- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu menüyü görünce bende patates yapayım dedim ama yarin yerim artik. Afiyet olsun21 şubat çarşamba
sabah domates salatalık, 2 yumurta tava , çeyrek simit
akşam 14.30 da fırında patates , 5 köfte
2.5 lt su
Bu saatten sonra yemem sıvı şeyler tuketirim. Mutfağı komple dip bucak temizliyorum daha çok işim var öpüyorum sizi
Evet ben son bıraktığınızdan bu yana +2 kilo aldım mezuniyet uzadı mecburenTamam müdürden geç kağıdı al gel bakalım bida olmasın yakarız ogrenciligini
Mezuniyete kadar buradasın
Cok motove gördüm seniAyy bir gün daha yiyebilcem yani oleeeyyy Elhan
Hoş buldummmHoşgeldin canım
Kac canım şeker ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsun hangi ilaç? Bu üçünü istiyorumKızlar kan ve idrar tahlili sonuçlarım çıkmış. Klasik şeker yüksek (gerçi düzenli ilaç kullanıyorum ama düşmüyor) diğer her şey normal ne vitamin eksikliğim var ne de başka bir şeyim
Canım sen beni etiketle demiştin @sara_28 yanlış hatırlamıyorsam.
Bu başka bir diyet olmuş Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 12.00
1 wasa, 1 haşlanmış yumurta birazcık peynir
Ara sütlü kahve
Akşam: ezogelin çorbası 1 kase
1 küçük kase etli patatesli bir yemek
1 kase yoğurt
Su 1 litre ama içicem
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Anladımm bundan sonra formunu korursunnCanım hep kot
Attığın taş ürküttügün kurbaya değmez
İyi geceler canım. Çözmene sevindimElhan Cordelia Kusura bakmayın dün şifrem güvenlik nedeniyle kilitlendi.Güncelleme işlemi çok eski çalınan mail adresimeydi o yüzden dün bütün gün uğraştım ama başaramadım.Çok şükür bugün kadınlar kulübü cep telefonu WhatsApp ulaştım oradan yeni mailim güncellendi ve bende şifremi şimdi güncelledim.Çok şükür sayfama ulaştım.Sevgili Takım Kaptanları ve Sevgili Grup Arkadaşlarım İyi Akşamlar Diliyorum
Arkadaşlar haftada bir gün serbest istediğim birşey yiyebilirsin(fast food kızartma hariç) 1 dilim sütlü tatlı yiyebilirsin demişti diyetisyenim ama ben yemedim.Canım istemedi.Yarın diyete başlıyalı tam 1 hafta dolucak.Çok şükür hiç kaçamak yapmadım.Ve güzel gitti.
Çok geçmiş olsun canımBen bugün salataya lakin yerine nar sirkesi koydum ama benim gastrit var insan kendine bunu yaparmı midemin ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyorum yürürken bile ağrıyor ilaç içtim geçmedi su ictim yok dahada geçmezse bir tatlı kasigi arı balı yiyecem belki o iyi gelir
çok yakışmış. Burda kac kilosun canım.Cordelia
Senin için geçmiş yaptım
Bu paylasimlar 2020 nin
Burayı seviyorum gerçekten destekciler çok güzel sağolsun herkes kalbini açıyor
Şuan bu halimden daha zayıfım
Bu elbiseyi 7-24 giyip gezebilirim. Hayatımda ilk kez böyle bişey gitmiştim çok seviyorum o yüzden
Tekrar hoşgeldinEvet ben son bıraktığınızdan bu yana +2 kilo aldım mezuniyet uzadı mecburen
3 aylık ortalama şekerim 7.5 du 6.5 olmuş genelde şekerim sabahları 110-120 falan çıkıyorKac canım şeker ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsun hangi ilaç? Bu üçünü istiyorum
74.8 mişçok yakışmış. Burda kac kilosun canım.
Cook geçmiş olsun hepinizePzt menüm
Yarımdan az tost meyvesuyu
Akşam20.00 1 küçük kase et haşlama
Su 2 lt
Salı menüm
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta domates salatalık tahin pekmez
Akşam19.00 4 sıkım antep köftesi ayran yeşillik
Su 1.5 lt
Bugünki menüm
Sabah12.00 yarımdan az tost çay
Akşam19.00 1 kase tavuk suyu haşlama
Su 2lt
Kızlar fena hastayım tost yediğim günler çocuklar arka arkasına iyilrşmedi hastaneye götürdüm o yüzden öyle oldu şu menüyü zor yazıyorum bende çok kötü hastayım kızlar dikkat edin Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia
Ooo gayet güzel düşmüş. Kilon azaldıkça yediklerin sağlıklı oldukça daha da azalacak inşallah inşallah ilacı da bırakarak saglikli besleneceksin. Sana güveniyorum. Benim de 6,5 sabahları 140 çıkıyordu. Tokluk şekerim yoktu zaten. Şuan 80 falan çıkıyor. Ben glifor kullanıyorum. Diyet bitince tekrar test yapacağım. Doktorum kullanma derse ilacı bırakacağım3 aylık ortalama şekerim 7.5 du 6.5 olmuş genelde şekerim sabahları 110-120 falan çıkıyor
6-7 yıldır ilaç kullanıyorum
önce glukophage,metformin,glifor kullandım deli gibi istifra olduğu için deneye deneye şimdi sabah glifix,akşamları vidaptine kullanıyorum.