- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Harika bir lezzetÇok görüyorum bu aralar nasıl tadı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir lezzetÇok görüyorum bu aralar nasıl tadı cnm
İyi gecelerSporu yaptım hadi bana iyi geceler
Motivasyon evet ama moral olarak iyi ki varsınız. Bilmeden birbirimizin yüreğine dokundugumuz zamanlar oluyor. Bugün içimdeki yanlizliğa arkadaş oldunuz. Bazıları gizli kahramanlarim
Sabaha kavusalim inşallah
Afiyet olsun gayet güzel ben de içemiyordum kendime pipetli kocaman bir suluk aldım üzerine bir sürü sticker yapıştırdım eğlenceli oldu gözümün önünde duruyor baya baya içmem kolaylaştı.
Afiyet olsun gayet güzel ben de içemiyordum kendime pipetli kocaman bir suluk aldım üzerine bir sürü sticker yapıştırdım eğlenceli oldu gözümün önünde duruyor baya baya içmem kolaylaştı.
Yok dün açlık yaptımAfiyet olsun dün menü paylaşımı yaptın mı canım?
Burda smothie tarifim. Menüyü bulayım mi?Evde bozukmak üzere olan muz var senin smooty i alsam bı öğün için. Senin menü neredeydi yaa benim listeme benziyordu. 1 günü öyle yapabilirim. Olmazmı abbaaaa
Cok teşekkürler canım çok mutluyum. Annem o.kadar korkmuş ki ama belli etmiyorduCordelia gözünüz aydın annenin tahlilleri temiz çıkmış, diğer rahatsızlıklarıda kolaylıkla atlatır inşallah
canım benimBen de. Mutluluğumu anlatamam. Herkes şifasını bulsun mutlu olsun inşallah. İyi ki siz varsınız eşimin haberi bile yok mevzudan. Arkadaşlarımın da. Burada paylaştım sonra ferahladım.
Pehrizim bu aralar yaza denicem ins Allah nasip ederse nerelisin cnm sen genelde Akdeniz tarafi yapiyo sanırım yani bende adanliyim ama mersinde görüyorum yapanlariHarika bir lezzet
Teşekkür ederim canımBurda smothie tarifim. Menüyü bulayım mi?