afiyet olsun güzeluummEki Görüntüle 3505698 Kahvaltım kaptanimsibel_84 Sitare55 Jou LenaG 1.5 litre ödem attirici ictim 1.6 litre normal su 1 fincan turk kahvesi 1 tane elma 2 ceviz yedim.BU Çorbada akşam yemeğim kabak çorbası Jou tarifinden Eki Görüntüle 3505701
Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtinBen elendim siz devam edin
püü sizeee hickimse beni merak etmemiş yeni telim bozulmuştu başka giriyordum oda arada kitleniyordu dahada girmemeye başladı biyerlere giremedim bugün bi bakayim dedim girdii yeni tel aldım ama şarj kablosunu arkadaşım eşi telefoncu kargoyla gönderdide bitürlü gelmedii onu bekliyorum haaalla içim sıkıldı
Kaç kere sormusuz aceppüü sizeee hickimse beni merak etmemiş yeni telim bozulmuştu başka giriyordum oda arada kitleniyordu dahada girmemeye başladı biyerlere giremedim bugün bi bakayim dedim girdii yeni tel aldım ama şarj kablosunu arkadaşım eşi telefoncu kargoyla gönderdide bitürlü gelmedii onu bekliyorum haaalla içim sıkıldı
Mod yüksek .Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin
Bir yanginin külünü yeniden yakıp gectiiiiiiiin
..............
İlk tanidigim milyoner bacıyı istiyorum
etikeetim dahil yoohhhhKaç kere sormusuz acep
Sen bizi daha tanimamişsın bacımmmm
Nasıl yohhhhhetikeetim dahil yoohhhh
Günaydın canımGünaydın canlar
Canım önemli değil. Geçmiş olsun. Sağlıklı bir şekilde ameliyatı atlatıp gelirsin yine. Bizi de habersiz bırakma .100 gramda olsa vermişsin. Tebrikler canımGünaydınlar herkese sizlerle sohbeti öyle özledim ki anlatamam geçmiş de çok birikiyor okuyamiyorum
Çok stresli bir donemden geçiyorum o yüzden takımları etkilememek adına hazırlıkta kalayımLenaG kaptanım
Eşimin sağlık sorunları sebebiyle katılım yapamıyorum diyet de zor oluyor pazartesi hastane yatisimiz salı da ameliyata girecek şah ve kalp damarı yüzde.80 tıkalı dualarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum
sibel_84 canım benim güzel bir eksi veremedim tartıda özür diliyorum
Geçen hafta 69.0
Bu hafta 68.9
Eksi 100 grm
Eki Görüntüle 3508465
Tebrikler canm çok güzel eksi gelmişKızlar tartıldımmmmmmLenaG Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg
Bugün 91.55kg (fark -2.10 kg )Eki Görüntüle 3508468
Tebrikler canım.Günaydın. Günün ilk tartı fotosunu bırakıp kaçarımHerkese bol eksili, mutlu huzurlu, sağlıklı günler diliyorum.
16.11 24 Cumartesi 51.9.
19.11.24 Salı 51.1
23.11.24 Cumartesi. 50.7
Toplam Fark: - 1200
Tebrikler canımKızlar tartıldımmmmmmLenaG Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg
Afiyet olsun canım. Nasıl oldun?
Masallah canim harikasın bundan sonra senin menulerine dikkat edecem ya ne yiyorsun ne güzel gidiyor maşallahKızlar tartıldımmmmmmLenaG Sitare55
Geçen cumartesi 93.65kg