- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Afiyet olsun lavişim. Tatlılar biraz sıkıntı bir gunde hallolur mu bilmiyorum ama perşembeye kadar başka tatlı yemezsen normale dönersin. Herkesin bünyesi farklı belki de sıfır sıkıntı ilerlersin kim bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun lavişim. Tatlılar biraz sıkıntı bir gunde hallolur mu bilmiyorum ama perşembeye kadar başka tatlı yemezsen normale dönersin. Herkesin bünyesi farklı belki de sıfır sıkıntı ilerlersin kim bilir
Halka tatlı ah ah çok severim12 Mart
Sahur 01.00 Kırmızı meyveli smoothie
19.09 Bir kepçe domates çorbası, üç köfte , bir kaşık pilav , salata , bir parça pide iki lokmaydi
Bir orta boy , muz , bir halka tatlı
Bir litre kadar su
serap911
Hayırlı bir transfer olsun kaptanim.
Afiyet olsun manolyam... Nerelerdesin mesajını yeni görüyorum daha öncesi de olabilir.Karıştırıyorum.hep :)
İyi aksamlar
Sahurda zeytin peynir 1dilim tbe suzme peynir zeytin domates salatalık 2 ceviz bir haşlanmış yumurta1lt yakın su içtim
İftarda ise
5tane küçük köfte 1 kase salata
3_4kasik yogurt 1tbe
2 küçük kepçe çorba
2lt su
1.5 saat sonra maden suyu kahve ve 3kare bitter çikolata 1muz 1 portakal yedim 3_4bqdem içi
Günlük 6000 adım attım bugun
Saşirtmaç için canım kaptanımHalka tatlı ah ah çok severim
Bizde sasirtalim birazcıkSaşirtmaç için canım kaptanım
Afiyet olsun canım Şiskinlik geçici bir durum takılmadan ilerler stres yapmazsak iniyor eninde sonunda.Bu arada yarin oruc tutamayacagim
Cok cok iyi hissediyorum derken karnim bebek var gibi sismeye basladi yemegim de buydu yani düşünün...
Sahurda da granola yemistim
Bunlari yedim sistim sanirim saat bana uymuyor yemesem güçten dusecegim
Ne var ki bunda yogurt,domates corbasi,kereviz,3 kofte...
Granola ile hic hic hic acikmadim deneyebilirsiniz,iftardan once 22 bin adım yaptim cok dinctim
İftarla bir çöküyorum.
Eki Görüntüle 3400016
Kıtlık sinyallerini bozmak için desem sağlam bahane olur mu bir daha bulasmam sanırım.Bizde sasirtalim birazcık
Ben saat 14.30 da tartildim 16.00 da tekrar tartıldım pek fark yoktu.Kızlar ne zaman tartıldınız akşam üstü mü sabah mı sabah çünkü artı gelir diyprum ben yiyip yatyoruz
Afiyet olsun kankişim.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
Afiyet bal şeker olsun ablamKıtlık sinyallerini bozmak için desem sağlam bahane olur mu bir daha bulasmam sanırım.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet bal şeker olsun ablam