- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Bende iyiyim sağol epeydir denk gelemedik hiç seninlede.teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim sağol epeydir denk gelemedik hiç seninlede.teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın
Günaydın canım Sen iyi ol yeter ki tartıyı sorun etmeGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Allah kavuştursun canım Güle güle gidip gelsin inşallah annenler canımBana iyi geceler
Minik hamburgerin marifeti olmasın
Günaydın canım Sen iyi ol yeter ki tartıyı sorun etme
Allah kavuştursun canım Güle güle gidip gelsin inşallah annenler canım
Minik hamburgerin marifeti olmasın
Birşeyler yemediysen biraz sonra tartıl istersen kuzum erken tartılmışsın belki - görebilirsin
Geçmiş olsun canım,pazar günü ben de serum yedim.Cumartesi günü hiç bir şey yoktu,pazar sabahı ateş mide bulantısı ve halsizlik ile uyandım.serumdan sonra biraz toparlandım şükürler olsun.Allah acil şifalar versin hepimizeGünaydın hanım hayırlı sabahlar iki gündür serum yiyorum ödem yaptı iyice hasta olunca biraz yemeyide artırdım bide uykusuzluk derken bugünkü tartıdan çok korkuyorum
Smoote olarak içmedim deneyim ben de.demleme olaraktançok etkili oluyorEvet harika gerçekten faydasını çok gördüm böylr smoothie yapınca direk maydanozu içiyorum su gibi
Teşekkür ederim canım,amin evet Bursa,ben ilçesindeyimGeçmiş olsun canım . Allah beterinden korusun. Orası neresi Bursa mı?
Tamam canım Kalan günlerimizi iyi değerlendirelim seni cumartesi 69,9 altında görmek istiyorum Ben bile hırs yaptım taktım 69,9 aDün yatana kadar 5 lt su içtim resmen ondan sanırım kaptanım şimdi yine yarım.litre su içtim
Tamam canım Kalan günlerimizi iyi değerlendirelim seni cumartesi 69,9 altında görmek istiyorum Ben bile hırs yaptım taktım 69,9 a
Ben konuyu kaçırdım canım kimi yolcu ettin ,Allah kavuştursun inşallahTeşekkürler canim insallah.
Kaptanımın annesi umreye gitti canımBen konuyu kaçırdım canım kimi yolcu ettin ,Allah kavuştursun inşallah
Kolay gelsin canım ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonrası rahatlık olacakYarın bildirimim ile geleceğim sultanım ikizlerin tuvalet eğitimini veriyorum da yorgun ve hareketli bir haftaydı
Mesajlarda göremedim canım,ne güzel Allah ibadetlerini kabul etsinKaptanımın annesi umreye gitti canım
Ücretli mi?Play storede opera VPN yaz indir bitanem bu kadar.
Çok güzeller,ellerine sağlık afiyet olsun canımİşe gecerken mamalarimi hazirlayip nasil paketliyorum işte böyle:)) bazn kapakli kaplar kullaniyorum karisik marisik oluyor bazen evdeymis gibi tabaklar hazirlayip strecleyip beslenme cantama koyuyorum
Sabah mamam
Eki Görüntüle 3390019
Öğlen mamam
Eki Görüntüle 3390022
Atistirmaligim
Eki Görüntüle 3390023
Ve paket
Eki Görüntüle 3390024