Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cips gibi dip sos yapıyorum yoğurtlu öyle yiyorum. Bir iki kere kahvaltıda denedim ekmek yerine ayy çok acıktım hiç doymamıştım.Yaaa peki sen nasil yiyorsun? Ara öğünde fistik ezmeli muzlu falan? Ben oyle de yaparım da
Aralıklı orucun tek öğün yapılanı tatlımTahin var canım yiyeyim hemen bende atı balı yedim şimdi
Omad ne canım
Teşekkür ederim kaptanım
Düne göre iyiyim ama hafiften ağrıyor yine
Teşekkür ederim canım
Amin canım
Fistik diyoruz fistik 1 avuc fistigi ezsen 1 tk olmaz herhalde işte konu dur diyebilmek şükür o iradeyi olusturabildimAyyy bi zamanlar altın başak form ile sözde şekersiz fıstık ezmesi bir yedim.bir yedim üstüne kilo almıştım ayyy aklıma geldi bi anda bende patlagi çok severim ama az ile yetinemiyorum
Saglikla yeni bulusmalara demiştim saglikli haberler alsinlar insallah kolay gelsin ElhanimGeçen haftaki misafirlerimin doktor kontrolü var. Bugün bizdeler. Arazi olabilirim .
Hmm herkesin mide kazinti sebebi başka işte ben rice up aliyorum belki marka farkediyordur. Eti form falan i ih onlar aciktiriyor.cips gibi dip sos yapıyorum yoğurtlu öyle yiyorum. Bir iki kere kahvaltıda denedim ekmek yerine ayy çok acıktım hiç doymamıştım.
Yapamayacağın birşey değil tatlım hemde kralını yaparsın sen bu işin Arada motivasyon kaybolur zannederiz ama o gitmez bırakmaz bizi o yüzden sende motivasyonunu bırakma hemen sağlıklı yaşam mantığına gir kuzum Sen değerlisinCeeeeeeeeeeee Elhan Merhabalar . Ben aradan sonra moda giremiyorum. Biri yardım etsin bana lutfennn
12.30 yarım kaşarlı biberli tost
15.00 1 paket kare fındıklı çikolata
17.30 1 porsiyon pirinç pilavı ve kızarmış tavuk yanına salata ve turşu .
20.00 1 kase dakota cekirdek
2 litre su
Günaydın şeker kız bu akşam dün akşamı unutturacak menü atarsan unuturum Anlaştık mıGünaydın kaptanım
Sen merak etme, dün akşamı unutalım. ekstra bir şişkinliğim olmasa cumartesi eksime eksi katarak bildirim yapacağım
Bana güvenini şey etme diye dedim
Bugün inşallah daha iyi olursun tatlımTahin var canım yiyeyim hemen bende atı balı yedim şimdi
Omad ne canım
Teşekkür ederim kaptanım
Düne göre iyiyim ama hafiften ağrıyor yine
Teşekkür ederim canım
Amin canım
Afiyet şifa olsun İnşallah şekerinde iyi seyreder.Kizlar ben bugun 6 da bunlari yedim oruc olmak istedim Ramazan a hazirlik
9:30 da sekerimi ölçtüm 97 çıktı bir de iftara yarim saat kala falan olcucem bakalim eskisi gibi bir düşüş olacak mi olmazsa bir bayram havasi olur bende
Eki Görüntüle 3391208
Olur mu hiç kaptanım çok geçmiş olsungünaydın hanımlar kusuruma bakmayın bir ütrlü bakamadım toparlnaıp tam iyileşir gibi oldum bebe hastalandı cuma yıllığa ayrılacaktım o yüzden bu iki gün işleri toplarlamam lazımdı mecbur bebeyi eltime bırakıp işe geldim canım takımım kusuruma bakmayın ilgilenemedim sizlerle
Bak bu canim lenacimcips gibi dip sos yapıyorum yoğurtlu öyle yiyorum. Bir iki kere kahvaltıda denedim ekmek yerine ayy çok acıktım hiç doymamıştım.
Sağol canım inşallahMaşallah canım bir haftada 3 kilo çok iyiböyle böyle gidecek kilolar inşallah ki regl şişkinliği de olduğu için haftaya da bir 3 kilo gider kesin senden
Ben karabuğday patlaklısını alıyordum. Bunlar tohumlu falaaannn hmmmBak bu canim lenacim
Metro markette 40-45 tl
Karabugday aciktiriyorBen karabuğday patlaklısını alıyordum. Bunlar tohumlu falaaannn hmmm
Ne güzel öyle olunca insan mutlu hissediyorGünaydın güzeller 4 saat uyuyabildim ama garip bir şekilde dinç hissediyorum
Çok geçmiş olsun Sizede Kolay gelsin su gibi bitirin işleri inşallahgünaydın hanımlar kusuruma bakmayın bir ütrlü bakamadım toparlnaıp tam iyileşir gibi oldum bebe hastalandı cuma yıllığa ayrılacaktım o yüzden bu iki gün işleri toplarlamam lazımdı mecbur bebeyi eltime bırakıp işe geldim canım takımım kusuruma bakmayın ilgilenemedim sizlerle
66 çok iyi canım 72 de çok uzun süre kalmadıysan tekrar o kiloyu çok da zorlanmadan görebilirsin bence. bi kiloda uzun süre kalınca oturuyor o galibaValla bende öyleydim canım 70in altına hiç inemiyordum 2 ay önce 66ya kadar düşmüştüm sonra hızla 72 olmuştum yine
Extra bişey hazırlamadım neysekiAAA ee nolcak eee hadi evin temizliği sana kalırda ikramlık hazırladıysan onları napıcan
banada misafir gelicekmiş pazar kahvaltısına gelin dedim bakalım
Bende istiyorum o rüyadanBugün rüyamda bi sürü tatlı yedim biskoflu bi tiramisu tarzı tatlı vardı ekler vardı kek kurabiye falan vardı. Rüyamda öyle bir midem bulandı ki uyandım hala midem bulanıyor sanırım uzun süre tatlı yiyemicem
Süper canım, çok sevindimArkadaşlar tam bir hafta oldu doktora başlıyalı.İki haftada bir kontrole gidicem.Sen yinede haftada bir kere aç karnına tartıl ve bana at dedi.Tartıldım ve sonuç:113 kilo çıktım.Şükür 3 kilo gitmiş.Ve bugün Regl dönemim başladı şişlikte var ben hissediyorum.Bugün Andulasyona giricem.Düzenli giriyorumki onunda biraz faydası olsun inşallah