- 8 Şubat 2024
- 1.519
- 8.212
Nasılsın canım, şu an iyi misin? Geçmiş olsun.Merhabalar çok halsizim kızlar her yerim ağrıyor gibi. Yatsam uyurum
Akşam da gelemedim. Bir sürü alıntı yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım, şu an iyi misin? Geçmiş olsun.Merhabalar çok halsizim kızlar her yerim ağrıyor gibi. Yatsam uyurum
Akşam da gelemedim. Bir sürü alıntı yaptım
Çok şükür canım daha iyi, ufak tefek ayağa kalkıp bazı işlerini hallediyor, ben de dün erkenden sızıp kaldım, hiç dokunmamış bana güzelce dinlenmiş oldum.Nasıl gidiyor , eşin biraz daha toparlandı mi
Cumartesi de sen bizim takımı tebrik edersin artık canımYendigimi tekrar görmek ve tebrik edilmek hoşuma gitti
Bime saglikli atistirmaliklar gelmis nohut cipsi falan onlardan aldim cayin yaninaBen çayın yanına nesfit yedim bugün iyi oldu
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım.İyi aksamlar
Sahurda kahvaltı yaptim
Zeytin peynir marul salatası 1tatli kaşığı reçel 1 tbe yumurta yoktu bu sefer kuru kayısı 1 tane 2 ceviz 1lt su içtim
İftarda 3 köfte yanına 4_5 kaşık makarna
1kase salata 1kucuk kepçe çorba
3_4kasik yoğurt
2lt su içtim ekmek yemedim
Maden suyu ara öğünde birkaç tatli paketli yiyecek kaçamagim oldu o yüzden yürüyüşu attırdım ve meyve yemedim
Öğlen yürüyüş akşam iftar sonrası yürüyüş toplam 10bin adım attım
Enistemiz nasıl iyi hissediyor mu Eski sağlıklı günlerine tez zamanda kavuşur inşallah.Son sayfaları hızlı hızlı okuyup geçtim, yorumlayamadım kızlar. Yoksa güncele gelmek imkansız olacaktı. Çok şükür bitirdim. Yarından itibaren ilk günlerdeki gibi daha düzenli girerim. Şu birkaç gün yoğun geçti biliyorsunuz.
Kan şekeri düşüyor o da bize tatlı krizi olarak dönüyor papatyacim. İki çatal güllaç gayet ölçülü. Abartmamissin korkmana gerek yok canım.Elhan Mthn83 bu ara canım cok tatlı ıstıyor ya regl oldum dıye belkı bılmıyorum frenlemeye çalışıyorum kendımı Ramazan zor gececek sankı
Kahvaltı 11.00
1 dilim ekmek çeyrek Avokado dil peynırı 2 sıyah 2 yesıl zeytın
Ara 16.00
Fıltre kahve 2 kayısı 1 hurma
Akşam 19.15
1 adet dolma yoğurt
Ikı catal güllaç
Su 1.5 lt vardır
Nerdeeeeen nereyekızlar ufak bi geçmiş yapalım mı
kendinizi bulun bakalım
Afiyet olsun canım Kacamaksiz harika bir menüİyi akşamlar kızlar
13.03.2024
sabah yok
Öğle 12:00 4 yk probiyotik yoğurt, 1 yk chia tohumu,2 dilim ananas,1 tutam kırmızı meyve
Ara 1 15:00 2 dilim ananas,20 gr badem,30 gr leblebi
Ara 2 17:00 badem 20 gr, ananas çayı (500 ml)
Akşam 20:00 Tavuklu göbek salata(200 gr tavuk), kırmızı lahana tarator
Şimdi yine ananas çayı içiyorum 500 ml
Gün içinde ayrıca sütlü filtre kahve içtim 3 kupa
Su 2.5 lt
Elhan Mthn83