- 2 Kasım 2013
- 9.729
- 53.317
Listen süper olmuş kaptanım benim listeyi gördün mü şu son iki gün ne yapsam acaba bugün bir yeşil çay bile içemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listen süper olmuş kaptanım benim listeyi gördün mü şu son iki gün ne yapsam acaba bugün bir yeşil çay bile içemedim
İnşallah canım nefret ediyorum ilaç içmekten bir de kocamanlar ıyyyOoo gayet güzel düşmüş. Kilon azaldıkça yediklerin sağlıklı oldukça daha da azalacak inşallah inşallah ilacı da bırakarak saglikli besleneceksin. Sana güveniyorum. Benim de 6,5 sabahları 140 çıkıyordu. Tokluk şekerim yoktu zaten. Şuan 80 falan çıkıyor. Ben glifor kullanıyorum. Diyet bitince tekrar test yapacağım. Doktorum kullanma derse ilacı bırakacağım
Aynen niye böyle büyüklerİnşallah canım nefret ediyorum ilaç içmekten bir de kocamanlar ıyyy
Gerçi son verdikleri küçük ama tiksindim artıkAynen niye böyle büyükler
Ben o diyete uyamadim ya bana olan program gelmiyorBu başka bir diyet olmuş Afiyet olsun canım
İnşallah yakında kullanan gerekmeyecekGerçi son verdikleri küçük ama tiksindim artık
İyi geceleeeerrrGeçmiş bitti. İyi geceler
Bu menüyü görünce bende patates yapayım dedim ama yarin yerim artik. Afiyet olsun
Bana olan program gelmiyor. Şair burda ne demek istedi?Ben o diyete uyamadim ya bana olan program gelmiyor
Plan program dicektim pardonBana olan program gelmiyor. Şair burda ne demek istedi?
Teşekkürlerteşekkür ederim sana da şimdiden afiyet olsun
Afiyet olsun canımElhan Ceeeeeeeeeeee
Kahvaltı 11
1 dilim tbe labneli
Ara ceviz
Akşam aırfreyde tavuk
Bir adet bisküvi
Su 2 lt
Yoğun bir gündü pek bişey yiyemedim
Ne güzel giderken akşam biraz patlamışız Afiyet olsun tatlım akşam kaçmasaydı süper menü olurmuş ama pes etmeden yarın yeni bir gün deyip devam ediyoruzİyi geceler hanımlar
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
21 Şubat menümü yazayım
Kahvaltı : saat 9:30 bir dilim siyez ekmeği az yeşil zeytin, az peynir 2 3 dal yeşillik 3 dilim salatalık 2 küçük dilim avakado
Saat 12:30 bir buçuk haşlanmış yumurta 3 çatal küçük lokma peynir
Akşam: saat 18:00 bir buçuk servis kaşığı etli bademli pilav, 2 adet içli köfte, bir dilim börek
Akşam diyet patladı gelen servis tabağının yarısını geri. Boşaltım. bunlarıda yememem lazımdı ama çok açtım gün içinde fırsat bulup bir ara öğün yapsaydım belki bu şekil olmayacaktı
İşin kötüsü bir hafta sonra beklediğim regliyi oldum son bir senedir çok düzensiz zaten….umarım fazla şişkinlik yaşamam
8600 de adımım var
Sağıl kuzum regl olmuşsun canım bir kaç güne daha düzene girersin inşallahListen süper olmuş kaptanım benim listeyi gördün mü şu son iki gün ne yapsam acaba bugün bir yeşil çay bile içemedim
Ekrandaki güzellik ve adımların muhteşemliği
Siyahı kullanKızlar bakın size ne göstereceğim ikisi yan yana duruyorlar ve sonuç böyle delirazaaamm yeni çektim tok karnına ve giyinik olarak
Beklediğim misafir beni ektiSen boyle anlattikca seni yasayip gordukce biz de güç buluyoruz emin ol
Aaa o kadar hazırlık yapmıştın amaBeklediğim misafir beni ekti
Ben ne yaptım?
Koltuğa 2/80 uzandım, uyumuşum, iyi geldi
İyi olmuş dinlen canımBeklediğim misafir beni ekti
Ben ne yaptım?
Koltuğa 2/80 uzandım, uyumuşum, iyi geldi