- 23 Haziran 2019
- 8.592
- 36.761
Hayırlı sabahlarTekrar hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlarTekrar hayırlı sabahlar
tebrik ederimmerhaba kızlar her gün tartılıyorum ama tabi ilk zamanlar olduğu için hızlı gidiyor. yavaşlayınca haftalık tartılmaya geçerim artık
başlama tarihi
20 şubat salı 73.oo kg
22 şubat perşembe 71.6 kg
ben bunlardan aldım aldım ama eliminasyon testinde bunların içinde olan şeyleri yememem çıktı o yüzden evde duruyorBak bu canim lenacim
Metro markette 40-45 tl
hmmmm anladım canım ama zor olmazmı ben tek öğün yapamamAralıklı orucun tek öğün yapılanı tatlım
Büyük ihtimalle çok zor olacak ama vücudumu şaşırtmak lazım sanırım. Doğrusunu bulana kadar alternatifleri denemek istiyorum.hmmmm anladım canım ama zor olmazmı ben tek öğün yapamam
teşekkür ederim canımtebrik ederim
Kolay gelsin ElhanımGeçen haftaki misafirlerimin doktor kontrolü var. Bugün bizdeler. Arazi olabilirim .
66 çok iyi canım 72 de çok uzun süre kalmadıysan tekrar o kiloyu çok da zorlanmadan görebilirsin bence. bi kiloda uzun süre kalınca oturuyor o galiba
Görsel harikaaKizlar ben bugun 6 da bunlari yedim oruc olmak istedim Ramazan a hazirlik
9:30 da sekerimi ölçtüm 97 çıktı bir de iftara yarim saat kala falan olcucem bakalim eskisi gibi bir düşüş olacak mi olmazsa bir bayram havasi olur bende
Eki Görüntüle 3391208
Aynen secenek iyidir ben de pirinc patlagi,wasa,ikea yulaf kraker,tam bugday ekmek,tam buğday lavaş,altinbasak corekotlu kraker hep bulunuyor ve süreç daha kontrol edilebilir hale geliyorGörsel harikaa
Şu patlaklardan bende alayım kendime seçenek olsun
Tarif isterimkahvaltımı yeni yapabiliyorum.
tam buğday unuyla krep yaptım. yumurtali, rokali güzel bir dürüm oldu tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3391251
Kolay gelsin canımSelamlar Arkadaşlar bugün İstanbul'da hava çok güzel.Andulasyona giricem şimdi sonrada miniğimin okulunda yarın etkinlik sunumu var.Onun malzemelerini alıcam Kostümcüden doktor önlüğü alıcaz inşallah bulurumda.Biraz dolaşmalı gün olucak Akşama Sekizde İş başı.
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar
Bugun tartildim ve gordullerime inanamadim
Son 2 haftadir cok abarttim.
Bu yuzden artik aksamlari yemek yememeye calisacagim
yesem de hafif seyler yiyecegim
Bugunku menum
Sabah
Tb.ekmeginden yarim kasarli tost
Cay
Oglen
Chia, kabak cekirdegi, aycekirdegi, keten tohumu ve yulafi karistirdim 3 kasik yogurtla yedim
Ara
Aekadasim kek yapmis 1 dilim ondan yedim aksama sadece kahve icmeyi planliyorum
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Tarif isterim