- 16 Mart 2008
- 45.398
- 220.461
Şifa olsun bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun bitanem
Sagol ElhanimŞifa olsun bitanem
afiyet olsun meryem abla çok güzel görünüyor. :)Sağlıklı tabaklara geri döndüm sonunda. Çok özlemişim böyle kahvaltıyı bu tabağı yedim şimdi yürüyüşe çıkıyorum
Ben de eliptik sonrasi isyerime gecip bunu yedim 10:30 da
Pirinc patlagi,labne,avokado
Eki Görüntüle 3387065
İnşallah canımcımİnşallah ablam
Avokado ezip labneyle karıştırıp ceviz zeytinyağ ekleyip çok güzel karışım yapıyolar ben de avokadolu tarifler deneyeceğim bayadır yemiyorumBen de eliptik sonrasi isyerime gecip bunu yedim 10:30 da
Eki Görüntüle 3387065
Ezince cabuk bitiyo boyle cigniyom falan beni ikna ediyoAvokado ezip labneyle karıştırıp ceviz zeytinyağ ekleyip çok güzel karışım yapıyolar ben de avokadolu tarifler deneyeceğim bayadır yemiyorum
Teşekkür ederim oturduğum mahalle, yürüyüş parkurum Bahçeşehir gölet burası yürüyüş yaparak gidip o gölette bir kahve içebilmek ruhuma çok iyi geliyorSagolun ne guzel yerler neresi burasi
Kestane ve çerez ara verdim dün yemedim bugün de yemem düşünmüyorum daha iyiyim kendimi motive ettimKestaneyi ve yöresel yemekleri çok yeme tatlım. Evdeki yemeklerden farklı öğünler oluştur kendine.
Zamanla alisacagiz cumartesiye daha yeni alismaman çok normal
Elhan 85.10 çıktım salı günü listede eski kilom var
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimben aldım canım geçen ay. şu an arpa unluyu açtım yiyorum. evet ince, güzel, pratik. tadı yavan ama. sağlıklı ama açıkçası ben aldıktan sonra yeniden zam geldi fiyatı çok arttı. bence değmez.
AAA ben 20 yıl Avcılarda oturdum daha 1 yıl oluyor buraya taşınalı halaa sahil yürüyüşlerimi özlüyorum. gerçi avcılarda Son 10 yıldır sahile yürüyüşe gidemiyordum. İşe gidip gelmekten şimdi işyerime yakınım diyee kendime vakit ayırabiliyorum.74FRIDA canim komşu sayılırız. Ben Avcılardayim
Ben senin için de yürürümAAA ben 20 yıl Avcılarda oturdum daha 1 yıl oluyor buraya taşınalı halaa sahil yürüyüşlerimi özlüyorum. gerçi avcılarda Son 10 yıldır sahile yürüyüşe gidemiyordum. İşe gidip gelmekten şimdi işyerime yakınım diyee kendime vakit ayırabiliyorum.
Sağlıklı tabaklara geri döndüm sonunda. Çok özlemişim böyle kahvaltıyı bu tabağı yedim şimdi yürüyüşe çıkıyorum
Afiyetler olsun kızlarBen de eliptik sonrasi isyerime gecip bunu yedim 10:30 da
Eki Görüntüle 3387065
Sahile çıkabiliyorsan harika avcılarımızın sahilini güzel yapmadılar imkanım olduğu zaman büyükçekmeceye kaçıyorum fakat zor oluyor yaniii ….Ben senin için de yürürüm
Afiyet olsun Baya adım atmışsın ayaklarına sağlık13 Şubat menü ve spor bildirimi
Kahvaltı
1 yumurta yedim acil evde
Okulda çeyrek katmer
Gogermis peynir
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Tatlı vardı baklavanın üst tarafını aldım.
Alt tarafıni yemedim
Akşam
1 porsiyon balık
Bolca salata
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
1 adet kuru incir
Dün çok yoruldum .
Adım sayım
17304=1730 puan
İp atlayamadim çok yorgundum.
Elhan LenaG Cordelia