- 8 Ağustos 2011
- 2.758
- 7.598
Ben listede yokum birdeEline sağlık tebrikler Kırmızı takım Mthn83
LenaG ve mavi takim sizleri de tebrik ederim
Zayif bir Dombili tebrikler canim bravo
Lotus1234 i göremedim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben listede yokum birdeEline sağlık tebrikler Kırmızı takım Mthn83
LenaG ve mavi takim sizleri de tebrik ederim
Zayif bir Dombili tebrikler canim bravo
Lotus1234 i göremedim canım
Canım bence yarın at resmi fazla olman daha iyi. Daha çok kilo vermiş olursunPazartesi resim yollasam şuan reglim ödemliyim fazlaca
Ben katılmak istiyorum105. ETAP YARIŞMACI LİSTESİ
Zayif bir Dombili Kırmızı Takım Kaptanı
s i d e l y a
@Busra196
pastelfit
Jasminium84
@zeyneppk
@arwengsd
@Ysmnondr
LenaG
@sara_28
Ellssa
74FRIDA
@ZincirKirma
kumsal68
@HuzuRRR
L LESA76
@Nergis 35
uranus35
sibel_84
@-Murphy-
Mthn83
serap911
patimsilizm
Cordelia
Tesnim1903
aypare ackerman
@Lavinia_98
@Beth18
tomrs
@Efenin_Annesi
@Papatyamaviss
Keira-
@Tutku44
@60kiloyum
kumsal68
Ceeeeeeeeeeee
minerva1988
Margaret Hale
badem000
trueliving_
M Minicikfzt
@Elhan
Listede olup katılmak istemeyen mesajla bildirirse sevinirim
Listede ismi olmayıp yarışmaya katılmak isteyen olursa bilgi lütfen
Bu hafta yarışmaya ara vermek istiyorum diyen bir arkadaş vardı unuttum yine. Listede ismi varsa düzeltelim.
Tanımadığımız kişilerden hiçbir şey almayız merak etme kaptanımBen kaçtım kızlar akşam gelirim Karşı takımdan size çikolata pizza döner makarna tatlı vs verirlerse almayın tamam mı öptüm hepinizi
Roboroks muydu neydi o baya iyiKizlaaar robot süpürge almaya gidiyorum ama hiç bir fikrim yok
Çok tatlısın canım ama yemezler bizimkiler bu hafta sallayacak ortalığıZayif bir Dombili kırmızı kaptanım sen bu haftanın 1. Olduğun için sizin takıma 1 tepsi baklava falan mı yollasak Yer misiniz?
Xiaomi Mi Robot Vakumlu Paspas Mop 2 Pro Beyaz - Yeni Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol.Kizlaaar robot süpürge almaya gidiyorum ama hiç bir fikrim yok
Benim ondan çok memnunum s7 ydiRoboroks muydu neydi o baya iyi
Bende öyle sil süpür istiyorumXiaomi Mi Robot Vakumlu Paspas Mop 2 Pro Beyaz - Yeni Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol.
Bnmki bundan memnunum da ama hamileyken almıştım eminim bir sürü yeni modeli özelliği çıkmıştır
Yorumlarda hepsinde aşağı yukarı aynı şikayetler var. O yüzden fiyat olarak çok ucmayayim diyorum değil miBenim ondan çok memnunum s7 ydi
KaptancımHellooooo
Canım takımım Bu hafta yeteneklerimizi sınırlamadığımız , sınırlara meydan okuduğumuz bir hafta olacak.Bu hafta kendimize iyi gelecek menüler oluşturalım ve sporumuzu ihmal etmeyelim. Mazeret üretmek saatte 0 kalori yakar ama adımlarımız sporlarımız ve sağlıklı beslenme düzenimiz bizi istediğimiz kiloya ulaştırır.
Sizleri seviyorum
Cordelia
@Elhan
@60kiloyum
@sara_28
@Lavinia_98
@Beth18
74FRIDA
@-Murphy-
@Papatyamaviss
@Nergis 35
@Busra196
@Efenin_Annesi
sibel_84
@arwengsd
s i d e l y a
@zeyneppk
@ZincirKirma
@Ysmnondr
@Tutku44
@HuzuRRR
nasıl yaniii araştırmadan etmeden ben araştırdığımda bunu almak istiyordumKizlaaar robot süpürge almaya gidiyorum ama hiç bir fikrim yok
Fiyatlara çok hakim değilim canım , robot esimindi . İşte pahalinin da sınırı yok maalesefYorumlarda hepsinde aşağı yukarı aynı şikayetler var. O yüzden fiyat olarak çok ucmayayim diyorum değil mi
Bu hafta güzel spor yapıp 58.9 olmak istiyorum. detoksa varımMthn83
serap911
patimsilizm
minerva1988
Margaret Hale
gezegenfeza
Ellssa
trueliving_
LenaG
pastelfit
kumsal68
uranus35
aypare ackerman
badem000
M Minicikfzt
Keira-
Jasminium84
Tesnim1903
L LESA76
tomrs
Canım kırmızı takımım
ilk kaptanlığımda 11 kişiydik şimdi 20 maşallah nasıl büyüdük ve bir çoğumuz çok güzel yerlere geldik ve hedefimize adım adım ilerliyoruz inşalah bu haftada beraber Bol eksili bir hafta diliyorum
İsteyenlerle beraber detoks belirleyip yapabiliriz
Bol bol su içmeyi unutmayın
Mümkünse hareketteki bereketten faydalanın
Bitki çayı ve detoks suları ile gitsin ödemlerrrr
ilk hedef Salı eksi gelemesek bile sabit kalmaya çalışın
Haftaiçi hallederiz
Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum çok aktif olamıyorum ama olmaya çalışacağım bu hafta sizin için şimdiden kusuruma bakmayın hadi yansın yağlar atılsın adımlar
Harika bende bu hafta artık ucundanda olsa 59 u göreyim istiyorumBu hafta güzel spor yapıp 58.9 olmak istiyorum. detoksa varım
Bende öyle sil süpür istiyorum
Ben evde yokken yapsın yada ben biseyle uğraşırken o temizlesin ortalığı