- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun menü çok güzel sporda aynı şekildeMenümü yazayım
Sabah
Yulaf ezmeli çilekli müsli
Öğle
Et haşlama
Salata
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir büyük tabak sarımsaklı yoğurtlu pazı
Su 3.5 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş , 30 dakika leslie ve 10.356 adım
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3400352
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun menü çok güzel sporda aynı şekilde
Biri bana bundan yapsın
Güzel gitmiş canım, ödem bu aralar çok sorun oldu başına.Kızlar diyetisyen den çıktım
2.9 kg yağdan gitmiş ama ödem olmuşum
çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım. Yoğun bir süreç seni bekliyor gibi. Ama inşallah geçecek. Allah kolaylık versin
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim
Nasıl gidiyor , eşin biraz daha toparlandı miÇok geçmiş olsun. İnşallah daha iyisindir.
Kereviz saplarını nasıl değerlendiriyorsunuz bana tarifler verseniz. Ben maalesef hep atıyorum.bizdede satılıyor eskiden daha rahat buluyorduk kereviz sapını, şimdilerde sağlıklı dediler onuda satıyorlar
Teşekkür ederim canım, aminn.Allah yardımcın olsun canım, güç kuvvet versin sana, eşine de çok geçmiş olsun
Allah bağışlasın canım, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah.Benim 1 kızım var canım nasipse Nisan ayında 6 yaşına giricek.Sağol düşündüğün için.Yapıcam
Ben çayın yanına nesfit yedim bugün iyi olduIftardan sonra cayin yanina birseyler yemeden duramiyorum diyetisyenimin verdigi biskuviler oyle agir tatli degil ama yinede bu sekilde kilo veremem sanki bu sebeple sahurda yememeye karar verdim suan icin iyiyim bugun daha iyi geciyor sanki hem kiloda veririm boylece .
Bonfile ve kadayıfli muhallebiKızlar sevgili büyüklerim ağır misafire ana yemek ve tatlı önerisi rica ediyorum sizden.
Menüm şu şekilde;
Domates çorbası
Kıtır ekmek (çorba içine)
Barbunya pilaki
Pirinç pilavı
Börek peynirli ya da patatesli karar veremedim
Salata
Komposto
Ayran
Tebrik ederim canım, güzel eksi görmüşsün.
Tebrikler canım, güzel eksi.
Tebrik ederim canım.
Cumartesiye gidecektir bu canım.
Tebrik ederim.
Demek ki cumartesiye eksi geliyor.
İpin ucunu bırakmamak lazım canım, hızlıca toparlanırsın.
Sabit olmak da iyidir canım.