- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.645
Evde bozukmak üzere olan muz var senin smooty i alsam bı öğün için. Senin menü neredeydi yaa benim listeme benziyordu. 1 günü öyle yapabilirim. Olmazmı abbaaaaDiyet açısından rahat dur aynen devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde bozukmak üzere olan muz var senin smooty i alsam bı öğün için. Senin menü neredeydi yaa benim listeme benziyordu. 1 günü öyle yapabilirim. Olmazmı abbaaaaDiyet açısından rahat dur aynen devam
Vooo bacım nöördünMenü
Sabah meyve suyu öğlen salata ikindi bamya akşama doğru biraz daha bamya akşam biraz daha bamya bi dayanamadım değişik bri gündü misafir atıştırmalığını yemeyim dedim ama içimde bi bölük vardı suda içemedim çayda bugünü sevmedim bitirdim
Elhan
Mthn83
Cordelia evi topluyorum adımlar artsın yatana kadar sabaha yazarım onuda inşallah
Sagolasın Canım ben bireysel bi yere gidiyordum hastane caddesinde 8 seansı haftada iki gün olarak birebirdi 3000 diCanım yaa hoşgeldin
Aletli pilates için boşluk bulamadım yaa gece 10 a kadar varmış hepsi dolu. Özeller ne kadar acaba. Evin arkasında varmış. Bı fiyat alayım çok uçuk değilse iş çıkışlarında gidebilirim
Totoya (Toyota gibi oldu ) iyi geliyormuş. En çok ihtiyacım olan
Hayvansal yemeyim dedim dün uzun oruç yaptım evdede bişi yoktu misafire Arap aşılar dolmalar bana bamya kaldıVooo bacım nöördün
İçin dışın bamya olmuş
Yakin bı zamanda miSagolasın Canım ben bireysel bi yere gidiyordum hastane caddesinde 8 seansı haftada iki gün olarak birebirdi 3000 di
Aynen incelemede çok faydalı bende kilo versem bile ince durmuyordum pilates fark ettirdi inşalah uygun bir yer bulursun canım hatta banada söyle
Aynen duvar pilatesi bacaktan güç alıyor hem ben de zorlandım ben walk walk takılıyorum evde Leslie candırSürekli karşıma duvar pilatesi çıkıyor. Dur bir deneyeyim dedim anammm sağlam diz lazım.
Ergin Kırbaç ile eşinin beraber yaptıkları egzersizleri yapmayı özledim.
Ooo iyi yapmışsın eklem rahatsızlıkları için bamya iyidirHayvansal yemeyim dedim dün uzun oruç yaptım evdede bişi yoktu misafire Arap aşılar dolmalar bana bamya kaldı
Dünyam hastanesinin oradaydı yılbaşında bıraktım daha yeni yine başlıycam orda iki seansım kaldıYakin bı zamanda mi
Nereye yakınsın ben köşk yıldırım Beyazıt tarafı bakacağım. Yürüme mesafesi olması açısından
Plates baktım netten de ebru abla öyle tarif ediyor ki nefes mi alayım hareket mi yapayım bilemiyorumAynen duvar pilatesi bacaktan güç alıyor hem ben de zorlandım ben walk walk takılıyorum evde Leslie candır
İşte günün en güzel haberi çok sevindim canım Allah şifa versin inşallah tüm sonuçlar sizi mutlu ederKızlar Allaha bin şükür annem kanser değilmiş. Başka bazı şeyler gözlemlenmiş. Mr, Endeskopi vs cekilelecek onlar da iyi çıkar inşallah
Dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Allah tüm hastalara şifa versin
Kaburganı kapat ince dur diyo onu hiç anlayıp yapamadım ona yanarımPlates baktım netten de ebru abla öyle tarif ediyor ki nefes mi alayım hareket mi yapayım bilemiyorum
Sürekli karşıma duvar pilatesi çıkıyor. Dur bir deneyeyim dedim anammm sağlam diz lazım.
Ergin Kırbaç ile eşinin beraber yaptıkları egzersizleri yapmayı özledim.
Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun Huzurum.
Afiyet olsun.
Karı gördün mü
HuzuRRR nice güzel yıllara canım
Mutlu yillar iyi ki doğdun HuzuRRR
doğum günün kutlu olsun canım
Herkese çok çok teşekkür ederim mesajlarınız beni çok mutlu etti iyiki varsınızDoğum günün kutlu olsun canım,sağlık, mutluluk ve sevdiklerinle nice güzel yaşlar dilerim
ayy çok sevindim canım gözünaydın inşallah onlarda apaydınlık tertemiz çıkar rabbim korktuğuna uğratmasın hiç görmemişe döndürsünKızlar Allaha bin şükür annem kanser değilmiş. Başka bazı şeyler gözlemlenmiş. Mr, Endeskopi vs cekilelecek onlar da iyi çıkar inşallah
Dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Allah tüm hastalara şifa versin
Çok geçmiş olsun canım iyi.olur inşallahElhan
Bu gece hastanedeydim bebek ateşlendi +ishal daha yeni geldik kaptanım
Tartiyida o telaşdan unuttum
Gecen ctsi 70
Bu salı 70.2
Fark +200
afiyet olsun canım
Maşallah ne güzel yürümüşsün oyy yakışıklı paşaya maşallah allah esirgesinKizlar bugün yaz gelmiş gibi değil mi dışarı çıktım mis gibiydi sadece bebeyle parka gittim parkta 2 km yürümüşüm nasıl oluyorsa artık karizma diyince de ben
Afiyet olsun canım
Ben kotondan alışveriş yapıyorum ürünleri şık ve çok iyi ve instagramda birkaç siteSevgili anneler 9 yaşındaki süslenmeye bayılan kız yeğenime hediye almak istiyorum özellikle jean etek düşünüyorum ama hiiiiç anlamıyorum bu işlerden. Siz nerelerden giyim alışverişi yapıyorsunuz çocuklar için?Süslü püslü bir sürü şey var ama kaliteli olsun, cildine zarar vermesin vs.iade/değişim olursa sorun yaşamasınlar gibi sorularım var. Bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Cumartesi önemli canım onu kacirmazsin inşallah
Kapanış borekle olmus. Bugün hasta yakını ekibe ikram etti D börek ben yemedim