- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Şöyle isteme töreni yapsak tuzlu kahve falan yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle isteme töreni yapsak tuzlu kahve falan yapsam
Sanatın böyle uzlaştırıcı bir guzelligi var. Ruhuna hitap etmesini dilerim bitanemSizinle bir şey paylasmak istiyorum
Senfoni meraklisi ben seyirlerimden cekim yapip hikayelerimde paylasmamla vesile olup bir violinist beyin dikkatini cekmisim tanıştık sanki bunu sizinle paylasmam gerekiyor gibi hissettim
Teşekkürler kaptanımMenü süper Spor Süper su suoer yorum ne yapayım ki
Bize de hayırlı olsun demek düşüyor
Yanlışlıkla konuyu takipten mi çıktın acaba?Bana bildirimler gelmiyor
Tuzlu kahve ödem yapmasınŞöyle isteme töreni yapsak tuzlu kahve falan yapsam
Tuzlu kahve istemiyorum demekmis yaŞöyle isteme töreni yapsak tuzlu kahve falan yapsam
Konu nasıl takip ediliyor kiYanlışlıkla konuyu takipten mi çıktın acaba?
Yok bizde içersen her şeyime katlanırsın demekTuzlu kahve istemiyorum demekmis ya
Bu durumdan çoğu arkadaş şikayetçi kordişim. Bazen benle mi alakalı diye düşünüyorum.Yanlışlıkla konuyu takipten mi çıktın acaba?
Şuan takip ettim. Ama şu zamana kadar takip etmemiştim bildirimler geliyordu şimdi baktım tek tek acaba gözümden mi kaçtı diye yoo yok yani bildirim dünde böyle oldu birkaç kişinin menüsünü sonradan gördumSayfanın basinda takip et rakibi bırak varEki Görüntüle 3399993
Yiaaa çok heycanliiiSizinle bir şey paylasmak istiyorum
Senfoni meraklisi ben seyirlerimden cekim yapip hikayelerimde paylasmamla vesile olup bir violinist beyin dikkatini cekmisim tanıştık sanki bunu sizinle paylasmam gerekiyor gibi hissettim
Ben de anlamadım şok no man no cry derkenHayır olsun
Bana surekli senfonilerin hikayelerini yolluyor bende mecbur dinliyorum cok.degisik bence bunlar deli gerci ben de deli oldugum icin gidip dinliyorumSanatın böyle uzlaştırıcı bir guzelligi var. Ruhuna hitap etmesini dilerim bitanem
Ortak ilgi alanları her zaman insanları birbirine çeker bende nişanlımı ünvnin patiler topluluğunda tanımıştım ilk hayırlısı olsun inşallah bu güzelligi herkes çeker zaten tü tü tüBana surekli senfonilerin hikayelerini yolluyor bende mecbur dinliyorum cok.degisik bence bunlar deli gerci ben de deli oldugum icin gidip dinliyorum
Sevindim senin adına Yalnızlık da güzel ama hep olmuyor be Leyla İnşallah anlaşabilir, birbirinizin dengi olur mutlu olursunuz Kısmet…Sizinle bir şey paylasmak istiyorum
Ayyy hadi hayırlısı canımSizinle bir şey paylasmak istiyorum