- 18 Mart 2018
- 29.982
- 118.104
- 34
Enişte ikna olmuşKizlaaar robot süpürge almaya gidiyorum ama hiç bir fikrim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enişte ikna olmuşKizlaaar robot süpürge almaya gidiyorum ama hiç bir fikrim yok
Ben 1 senedir kabloluyla süpürge yapamıyorumBende öyle sil süpür istiyorum
Ben evde yokken yapsın yada ben biseyle uğraşırken o temizlesin ortalığı
Teşekkürler kaptan hayirlis olsun@Mthn83
@serap911
patimsilizm
minerva1988
@Margaret Hale
gezegenfeza
@Akrrep
@trueliving_
LenaG
@pastelfit
@kumsal68
@uranus35
aypare ackerman
@badem000
@Minicikfzt
@Keira-
@Jasminium84
@Tesnim1903
@LESA76
tomrs
Canım kırmızı takımım
ilk kaptanlığımda 11 kişiydik şimdi 20 maşallah nasıl büyüdük ve bir çoğumuz çok güzel yerlere geldik ve hedefimize adım adım ilerliyoruz inşalah bu haftada beraber Bol eksili bir hafta diliyorum
İsteyenlerle beraber detoks belirleyip yapabiliriz
Bol bol su içmeyi unutmayın
Mümkünse hareketteki bereketten faydalanın
Bitki çayı ve detoks suları ile gitsin ödemlerrrr
ilk hedef Salı eksi gelemesek bile sabit kalmaya çalışın
Haftaiçi hallederiz
Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum çok aktif olamıyorum ama olmaya çalışacağım bu hafta sizin için şimdiden kusuruma bakmayın hadi yansın yağlar atılsın adımlar
Şok marketten dilimli somon aliyorum ondan attım airfy veCanım sen mi pisirdin sebzeleri nasıl yaptın anlatır mısın ? Hatta tüm yemeğin tarifi
Hayırlı olsun bol eksili olsun inşallah canımTeşekkürler kaptan hayirlis olsun
Kordişim Lotus1234 i mavi takıma alalim. 20 kişiydi henüz tam kontrol edemedim ama. Manolya yarin fotoğrafli tartı bildirimi rica ediyorum. Bir de haftada iki gün tartı bildirimlerimiz var. Kural gereği belirtilen saatlerde paylasim yaparsan seviniriz canım.
Afiyet olsun canım bol bol eksi olsun omurgaları yüklemişşin maşallahİyi aksamlar kizlar,arkadaslarim
Elhan Zayif bir Dombili
17 Şubat beslenme listem
11:00
1 haşlanmış yumurta
Ceyrek avokado
Kapya biber
13:30
Ton balıklı yeşil salata
16:00
Tarcinli 1 elma
Sütlü türk kahvesi
18:40
1 dilim izgara somon ama yarısını yedim, yarisini kedişkolarima verdim
Brokoli karnibahar kapya haslamasi
1.5 lt su ictim
1 maden suyu ictim
Allahım banada böyle düzen ver çok aminŞok marketten dilimli somon aliyorum ondan attım airfy ve
Pistikten sonra uzerine kaya tuzu ekledim
Sebzelerimi metro marketten buyuk posette olanlardan aliyorum boyle karışık oluyor brokoli,karnibahar,kapya, mısır... Yiyecegim kadar cikarip buharda pisirme suzgeciyle pisirdim zeytinyag limon ve sumak oldu bitti
Yeşil elma detoksuna baksana bi canımSıvı şeyler içmeli yapabiliriz metabolizma hızlandırır bildiğim aklıma gelen yok Bayadır yapmadım detoks şaka maka
Acılı şöyle miss gibiben bir kaç saat kaçım misafirlere yemek yağı geleyim bol ekşili güzle bir hafta olsun inşallah
Afiyet olsun kaptanım.İlk menü benden gelsin o zaman
Sabah kahve bitki çayı
Saat 2 de misli granola karıştırın bir kase onu yedim günü kapattım inşallah
Şimdiden 2 Lt su bitti yatmaya 3 olur
Bir bitki çayı daha içerim yatmadan yada bi Kahve kalorisiz olsunda ne olursa artık
Sporda yarın bildiririm ama şimdiden 10 bin adım 300 ip yaptım bile evde ki 6 kişiye rağmen çünkü regl geliyor beni yakmasın bu hafta
Elhan
Afiyet olsun iyimiş böyle hemen pratik bizede fikir olduŞok marketten dilimli somon aliyorum ondan attım airfy ve
Pistikten sonra uzerine kaya tuzu ekledim
Sebzelerimi metro marketten buyuk posette olanlardan aliyorum boyle karışık oluyor brokoli,karnibahar,kapya, mısır... Yiyecegim kadar cikarip buharda pisirme suzgeciyle pisirdim zeytinyag limon ve sumak oldu bitti
13.00' e kadar bildirim bekledik gelmedi kuzum. Bu konuda hassas olmanı rica ediyorum. Yarışmacı listesini paylaştım listede olmayıp da yarışmak isteyen mesaj yazsin dedim yine ses çıkmadı.Ben listede yokum birde
105. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ
Zayif bir Dombili Kırmızı Takım Kaptanı
@s i d e l y a
@Busra196
@pastelfit
@Jasminium84
@zeyneppk
@arwengsd
@Ysmnondr
LenaG
@sara_28
@Akrrep
@74FRIDA
@ZincirKirma
@kumsal68
@HuzuRRR
@LESA76
Nergis 35
@uranus35
@sibel_84
@-Murphy-
@Mthn83
@serap911
patimsilizm
@Cordelia
@Tesnim1903
aypare ackerman
@Lavinia_98
@Beth18
tomrs
@Efenin_Annesi
@Papatyamaviss
@Ruveyda-
@Tutku44
@60kiloyum
@kumsal68
Ceeeeeeeeeeee
minerva1988
@Margaret Hale
@badem000
@trueliving_
@Minicikfzt
Elhan
Listede olup katılmak istemeyen mesajla bildirirse sevinirim
Listede ismi olmayıp yarışmaya katılmak isteyen olursa bilgi lütfen
Bu hafta yarışmaya ara vermek istiyorum diyen bir arkadaş vardı unuttum yine. Listede ismi varsa düzeltelim.
Afiyet olsun canım Kacamaksiz güzel bir menü.17 şubat menüm
Saat 9 30
Yarım simit,3 kaşık lor peyniri 4 zeytin 1 yumurta, 1 dilim sucuk
Saat 12 buçuk
1 sütlü filtre kahve
3 kare meyveli bitter çikolata
Saat 16
15 fındık 2 kuru kayısı
Akşam yemeği
4 minnak köfte
1 kase domates çorbası
3 ince wasa
2ltden fazla su olmuştur
Zayif bir Dombili Elhan
Yeşil elma detoksuna baksana bi canım
Cumartesi diye simit yedim aylardır yememiştim canım çektiAfiyet olsun canım Kacamaksiz güzel bir menü.
2 pırasa,1 havuç küçük küçük doğra 1 yumurta 2 kaşık irmik at biraz da pul biber bızzzlat hepsini ser yağlı kağıda doğru fırına yanına süzme yoğurtla çok güzel oluyorYaa bir de yorumlarda biri pırasalı mücver demişti omun da tarifi alsam :)