızlar iyi haftalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın sana da canımGünaydın kızlar iyi haftalar
Hayırlı sabahlarHayirli sabahlar canlar
Kizlarimi okula biraktim simdi dra gidecegim tahlil sonucu icin bakalim ne diycek
Günaydın sana da mutlu haftalar olsunGünaydın kızlarrrr musmutlu bir hafta olsun inşallah
Günaydınn iyi haftalarGünaydın hanımlar iyi haftalar
Günaydın sana da iyi haftalarGünaydın
İyi haftalar diliyorum hepimize
Elhan abla Meksika dalgası yaptı resmen dün de ben temizledim 6 saat boyunca dip köşe mutfak. hepimiz mutfağa giriştik bakalım bugün kim mutfağını temizleyecekGünaydın arkadaşlar, dün akşam gelemedim. Elhan kaptanıma özendim sanırım, dün mutfağı dip köşe temizledim. Hatta o kadar temizlemişim ki evyenin kenarında kirli görünen silikonları söküp yenisini bile yaptım gecenin 1inde
Tekrar akşam öğününü sevdim bundan sonra ben de akşam yemeği ve tekrar akşam yemeği olarak 2 kere yemek yemek istiyorumDünkü menümü de yazıvereyim arada.
17 Mart Pazar menüsü
15.40 ilk öğün
1 tabak erişteli tavuk çorbası
18.00 akşam
1 kase portakallı kereviz yemeği (Sadece havuç ve kereviz)
20.00 tekrar akşam
Dayanamayıp yarım lahmacun yedim.
Su 2.5 litre
Spor 5 saat ev temizliği 3+2 saat şeklinde. 300*5=1500 puan
Ben her gün temizlik yapayım bence, çifte kavrulmuş şeklinde yararlı oldu
Su kereviz yemeğini bende denicem ya herkes yiyorDünkü menümü de yazıvereyim arada.
17 Mart Pazar menüsü
15.40 ilk öğün
1 tabak erişteli tavuk çorbası
18.00 akşam
1 kase portakallı kereviz yemeği (Sadece havuç ve kereviz)
20.00 tekrar akşam
Dayanamayıp yarım lahmacun yedim.
Su 2.5 litre
Spor 5 saat ev temizliği 3+2 saat şeklinde. 300*5=1500 puan
Ben her gün temizlik yapayım bence, çifte kavrulmuş şeklinde yararlı oldu
Günaydına ellerine sağlıkGünaydın arkadaşlar, dün akşam gelemedim. Elhan kaptanıma özendim sanırım, dün mutfağı dip köşe temizledim. Hatta o kadar temizlemişim ki evyenin kenarında kirli görünen silikonları söküp yenisini bile yaptım gecenin 1inde
Yarım saat kaldı tel ile konuşacağız ben de heyecanlıyımLenaG senden haber bekliyorum çok heyecanlı ne diyecek sana acaba
Afiyet olsun canım, menün de sporun da güzel.
Afiyet olsun canım, bence kaçamak olarak gördüklerinin miktarı çok az o yüzden seni etkileyeceğini sanmıyorum. Nefsini köreltmişsin en azından. Ayrıca emziriyorsun sanırım, arada porsiyon kontrolü yaparak tadımlık yersin böyle. Sporun da çok güzel.İyi akşamlar kızlar , bugün neden bilmiyorum açlığımı yönetmek çok zor oldu , arada böyle hissetmek normal mi bilmiyorum
17 mart menüm
10.00 kahvaltı
4 tane yulaflı poğaça
Domates slaatalık
1 dilim yeşil elma
15.00 ara
2 tane hurma topu
Filtre kahve
19.00 akşam
2 kepçe sütlü kabak çorbası
150 gr sulu köfte
2 çorba kaşığı ıspanak
Salata
1 çatal tiramisu
1 tatlı kaşığı güllaç
4 lt su+40 dk leslie+7000 adım
Bugün böyle ufak ufak kaçamaklae çok yemiş gibi hissettirdi ama bakalım salı günü tartı ne diyecek.
Elhan zeyneppk @Cordelia
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Bence çok güzel atlatmışsın canım tebrik ederim seni. Bak öpücüğün seni bekliyorAfiyet olsun canım güzel menü
Full fıstık kaplamalı kadayıf geldi fistiklarindan aldım 1 çatal "ay çok yedim yemem artık" diye havami attım daha önce görseydim mesajını
Yarım kase mercimek çorbası
1 karnıyarık 2 YK pilav mezelerden aldım salatadan bu kadar
Tüm gün 2 soda 500 ml su 2 fincan türk kahvesi
Spor 30 dk bölgesel 10 dk oryantal
2500 adım
Elhan @Cordelia zeyneppk arke
Gayet güzel idare etmişsin canım. Afiyet olsun emziklisin sen ihtiyacın varmış demekki
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.17 Mart pazar
Kahvaltı: kavurmalı yumurta (1 yumurtadan)
5 zeytin, peynir, kaşar
Marul, roka
Yarım portakal
Ara: ev yapımı cevizli sucuk (işaret parmağı kadar)
2 badem
Akşam: 1 tabak kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı
Az turşu, az sumaklı soğan salatası
Su: henüz 1.5 lt
Egzersiz: en az 5 saat temizlik
Elhan @Cordelia
Afiyet olsun canım, pide neyse de tatlılar biraz fazla olmuş. Emzirirken yanıp kül olmuştur inşallah.serap911 Elhan
Bugun benım ılk orucum gecen senede tutmamıştım hamıle oldugum ıcın biraz dengem şaştı aynı zamanda emzırdıgım ıcın olsa gerek
Sahur
1 dlm ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kepçe çorba
Domates salatalık peynir
İftar
2 yk pılav
2 yk nohut
Uzun pideler oluyor ya onun yarısına yakın kıymalı pide
2 fıstıklı sarma
Kahve
Suya bakacağızzzz
Afiyet olsun canım, harika görünüyorlar.17.03.2024 menü
12.00
Sade Türk kahvesi
13.00
Eki Görüntüle 3402145
16.00 ara öğün
Eki Görüntüle 3402146
18.00 akşam yemeği
Eki Görüntüle 3402147
20.20 ara öğün
Eki Görüntüle 3402153
Su:2 lt
Elhan zeyneppk
Hem çok az yemişsin hem de doyurucu ve sağlıklı yememişsin ama iyi olunca toparlayacağına inanıyorum canım.İyi akşamlar
17.03.2024
Ayyy menü demeye bin şahit lazım ama yazacağım
Sabah yok
Ö.den sonra 15:30 gibi 2 dilim el ortası kadar olabildiğince az yağlı peynirli börek (sadece sosuna 2 yk z.yağ koydum peynir yağsız kulladım soda falan da ekledim sosa ama çok kuru oldu haliyle ),yarım domates,yarım salatalık,çay
Arada 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
1 kupa adaçayı
Akşam 19:30 ağrım tutunca yemek yapamadım eşim kalan börekten 1 dilim daha getirdi ondan yedim.
Şimdi yine adaçayı içiyorum
Su 2.5 lt
Elhan
Afiyet olsun canım kaptanım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, süt helvası kalorili mi bilmiyorum ama çok gibi gelmedi emin olamadım.
Hadi geçmiş olsun çok sevindim ins.direnci sıkıntı yaratıyorBende dr dan ciktim 6 ay once insulin direncim vardi simdi yok dedi 3 aylik sekerim dusmus kan ve b12 ilaci verdi sekerim dusmus dikkat etmek işe yaradi
Temizlik bulaşıcıdır etti üçGünaydın arkadaşlar, dün akşam gelemedim. Elhan kaptanıma özendim sanırım, dün mutfağı dip köşe temizledim. Hatta o kadar temizlemişim ki evyenin kenarında kirli görünen silikonları söküp yenisini bile yaptım gecenin 1inde
Ayni biz gecen evde 4 cesit tatli vardi .bu Ramazan esimde dikkat etmeye calisiyor tatli isini bitirmek lazimBörek mercimek sarma çok karbonhidrat olmuş sanki. Neyseki adımların fazla. Afiyet olsun canım
Tatlı olayını malesef sıfırlamak lazım. Akşam 8 den sonra yenilen her tatlı malesef kilo yapıyor isterse gündüzünde hiçbişey yememiş olalım.
Bizim de normalde Ramazan’da tatlısız asla olmazdı. Her gün insanlar akşama ne yemek yapcam diye düşünür ya ben de ne tatlı yapcam diye düşünürdüm o kadar vazgeçilmezimizdi tatlı. Ben evde bir çeşit tatlı yapardım gelen misafir ya da eşim de gelirken dışardan bi tatlı alırdı yani evde 2-3 çeşit tatlı olurdu bazen.
Ama bu sene buna son verdim evde tatlı yapmıyorum, asla almıyoruz. Olmayınca yenmiyor. Haftada 1 gün tatlı izni verdim geçen gün muhallebili kadayıf yaptım sadece o kadar. Bir sonraki izin gününü bekliyorum dört gözle
tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Aynen oyle.bende cok sevindim tesekkur ederim canimHadi geçmiş olsun çok sevindim ins.direnci sıkıntı yaratıyor
Afiyet olsun canım, akşamki karbonhidrat yoğunluğu hariç güzel menü canım.Elhan zeyneppk 17 Mart menü
Sahur 1 yumurta içine 2 dilim kaşar çeçil peynir 2,3 adet zeytin çeyrek simit 2 çatalda kıymalı yumurta
İftar 1 kase mercimek çorbası avcı kebabı vardı onun havuç ve bezelyesinden 1 kaşık kadar 5,6 adette yuvarlak küçük köftesinden 2 yk erşte 2 dilim avuç içi kadar pide
Saat 20:30 Türk kahvesi kuru dut avuç içi kadar
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.Hepinize İyi Akşamlar
20:00/08:00 Nöbetteyim
Misafir vardı menü çoktu
Allah kabul etsin
Elhan uranus35
SAHUR 04:50
Yeşillik
2 dl.peynir
5 çiğ fındık
1 tatlı kaşığı keten tohumu
3 yeşil 2 siyah zeytin
2 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
1.5 litre su içildi
İFTAR 19:20
2 bardak su (Oruç açma)
Yarım kase mercimek çorbası
10 dakika ara verildi
1 ince dilim et (yağsız)
1 yemek kaşığı yeşil salata
1 yemek kaşığı patlıcan salatası
1 incecik pastırma tattım(kaçamak)
1 bardak Ayran
22:30 gibi Ara:
1 kupa kayısı form çay
1 kuru kayısı
5 çiğ badem
2 litre su içildi
Sahura 3 lt.olur
İftar fena olmuş canım, pirinç, irmik, pide derken karbonhidrat yoğun olmuş. Sporun muhteşem ötesi.Teravihten geldim şimdi.
Oruçlarınız kabul olsun inşallah. 1 hafta oldu bugün Ramazan.
Menüm
Sahur
1 portakal
Bikaç tane cennet meyvesi kurusu
3 incir
1 hurma
1 fincan kahve
Su
İftar
1 kase pirnç nohut çorbası. Kemik suyuna
3 kerebiç
1 porsiyon sarımsaklı köfte
Elim içi kadar pide
Biraz sucuklu yumurta
Spor
5 dk karın hareketi 100 puan
5 sk basen hareketi 100 puan
5 dk kol hareketi 100 puan
5 dk bacak hareketi 100 puan
5 dk tüm vücut hareketi 100 pıan
30+30+25=85 sn plank 85 puan
200 ip atlama 1000 puan
15 dk eliptik 105 puan
100 dk yürüyüş 1000 puan
Toplam 2690 puan.
Elhan zeyneppk @Cordelia
Afiyet olsun canım, güzel menü.Menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu ıspanaklı limonlu su
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Maydanoz
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Ara
Dukan birası
İki ince dilim ananas
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Üç tane islim kebabı
Dört çatal patates kızartması
Su 3 litre spor yok
Elhan @Cordelia uranus35
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun.İyi akşamlar hanımlar
Elhan @Cordelia
Ay takımlarda değilim kimi etiketleyeceğim ben
Kahvaltı : 1 yumurtadan omlet, biraz peynir, 1 zeytin az roka domates salatalık 2,5 adet susamlı galeta yarım ananas
Akşam: 2 adet galeta ekici yumuşak peynir, yarım paket Burçak bisküvi çay eşliğinde
Sabah yürüyüşü 9.500 adım küsüratı da var ama yazmadım. tansiyonum biraz yüksek midem bulanıyor diye akşam yemeği yiyemedim . Yürüyüşten size resimde çektim
Hazır yufkadan lahmacunu kim bulduysa fena yaptı, ben de iki defadır yapıyorum ve yemeden duramıyorum maalesef. Tek öğün olduğu için kalori toplamı sorun yaratmaz sanırım, afiyet olsun canım.Menüm
Sabah yok
Akşam fırında hazır yufkadan lahmacun (1 tam yufka yedim 4 dlm ekmek oluyor diye biliyorum) 5 kaşık çorba, 1 çikolata
Spor yok
Su 1 lt
Elhan
Bende 4 ettim mutfaga dolap aldim onun icini duzenlerken tum mutfagi elden gecirdim raharladi dolaplarim yetmiyorduTemizlik bulaşıcıdır etti üç
Meksika dalgası gibi yayilacagiz daha
Ellerine sağlık bitanem. Silikon için en uygun zamanı bulmuşsun sabaha kadar iyice tutar.
Kelin merhemi olsa keşke@Mthn83
Ramazan da omad da olsa gitmiyor sanki.
Evdekiler tatlı istiyor hep bi tatlı olayımız var.
Bir de gün içinde suyu da az içiyoruz tabi o da etkilidir. Kahve mahve de içen yok fırsat kalmıyor zaten ona. .... Bilmiyorum....
Bilen var mı?
Ramazan'da nasıl vercez...
Şu an regliyim zaten
Emeğini görmezden gelemeyiz ama kaptancım, ellerine sağlıkTablomuz bu şekilde eksik gedik varsa görmezden gelin.
ELHAN İLE MASTERFİT YARIŞMASI 109. ETAP 16.03.2024 Cumartesi 19.03.2024 Salı 23.03.2024 Cumartesi Fark Oran Kırmızı Takım uranus35 Kırmızı Kaptan 61,60 @Cordelia Kırmızı 76,30 serap911 Kırmızı 72,65 @Ece Didem Kırmızı 109,30 @Lavinia_98 Kırmızı 68,60 @tomrs Kırmızı 65,30 @minerva1988 Kırmızı 65,80 @pastelfit Kırmızı 66,30 @sara_28 Kırmızı 98,40 @HuzuRRR Kırmızı 70,20 @Jasminium84 Kırmızı 59,50 @LESA76 Kırmızı 74,20 @sibel_84 Kırmızı 70,70 @Tesnim1903 Kırmızı 69,80 @Kinoalihatun Kırmızı 87,85 @TemelinSafinazi Kırmızı 64,75 Kırmızı Takım PUAN TOPLAMI Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım zeyneppk Mavi Kaptan 76,30 @Mthn83 Mavi 71,70 arke Mavi 87,80 @fesang Mavi 72,6 @Minicikfzt Mavi 70,55 @Akrrep Mavi 68,40 @Papatyamaviss Mavi 63,70 @trueliving_ Mavi 75,00 @Ceeeeeeeeeeee Mavi 62,90 @Mutlu1anne Mavi 94,31 @yazarhanim35 Mavi 80,50 @seyrulsefer Mavi 58,70 @aypare ackerman Mavi 60,60 @Keira- Mavi 58,80 @freejourney Mavi 55,70 @badem000 Mavi 70,30 MAVİ Takım PUAN toplamı MAVİ Takım ortalama Sonuç HAZIRLIK @Leyl35 Hazırlık 57,60 @Mannnolllyammmm Hazırlık 95,1 @60kiloyum Cmts. ilk bildirim Hazırlık
Çığ gibi büyüyecegiz Mutfaklar bitsin banyoya girelim. Duşakabinler parlasınBende 4 ettim mutfaga dolap aldim onun icini duzenlerken tum mutfagi elden gecirdim raharladi dolaplarim yetmiyordu
Teşekkür ederim bitanem Hepimizin emeği var bu sayfada . Allah tirnagimiza taş değirmesinEmeğini görmezden gelemeyiz ama kaptancım, ellerine sağlık
Bayrak en son Zeynep' e geçti bakalım kim kapacak Ellerine sağlık kaptanım.Elhan abla Meksika dalgası yaptı resmen dün de ben temizledim 6 saat boyunca dip köşe mutfak. hepimiz mutfağa giriştik bakalım bugün kim mutfağını temizleyecek
Tekrar akşam öğününü sevdim bundan sonra ben de akşam yemeği ve tekrar akşam yemeği olarak 2 kere yemek yemek istiyorum