- 16 Mart 2008
- 45.428
- 220.697
Bize faydası olmayan bir şey .Sabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana
Harikasın kendimize de hayır demeyi öğrenmemiz lazım. Sen bunu basariyorsun şampiyonum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize faydası olmayan bir şey .Sabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana
GünaydınGünaydın
Senin de kuzuGünaydın sevgi gününüz kutlu olsun
Cuma çok pis bozacagim beyimin doğum gunusuBize faydası olmayan bir şey .
Harikasın kendimize de hayır demeyi öğrenmemiz lazım. Sen bunu basariyorsun şampiyonum
Güzel haberlerini alalım senden vir an önceİnşallah ablacım
Oooo yazar hanimcigimmmm nerelerdeydin yada burdayım yeni fark ettim nasılsınTartı günü mü değişti abla ?
AferinnnnSabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana
Bir yandan iyi bir yandan kötü olmuşEvet bitanem.
Sabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana
Kontrol her turlu senin elinde ben bunlari niye yiyemiyorum diye aglanmak degil, su an yememeyi tercih ediyorum diyebilmek bizim gücümüzCuma çok pis bozacagim beyimin doğum gunusu
Oyy ne güzel motivasyon olduKontrol her turlu senin elinde ben bunlari niye yiyemiyorum diye aglanmak degil, su an yememeyi tercih ediyorum diyebilmek bizim gücümüz
Sen bence Cuma günü de cok pis davranmazsin midene,tadimlik yapar doyumluk tıka basalik yapmazsin
İyiyim canım sen nasılsın yeniden döndüm pazartesi :)Oooo yazar hanimcigimmmm nerelerdeydin yada burdayım yeni fark ettim nasılsın
Aferin sanaSabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana
İnşallah ablamGüzel haberlerini alalım senden vir an önce
Ne güzel bir tabak değil mi keşke hep yapabilsekSağlıklı tabaklara geri döndüm sonunda. Çok özlemişim böyle kahvaltıyı bu tabağı yedim şimdi yürüyüşe çıkıyorum
IslıııııkkkkkSabah şahane bir 8 çörek ( pişi) vardı okulda ve yemedim , aferin diyin bana