- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu instadan gondersem ciddiye alip yapacak arkadaslarim var benim
Maşallah 41 kere darısı başımızaBen bugünde tartıldım çok güzel eksiler görmeye devam ediyorum şubat sonu hedefim belki de bu pazar olur çok mutlu oldum sonuçtan
Bi ara sabit kaldım üzüldüm sonra 2 gündür hızla gitmeye başladı 10 günde toplamda 2,200 gitmiş oldu bugğn ki tartıya göre 2 gündür ekstra yaptığım tek şey spor oldu akşamları Biraz kendi çapımdaMaşallah 41 kere darısı başımıza
Sifa olsun inşallah. Pakize haklı. İştah açar ödem yapar bu hafta + 150 gram izni varKedilerimi kuduz aşısına götürüp geldim, nasıl uslu durdular kuduz asilarini tarım orman bakanligi ilce subesinde yaptiriyorum bedava... Diğer aşılarıni kucukken yaptiriyordum ama sonra bir cok arastirma yaptım aşı karşıtları var baya ve yaptirmayan kisilerle sohbetim oldu ben de yaptirmiyorum artik...
Şimdi minik havuc 10 fındık ve Eskipazar maden suyu ara öğünü yapiyorum
Pakize diyor ki aşı bende ödem yapabilir fazla cikabilirim Cordelia
Yanima gelip kahve iciyoruz bana soruyor neler yaptin sen hic kilo almiyon nasil zayifladin e anlatiyorumYok artık ciddimisin ayyy bir şey demiyorum diyecem de neyse demeyeyim
Çok güzel tebrik ederim bende on günde 2 kilo verdim net benim de ekstra yaptığım şey ev temizliği birde tatlı lardan kaçmakBi ara sabit kaldım üzüldüm sonra 2 gündür hızla gitmeye başladı 10 günde toplamda 2,200 gitmiş oldu bugğn ki tartıya göre 2 gündür ekstra yaptığım tek şey spor oldu akşamları Biraz kendi çapımda
Derin bir uyku cekiyordur telaslanmaKedim saklanıyor 2 saat oldu yaş mamaya bile gelmedi. Ne duyuyor ne görüyor anlamiyorum.
Uyumuyor saklanıyor canım. Uyanık sanki bir şeyden kaçıyor.Derin bir uyku cekiyordur telaslanma
Sanırım dışarıda olacagizaksama ne yemek yapıyosunuz kızlar benim canım hiçbişey yapmak istemiyor
Aaa ben sandim goremedin bulamadin oyle saklanmakUyumuyor saklanıyor canım. Uyanık sanki bir şeyden kaçıyor.
Afiyet olsun hakikaten çok iyi menü adımlar şahaneBugün pek sağlıklı pek aktif bir gün oldu allahım daim et insalahh
Sabah
Ilık limonlu su
Filtre kahve
1.5 haşlanmış yumurta
Lorlu pırasa kavurmasi 2 kaşık
Ogle
1 ceviz
Yarım havuc
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Kuru börülce salatası
2 kaşık yogurt
Spor.18.bin adım 1800
Evde fitness 20dkk 200 puan mı bilemedim Cordelia Elhan LenaG
Dişlerimi sıkıyorum ben bunları görünce sıkmak yogurmak istiyorumBuldum canım perdelerin arkasina saklandi oralardan çıkardım ebeveyn banyosunda şuan Eki Görüntüle 3387213
Listemde tavuk veya balık olmazsa köfte var ilk iki seçenek evdeki patililer sebebiyle mümkün değil savaş çıkıyor köfteye pek yanaşmıyorlar baharatlı diye rahat rahat yiyoruz.aksama ne yemek yapıyosunuz kızlar benim canım hiçbişey yapmak istemiyor
İnşallah istediğimiz kilo inene kadar bol eksiler olsun ben tatlıyı bayadır yemiyorum artık canımda istemiyor belirli bir zamandan sonra pek aramıyor insan ama ilk zamanlar zorlanmıştım tatlı konusundaÇok güzel tebrik ederim bende on günde 2 kilo verdim net benim de ekstra yaptığım şey ev temizliği birde tatlı lardan kaçmak