Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu çıtır da kimTeşekkürler
Ilk resim 60 civarında galiba. 71 de bacaklar kalin bel kalın olmuyor .canim.
Eki Görüntüle 3388558 Eki Görüntüle 3388559
Metro en sevdiğim market bayılıyorum.Alisverisimde cekmistim şöyle büyük posetlerde oluyor harika resmen kurtarici
Gıda mühendisi arkadasima sormustum saglikli mi diye
O da pazar pazar dolasmiyorlar yipranmiyorlar ve ani şoklama yapiliyor cok daha saglikli demisti
Eki Görüntüle 3388640
Afiyet olsun canım Misafirlikte abartmadigin için teşekkürlerElhan Ceeeeeeeeeeee
17 şubat Cumartesi
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir zeytin bir tatlı kaşığı tereyağ
öğlen 3te ince dilim kek , patates salatası, kisirimsi çiğ köfte arkadaşa gittim bugün abartmadan yedim hepsinden yani:)
akşam 6da 2 Kasık bulgur pilavı, 2 Kasım barbunya pilavı, 2 kaşık yoğurt
Tüm dünya marketlerinin bileşimi gibi bir yer. Ben de gezmesini seviyorum. İlk zamanlar fiyatlar daha uygundu. Çoğu ürünleri karsilastirtigimda en az on lira fark oluyor. İndirimlerini takip etmek lazım. O zaman uyguna bulabiliyoruz.Metro en sevdiğim market bayılıyorum.
Sahanesin sokun somonu denememistim fileden alıyordum, airfyde güzel olmuş güzel gorunuyo ellerine sağlık . Metro canım marketim . Çok tesekkur ederim tarif içinŞok marketten dilimli somon aliyorum ondan attım airfy ve
Pistikten sonra uzerine kaya tuzu ekledim
Sebzelerimi metro marketten buyuk posette olanlardan aliyorum boyle karışık oluyor brokoli,karnibahar,kapya, mısır... Yiyecegim kadar cikarip buharda pisirme suzgeciyle pisirdim zeytinyag limon ve sumak oldu bitti
Cumartesi yarım simitin lafı olmaz tatlım. Afiyet olsun. Yemediklerin için tebriklerCumartesi diye simit yedim aylardır yememiştim canım çekti
Kek brownie ve açma var ama onlara nooo
o 68e düşülecek elhan abla inş haftaicine gümbür gümbür geleceğim:))Afiyet olsun canım Misafirlikte abartmadigin için teşekkürler
Bu hafta maviyi zirveye çıkaracağız inşallah.Ceeeeeeeeeeee kaptanım
Sevgili mavişler lütfen düzenli menü ve spor paylaşalım. Günlük 15 dk mızı sayfamıza ayırsak yeter. ŞUBAT sonu hedeflerimize ulaşalım inşallah. En büyük MAVİ
Elhan
@60kiloyum
sara_28
@Lavinia_98
@Beth18
@74FRIDA
-Murphy-
@Papatyamaviss
@Nergis 35
@Busra196
@Efenin_Annesi
@sibel_84
@arwengsd
@s i d e l y a
@zeyneppk
@ZincirKirma
@Ysmnondr
@Tutku44
@HuzuRRR
İnşallah bitanemmmo 68e düşülecek elhan abla inş haftaicine gümbür gümbür geleceğim:))
Afiyet olsun bol eksi olsun bende çok severim ıspanağın her halini heleki böreğini neyse dur kendimi kaptırdımMenüm
12:00
3 kase ıspanak çorbası
Turp
18:00
2 ıspanaklı börek
2 peynirli sıkma
Ispanak gölü olsa atlardım içine. O kadar seviyorum
Elhan Zayif bir Dombili
Sen isteyince neler yaptın biliyoruz canım en iyisini yaparsın bol bol eksilerin olsun inşalah20 kişiyiz ne ara bu kadar kalabalık olduk
Kalabalıkda acaip gaza getiriyor sanırımbisürüde aklımda cıslı yiyecekler vardıçiziyorum üstlerini mecburen
Kilo vermeliyim. Evrene doğru mesaj göndermeliyim. Spor da başlamalıyım Kilo vericem bu hafta
1tk olmasa iyiymiş ama yinede çok güzel canım afiyet olsun su miktarında çok güzel Hareket ne durumda17.02.2024
Ben bugün tek öğün yedim karnım acıkmadı daha da yemem
Sabah yok
Öğleden sonra 14:30 tbe ekmek süzük peynirli tost 2 tane ,1 köz biber,7 zeytin,çay (1 tk şekerli )
Arada sütlü filtre kahve
Akşam yok
Su 2.5 lt
Zayif bir Dombili Elhan
Afiyet olsun Akrep.Menüm
12:00
3 kase ıspanak çorbası
Turp
18:00
2 ıspanaklı börek
2 peynirli sıkma
Ispanak gölü olsa atlardım içine. O kadar seviyorum
Elhan Zayif bir Dombili
Afiyet olsun canım Güzel menü bol bol eksilerin olsun hareket ne durumda hareket bereket sloganı ile bu hafta yakıyoruz yağları17 şubat menüm
Saat 9 30
Yarım simit,3 kaşık lor peyniri 4 zeytin 1 yumurta, 1 dilim sucuk
Saat 12 buçuk
1 sütlü filtre kahve
3 kare meyveli bitter çikolata
Saat 16
15 fındık 2 kuru kayısı
Akşam yemeği
4 minnak köfte
1 kase domates çorbası
3 ince wasa
2ltden fazla su olmuştur
Zayif bir Dombili Elhan
Çok şükür tatlım geçmiş olsun. Geçen haftalarda da papatya çok çekmişti.Allahım çok şükür ağrı yapan 20 lik dişimden kurtuldum