Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kedilerimi kuduz aşısına götürüp geldim, nasıl uslu durdular🥰🧿 kuduz asilarini tarım orman bakanligi ilce subesinde yaptiriyorum bedava... Diğer aşılarıni kucukken yaptiriyordum ama sonra bir cok arastirma yaptım aşı karşıtları var baya ve yaptirmayan kisilerle sohbetim oldu ben de yaptirmiyorum artik... 🌸🧿👌🏻
Şimdi minik havuc 10 fındık ve Eskipazar maden suyu ara öğünü yapiyorum 🥰🫶🏻

Pakize diyor ki aşı bende ödem yapabilir fazla cikabilirim Cordelia Cordelia 😁
Sifa olsun inşallah. 🙏🙏🙏 Pakize haklı. İştah açar ödem yapar bu hafta + 150 gram izni var🙈

Yok artık ciddimisin 😀🤭 ayyy bir şey demiyorum diyecem de neyse demeyeyim
Yanima gelip kahve iciyoruz bana soruyor neler yaptin sen hic kilo almiyon nasil zayifladin e anlatiyorum
Aksam bana instadan bak şu hap varmis bu çay varmis diye yolluyor
Bende aaa supermis al dene bakalim diyorum
Madem oyle bana neden anlattiriyonnnn!!!!!

Bi ara sabit kaldım üzüldüm sonra 2 gündür hızla gitmeye başladı 10 günde toplamda 2,200 gitmiş oldu bugğn ki tartıya göre 2 gündür ekstra yaptığım tek şey spor oldu akşamları Biraz kendi çapımda 🥰
Çok güzel tebrik ederim bende on günde 2 kilo verdim net benim de ekstra yaptığım şey ev temizliği birde tatlı lardan kaçmak

Aaa ben sandim goremedin bulamadin oyle saklanmak 🥹
Buldum canım perdelerin arkasina saklandi oralardan çıkardım ebeveyn banyosunda şuan 20240214_170334.jpg

Bugün pek sağlıklı pek aktif bir gün oldu allahım daim et insalahh
Sabah
Ilık limonlu su
Filtre kahve
1.5 haşlanmış yumurta
Lorlu pırasa kavurmasi 2 kaşık
Ogle
1 ceviz
Yarım havuc
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Kuru börülce salatası
2 kaşık yogurt
Spor.18.bin adım 1800
Evde fitness 20dkk 200 puan mı bilemedim Cordelia Cordelia Elhan Elhan LenaG LenaG
Afiyet olsun 😘 hakikaten çok iyi menü adımlar şahane 🧿

aksama ne yemek yapıyosunuz kızlar benim canım hiçbişey yapmak istemiyor :KK51::KK51::KK51:
Listemde tavuk veya balık olmazsa köfte var ilk iki seçenek evdeki patililer sebebiyle mümkün değil savaş çıkıyor 🤣 köfteye pek yanaşmıyorlar baharatlı diye rahat rahat yiyoruz.

Çok güzel tebrik ederim bende on günde 2 kilo verdim net benim de ekstra yaptığım şey ev temizliği birde tatlı lardan kaçmak
İnşallah istediğimiz kilo inene kadar bol eksiler olsun 🥰 ben tatlıyı bayadır yemiyorum artık canımda istemiyor belirli bir zamandan sonra pek aramıyor insan ama ilk zamanlar zorlanmıştım tatlı konusunda

Kadıköy çarşıda bir yer tüm kupta tatlı ve donut fiyatlarını indirmiş tek fiyat yapmış bir de dışarı sergilemişler tepeleme onları rengarenk donutlar,berlinerler,magnolialar… kapış kapış da alıyordu insanlar. Koşarak geçtim önünden.
Her sene pasta yapardım 14 şubat ta ilk kez bu yıl tatlı namına hiçbir şey yok ahahaha 💪

Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek ekmeğim bitti bugün alicam
1 parça peynir ve 2 zeytin

Ara yok

Aksam 17.00
3 çatal pirinç pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak etli patatesli bir yemek

Şu çok az ama içicem aşırı siskinim hala regl olamadım 2 gün daha olmazsam hastaneye gidicem ,😔
Cordelia Cordelia Elhan Elhan Mthn83 Mthn83

X